Det store i det små + vind bogen

thank you lord don moen

film yes man Mit setup her til aften. Kaffe, nødder og chokolade, lys, lyskæder, lun trøjer + tæppe og en god, ny bog. Så kan folk bare komme an med alle deres instagrambilleder fra Thailand. Har alt jeg behøver lige her. Altså ikke at jeg ville takke nej til en tur til de varme lande, hvis Drømmemanden spontaninviterede, men er nu også meget godt tilfreds her i mit januarhi.

kikkert til fugle Og bogen skal også helst holde hele februar med, for det er næste måneds bog i bloggens læseklub. Det store i det små hedder den og så var jeg allerede fanget. En New York Times bestseller, der på intelligent vis tager store emner som racisme og fordomme op og er blevet kaldt det 21. århundredes Dræb ikke en sangfugl. Den glæder jeg mig til at læse og jeg håber sådan, at I vil læse med. Læs mere om bogen nedenfor :)

søde små hestetegninger lad julesorgen slukkes Vind bogen
Jeg har fået lov at udlodde 5 eksemplarer af bogen og hvis du har lyst til at få fingrene i et af dem, så er det blot at lægge en læseglad kommentar nedenfor.

hund dyrenes beskyttelse Vinderne bliver trukket på onsdag d. 17. januar og får direkte besked via mail.

kyoto bamboo forest

gabriel macht children det skrevne ord kan ødelægge relationer Fra bogens bagside:

love hurts quotes africa overland tours Ruth Jefferson er en dygtig barselssygeplejerske med over tyve års erfaring, der sætter en ære i at give de nyfødte og deres mødre den bedste pleje. Hvordan kan hun pludselig befinde sig i den vanvittige situation at stå anklaget for mordet på et spædbarn?

autism spectrum disorder videokamera til iphone Kennedy McQuarrie arbejder som forsvarsadvokat for samfundets svageste. Mange af Kennedys klienter er sorte, men for hende spiller hudfarve ingen rolle. Alle har krav på en retfærdig retssag. Da sagen om den sorte barselssygeplejerske Ruth, der står anklaget for mord på en nyfødt, som hun udtrykkeligt har fået forbud mod at røre af barnets racistiske far, havner på Kennedys bord, ved hun, at det er den type sag, hun er blevet advokat for at vinde.

wordfeud ord med z krakow aparthotel stare miasto Mens sagen går sin gang, og det langsomt kommer for dagen, hvad der virkelig skete på det hospital, bliver alle involverede parter i sagen – den sigtede sygeplejerske, den sørgende far og den hårdt kæmpende forsvarer – tvunget til at se nærmere på den verden, de levet i, og de sandheder, de har troet på og levet efter.

hvad spiser hjorte apollo rejser puerto rico Det store i det små er en roman om fordomme og magt – om det, der skiller os, og det, der forener os. En stærk fortælling, der vil forandre dit liv og åbne dine øjne.

cosplay store in london

koldhævede boller med kerner vuggen og slottet Hvis du ikke har været med i læseklubben før, så fungerer det sådan her:

spil og vind netto Jeg annoncerer den kommende måneds bog i god tid, så man har et par uger til at købe den eller låne den på biblioteket. I løbet af den givne måned (februar i dette tilfælde) læser man bogen i eget tempo. Når måneden er ovre, kommer jeg med et lille diskussionsoplæg og så ‘taler vi sammen’ om bogen i kommentarfeltet. Man binder eller forpligter sig ikke til noget og man er med lige akkurat så meget eller lidt, som man lyster.

dræber klovn maske Måske det er alletiders nytårsforsæt at læse med? Så kan jeg i alle tilfælde garantere, at I får læst minimum 12 bøger i løbet af 2018 :)

bruhns galleri århus Og er der en måned, hvor man ikke har lyst eller tid, så springer man selvfølgelig bare over. Ligesom der er mange der læser med, men ikke kommenterer. Alle måder at være med på er velkomne ♥

Skriv en kommentar

lån penge hurtigt svar

enhed for strømstyrke

prinsesse ingrid af norge

lysets engel går med glans

bruno mars grenade lyrics

324 Kommentarer

 1. hvem ejer kanal 5 Jeg mangler lige en en god bog til januars grå mørke, imens kæresten har gravet sig ned i eksamenslæsningen. Efter at have slugt Dræb Ikke En Sangfugl samt Niceville lyder Det Store I Det Små som en bog, jeg ville blive glad for at stikke næsen i ☺️

 2. sikker mundtlig kommunikation Ih, den bog ville jeg gerne vinde! Trænger sådan til at komme i gang med at læse andet end naturvidenskabelig faglitteratur igen ;)
  Men jeg studser nu lidt over, at indlægget er udgivet i dag, men du trækker vinderen i går – det må være en fejl? :)

 3. vladimir putin meme Wow, det lyder godt nok god. Er midt i en bog-depression efter jeg er blevet færdig med at læse “Et lille liv” En af de bedste bøger jeg længe har læst. Det lyder dig til at “Det store i det små” når samme niveau. Jeg krydser fingre 🤞🏻

 4. anna oplev arden Lyder som en fantastisk bog🙌🏻
  Og ekstra spændende fir en der er tidl barselssygeplekerske❤️
  Hvor ser det hyggeligt ud med dig hygge- læse hjørne

 5. land rover range rover sport Mangler så meget en ny bog til natbordet. Pt. ligger der kun mig og min drengs godnatlæsning, men det er til gengæld også Harry Potter nr. 5 vi er nået til. Så det er slet ikke fordi det ikke er kræs. Men en ny bog bare til mig, uhh altså, krydser fingre :-)

 6. hvordan skiller man en iphone ad Den lyder sindssygt spændende og jeg vil rigtig gerne kaste mig ud i at være med i læseklubben. Fedt koncept, som jeg har fulgt lidt på sidelinjen, men nu har besluttet mig for, jeg da skal være med i. Så håber, jeg kan vinde denne og nå at være med fra start.

 7. gave symbolisere bryllup og dåb Et af mine ønsker for 2018 er at få læst flere bøger. Og denne bog er lige kommet på min liste over bøger jeg gerne vil læse ☺️

 8. selfies gone wrong Åha! Jeg ELSKER bøger, og læser også i stride strømme – desværre mest litteratur om medieudviklingen og lingvistik i øjeblikket, og selvom det også er spændende, vil jeg så gerne læse og eje noget mere skønlitteratur. Det bliver desværre nedprioriteret når SU’en ikke altid rækker.

 9. dr dk tv oversigten Om en måned begynder jeg på at lave bachelorprojekt, så selvom jeg nok får rigeligt at læse, ville jeg elske at have lidt hygge-læsning ved siden af studiebøgerne! Det har man også brug for. Derfor håber jeg på at vinde et eksemplar 🤓💞

 10. kingdom hearts ice cream Den vil jeg gerne have med på vinterferie til Sri Lanka. Har lyttet til en masse bøger de sidste par måneder, men på ferie skal der en rigtig bog eller to med

 11. merkur bank og andelskasse Jeg elsker at læse… alt muligt!
  Denne bog lyder meget spændende.
  Efter at have læst fire murstenromaner af Ildefonso Falcones ( som har været helt fantastiske) trænger jeg til en helt anden genre.
  Det er dejligt at få inspiration fra dig og du er meget inspirerende i alt hvad du foretager dig!
  🤗😉👍

 12. at blive valgt fra Jaaa !! Det lyder som en rar-vinter-måned bog!!
  Et af mine mål for 2018 er flere skønlitterære bøger på programmet, det kunne denne vel passende bidrage til :)
  Ha en skøn aften Emily!

 13. personlighedsforstyrrelse min historie Det lyder som en fantastisk bog som jeg meget gerne vil vinde/læse.

  billeder estancia ombu del areco Jeg kan varmt anbefale “Dræb ikke en sangfugl” men jeg synes faktisk endnu bedre om efterfølgeren ” Sæt en vagtpost ud”
  Jeg vil trække mig tilbage til mit læsehjørne og læse “Som pesten” af Hanne Vibeke Holst. Den kan også varmt anbefaldes

 14. psykolog aarhus spiseforstyrrelser Av, den gad jeg godt læse! Ville være en perfekt intro til din bogklub som jeg hver måned tænker: “det skal jeg være med i til”, men så alligevel ikke får det gjort. Krydser fingre :)

 15. captain phillips imdb Årh, jeg stødte lige på den smukke forside på Rosinantes instagram tidligere i dag, og tænkte straks, at den måtte på ønskelisten. Jeg har stadig To Kill a Mockingbird stående på læselisten (og bogreolen = evig dårlig læsesamvittighed!), men Rosinante sammenlignede den også med Niceville, som jeg elskede højt. Denne fine bog her skal jeg altså læse en dag!

 16. csgo 100 dollar knife Jeg har heldigvis været forskånet fra januar blues, da jeg er på konference i San Diego. Men i næste uge står det på alt for mange arbejdsopgaver og dansk januar vejr (jeg har ikke tjekket hvordan det er, men jeg frygter det værste for det er min tur til at rydde evt. sne og salte i næste uge).

 17. rødhåret dansk skuespiller Den vil jeg mega gerne vinde! Har pt. en stak på 15 bøger af gode blandede ting fra biblioteket liggende (flest romaner, men også en kogebog og en bog om at leve lidt langsommere), og selvom jeg elsker biblioteket, er det nogen gange rart at have lidt bedre tid en 30 dage til en bog – og så kan man jo give læseoplevelsen videre til en veninde, når man selv er færdig :)

 18. hvad er en vestibule Som retorikstuderende ville jeg virkelig blive glad for at vinde bogen, så jeg igen kan læse lidt skønlitteratur efter endte eksaminer :-)

 19. det hammer hammer fedt chords Uh den lyder god!
  Den ville være perfekt til min ferie, som starter om en uge, og hvor vi skal i sommerhus :D
  Og så er det altid sjovt at læse om noget, der handler lidt om sundhedsvæsnet, når man selv er involveret i det til daglig ;-)

 20. meghan trainor comparison Jeg har altid elsket at læse om Scout og de andre behandle store emner, derfor må den her lige være noget for mig. Og så har jeg fødselsdag i næste uge – det vill da være den perfekt etage 😊

 21. black pedestal dining table Ej, jeg er helt vild med Jodi’s bøger. Alle de dilemmaer hun skriver om er så relevante i vores samfund. Kan varmt anbefale bla The Pact, My Sisters Keeper, Plain truth og 19 minutes. Denne havde jeg slet ikke hørt om men den ville være oplagt til vores Mallorca tur i slut januar! God læselyst:-)

 22. vitamin d foods Jeg elsker at læse bøger. Jeg er lige startet i praktik. Så trænger til en god bog, når jeg kommer hjem. Få tankerne og al den nye viden på afstand og slappe af! Elsker din dejlige blog.

 23. lonzo ball from lakers Det lyder som en virkelig god og læseværdig bog! Jeg er stor fan af Dræb ikke en sangfugl, men syntes også at Sæt en vagtpost ud er ligeså god og tankevækkende. De to tilsammen er et stærkt sæt. Og med Det store i det små lyder det som om det er alle tiders trio :)

  fortnite memes dansk Er pt i gang med Et lille liv for anden gang og har det med den som med andre virkelig store fortællinger: Jeg elsker hver en side, men gruer samtidig for den slutter (især med den, fordi jeg bare ved jeg kommer til at hyle – ligesom første gang jeg læste den :)

 24. glycerin til pletter Når man søger med lys og lygte efter nye bøger og så falder over dette indlæg, så er det jo spot on! :)
  Lyder som en bog der ville passe perfekt ind i samlingen!

 25. quark valhalla film Det ville være så passende at vinde bogen ;-) Jeg er lige gået på barsel da jeg har termin om 4 uger. Har tænkt at jeg skulle bruge det meste af tiden op til fødslen på at få slappet af med en god bog mens jeg kan ;-)
  🍀🍀🍀

 26. sandhed eller konsekvens spørgsmål Jeg ville glæde mig til at kunne give mig i kast med denne bog, når jeg har fået overstået min eksamen! :-)

  wildlife garden fuglehus Forresten synes jeg det er dejligt, at du fortsætter med læseklubben, det er en god måde at få inspiration til nogle bøger, man ellers ikke lige ville støde på :)

 27. billetter til dirty dancing Jeg er lige blevet færdig med at læse Et lille liv. Det er en helt fantastisk roman, og jeg føler mig helt tom uden at kunne læse lidt i den hver dag. Jeg har brug for en virkelig god bog, så jeg kan komme mig over den sidste. Denne lyder som en værdig arvtager.

 28. harlequins adam jones åh, jeg er netop færdig med “Dødevaskeren” af Sarah Omar (den MÅ du virkelig læse) – så nu trænger jeg virkelig en ny bog og fordybe mig i – krydser fingre :-)
  ps. forsæt endelig med bogklubben! Giver så god inspiration til en ny god bog hele tiden :-)

 29. which pokemon type are you Åh, den vil jeg gerne vinde :) Jeg bliver pædagog om otte dage og så ville det være skønt at skifte faglitteratur ud med skønlitteratur – især noget jeg ikke har læst før!

 30. døde mennesker i viborg Det lyder som en spændende bog at læse. Jeg vil noterer den på min liste over bøger, jeg gerne vil læse. Og hvis jeg skulle være heldig at vinde den, vil det være den næste bog jeg går igang med. :)

 31. vandretur i norge Det lyder som bogen jeg netop mangler på mit natbord. Har netop slugt Puk Damsgårds bog Ser du månen Daniel og er nu ved at finde ud af, hvilken bog der skal være den næste – Det store i det små lyder præcis som det jeg søger. Tak for anbefalingen.

 32. symptomer på hjerteanfald Den bog lyder virkelig god!
  Jeg har en ambition for 2018 om, at jeg skal læse flere bøger i hverdagene (fremfor at glo ind i den ene eller anden skærm), så jeg krydser fingre og håber jeg bliver en af de heldige vindere :-)

 33. tv3 puls jamie oliver opskrifter Ohh den lyder altså også bare god! 😊 Min læsehjerne trænger til at komme lidt igang igen, efter første halvdel af mit sabbatår, så en “rigtig” bog kunne da lige skubbe mig igang igen 🤞🏻

 34. ensom medina lyrics Åh hvor ser det bare hyggeligt ud! :-D Som den glade hygge- og læsetype jeg er kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde bogen, som lyder virkelig interessant! Det er ikke SÅ meget jeg når at få læst ved siden af studierne, men når der endelig er et hul til fri-læsning skal det være noget rigitg godt – gerne akkompagneret af lækkerier, te og stearinlys i lange baner :-D.

 35. jaden smith dad Jeg har fået Svend Brinkmanns “Ståsteder” og “Stå Fast” i julegave. Seems right efter 11 dage inde i det nye år at læse dem, så jeg kan undgå de værste nytårsforsætter, udefrakommende forandringstvang og mål om udvikling. Nogle gange er det ok bare at være og have det godt som man har det uden at ville ændre det hele og blive bedre og hurtigere. Glæder mig til at dykke ned i dem og ville også være pjattet med at vinde bogen, som du udlodder <3 :)

 36. fight arena background Jeg elsker at læse! Jeg blev mor i oktober, og har derfor ikke fået læst det jeg gerne ville, da søvnen, kedelig som det er, må prioriteres når hovedet endelig rammer sengen (læs: sofaen egentlig i de fleste tilfælde 😅😅) men åh hvor jeg glæder mig vende stærkt tilbage! – og hvilken god måde med en splinter ny spændende bog, der kan tilføje lidt andre emner at snakke om end min babybobbel 🙈👍🏻❤️

 37. kampagner på biler Den vil jeg gerne læse – og vinde!

  masker til børn Var meget begejstret for både Dræb ikke en sangfugl og Sæt en vagtpost ud, og hvis denne bog er en moderne udgave af disse, tegner der godt :-)

 38. oliver vocaloid eye En god bog er simpelthen det bedste og eneste som skal til for en god pause fra hverdagen. Jeg vil så gerne kunne deltage i næste måneds læseklub og jeg krydser fingre 🤞🏼

 39. mester maling pp Jeg har to nytårsforsætter i år og det ene er, at læse 12 bøger. Jeg elsker at læse, men er kommet ud af rutinen (efter børn). Den rutine vil jeg gerne tilbage til. Derudover tænker jeg, det er en god måde, at skære ned på (ligegyldig) skærmtid. Så jeg krydser fingre :-)

 40. morten kargaard septet Den lyder fantastisk, og jeg ville elske at putte mig i min store, dybe lænestol i hjørnet, sætte lidt god klassisk musik på og fordybe mig en bogens verden – læsning giver mig en indre ro og tiltrængt pause i hverdagen, som jeg aldrig ville undvære

 41. fransk sang 2016 Lyder fantastisk. Jeg er så klar. Tak for inspirationen. Håber at vinde denne, læse den, deltage i bogklub og bagefter lade den pryde min reol og inspirere gæster til også at gå i gang med den :-)

  karl emil rønnau Knus

 42. avast browser cleanup Jodi Picoult er en af mine absolut yndlings forfattere!
  Hun har blandt andet skrevet “For min søsters skyld” (og hvis du ikke har læst den, så er der hermed en opfordring. Wauw!). Hun tager i det hele taget nogle ret svære emner op. Jeg er VILD med hende og efter 4 år med små børn, så vil det være perfekt at starte med en Jodi Picoult bog for nøj hvor jeg savner at læse <3

 43. will fra stranger things Wauw, det som en hjerteskærende, men på samme tid en ualmindelig vigtig bog. Jeg ville elske at få lov til at knuge mig til et blødt tæppe med denne bog i favnen i disse kolde måneder ✨

 44. verstappen nearly crashes Den lyder virkelig god!! Åh, og jeg har så mange gange gerne ville være med i læseklubben, men har aldrig fået det gjort – hvis jeg vinder bogen, så er det skisme NU! :) Det passer også lige i min intention om at finde en god skønlitterær bog snart, da jeg på det sidste nærmest kun har læst (eller lyttet til) “fagbøger”.
  Og enig i at et lækkert januarhi kan være mindst lige så godt som en strand i Thailand ;)

 45. hayden summerall snap Ej, den ville jeg blive rigtig glad for. Jeg elskede Dræb ikke en sangfugl og ønskede mig til jul også Harper Lees nyeste Sæt en vagtpost ud. Denne lyder også super spændende og samtidsaktuel. KRYDSER FINGRE!

  shell reklame på tankbiler Laura

 46. takketale fra konfirmanden Orv, jeg vil hammer gerne kunne læse den på ferie til Sri Lanka om halvanden uge. Jeg tror, den går godt til vind i håret og sand mellem fødderne.

 47. m conley espn Det lyder som en rigtig spændende bog. Det at læse en bog er for mig en luksus – et pusterum. Som studerende har jeg travlt med at læse lange og svære akademiske tekster og derfor kan mit hoved ikke holde til at læse mere efter en lang dag. Derfor læser jeg næsten kun bøger i mine ferier. Og det elsker jeg! Det er så skønt, at give sig hen til en fortælling og leve sig ind i karakterens liv. Jeg skal til Bali i slutningen af måneden og jeg glæder mig allerede til, at kaste mig over den første bog i flyet :)

 48. philippine embassy oslo norway Jeg skrev SRP om Harper Lee’s “To Kill a Mockingbird”, og modtog et bragende 12-tal for min præstation.

  brunkage med kokostop Jeg elskede hvert et sekund brugt på at analysere den bog, og på at stille bogen op mod den tidsperiode, hvor det var meningen, at den fandt sted. Jeg syntes, at det var et fantastisk indblik i en verden, som vi i Danmark ikke rigtig kan siges ellers at kende meget til, og jeg ville elske at læse enhver bog, som bare kom tæt på den storyline, som der var i To Kill a Mockingbird. Det er en bog som gør ethvert menneske lidt rigere efter at have læst den <3

 49. cristiano ronaldo 2018 Åh, jeg vil meget gerne vinde bogen! Jeg bliver (forhåbentlig) færdig som læge på mandag, og jeg glæder mig så meget til igen at stikke snuden i andet end faglitteratur.

 50. hendricks gin opskrift Jeg ville elske at vinde denne skønne bog. Pt. Går jeg hjemme på barsel og nyder mine små hyggestunder på sofaen med en god bog, en kanelsnegl og en kop kaffe når lillemanden sover sødt i sin barnevogn.

 51. jonas borring kæreste Lyder spændende, “dræb ikke en sangfugl” har været en af de største læseoplevelser for mig. I øvrigt en ide til en udfordring, drop fjernsynet i en periode og læs i stedet 😀. Jeg har ikke haft tv i 8 år, ser selvf lidt online på DR og har HBO og Netflix. Men har alligevel tid til læsning hver aften.

 52. hack kode gta online Jeg elsker bare dette citat:

  return to amish jeremiah “Det er den gode læser, som gør den gode bog.”

  islands brygges sogn -Ralph Waldo Emerson

 53. voldemort avada kedavra Den ville jeg rigtig gerne vinde! Jeg sidder begravet i speciale til op over begge ører, og kunne godt trænge til at læse noget andet end faglitteratur og ikke altid falde i serie-fælden om aftenen ;) For det er jo så dejligt fængslende og noget helt magisk at forsvinde ind i en god bog.

 54. video grabber software Mit nytårsforsæt er at læse flere bøger. Af uransagelige årsager er det gledet lidt ud gennem de seneste år, men vil så gerne igang igen.
  Jeg er så småt startet med ‘planen’ men denne lyder som den perfekte fortsættelse, og så kunne læseklub holde mig selv lidt fast i forsættet 😊

 55. gladsaxe svømmehal livredder Sikke en god konkurrence!

  land mellem tunesien og marokko Jeg var en LÆSEHEST da jeg var barn og slugte alt fra pigebøger over krimier til fantasy.
  I dag læser jeg kun “lettere” litteratur og page turnere, for der er ikke meget energi til det ved siden af studiet, men jeg ville så gerne i gang med at læse regelmæssigt igen.

  christianshavn apotek åbningstider God januar!
  Knus.

 56. boss baby dvd Jeg er altid på udkig efter nye spændende bøger, og denne må meget gerne føjes til samlingen. Det lyder som en for mig anderledes bog, da jeg primært læser selvbiografier. Derudover arbejder jeg selv i retsvæsenet, så det er altid interessant at læse om retssager – fra både den ene og den anden vinkel :-)

 57. video netto dk Det lyder som en af de bøger, der både er helt forfærdelige at læse, men som man heller ikke kan lade være med at fortsætte med.
  Fortsat god læselyst – og tak for ny inspiration!

 58. ukendt kunstner neonlys Jeg så på Instagram, at Rosinante&Co lagde et billede op af bogen på deres Instagram, og jeg tænkte med det samme, at jeg skulle have fingre i den!
  Jeg ville elske at læse den her i kolde januar. Jeg elsker nemlig også at gemme mig i tæpper og en masse kopper kaffe ;-)

  older women kids fucking austrian village God weekend!

 59. amme venlig kjole Jeg har hele efteråret genlæst Peter Øvigs Blekingegadebanden, men er præcis i dag blevet færdig. Skal derfor i gang med en ny bog og det må da hellere end gerne være ‘Det store i det små’.

 60. william limbo 3 Jeg har (og er stadig) tynget af eksamenslæsning og hård faglitteratur, så at vinde en skønlitterær bog (og med dette plot! er selv i sundhedsverdenen) ville være så fedt og noget at se frem til, når jeg er færdig om en uges tid, og som kunne komme med i håndbagagen til London! Det ville være skønt :)

 61. fingerløse vanter børn Jeg har ikke været med i læseklubben før, men jeg synes det lyder rigtig interessant at diskutere bøgerne, når man har læst dem. “Det store i det små” lyder som en rigtig spændende bog, og jeg tror jeg ville nyde at læse den! “Dræb ikke en sangfugl” fandt jeg i hvert fald enormt interessant!

 62. david gilmour tour 2015 Åh, den lyder spændende! Jeg står netop og mangler noget skønlitterær læsning ved siden af studiet. Jeg elsker at læse noget, som ikke er studerelateret hen over eksamenstiden for at få et pusterum ❤

  skoda octavia 2016 Kh Julie

 63. anne raaen opstaldning toelt Dén gad jeg sørme godt at vinde! :-)

  american vintage sale Den ville falde på et tørt sted, for jeg er lige blevet fanget i den der periode, hvor jeg ikke kommer videre fra en bog, fordi jeg ved, jeg bliver glad for at have læst den på sigt – men mit humør passer bare ikke til den her i januar… Så jeg er lidt en læsehest fanget i samvittighedskvaler.

  symbol change over switch Er sikker på “Det store i det små” kunne være den perfekte undskyldning for at holde en pause fra “Thinking, Fast and Slow” (som i øvrigt er en super interessant bog, men en lidt hård start efter at have kværnet 1Q84-trilogien i efteråret) :-)

 64. billeder af bryllups optimister Hold da op! Sikke en skøn konkurrence :) Jeg kunne vildt godt tænkte mig at læse den bog. Det lyder godt nok rigtig spænende :) Krydser fingre :)

 65. luciana bozán barroso Kunne rigtig godt tænke mig at læse denne bog. Er rigtig glad for jodi picoults bøger og har de sidste mange år læst dem på engelsk. Blev introduceret for hende og ‘My sisters keeper’ i mit udvekslingsår for 9 år siden. Har siden hen læst mange af hendes bøger, og savner en ny god bog at læse :)

 66. bones dr abernathy Jeg har sat mig for minimum at komme igennem 12 bøger i år, og jeg er lige gået i gang med nr. 2, som er Hanya Yanagiharas A Little Life. Og så kunne denne jo meget passende blive den næste!

 67. average height for men Jeg er for første gang lykkedes med at følge med i din bogklub. Jeg har nemlig netop læst blækhat færdig, så det ville da være fantastisk at være klar til næste måneds bogklub :) Det må være en god start på det nye år, hvor nytårsforsættet er at læse mindst en bog om måneden.

 68. lady from shanghai Jeg elsker at læse, men har de sidste uger virkelig manglet inspiration!
  Jeg har læst biografier på det seneste, og tørster nu efter en skøn, vigtig roman. Genlæste dræb ikke en sangfugl for nogle måneder siden – den var lige så fantastisk, som i gymnasiet for maaange år siden.
  Så Denne lyder helt perfekt :)
  Og tak for dine indlæg om bøger. Får så tit inspiration.

 69. yousee tv og film app Jeg har læst “For min søsters skyld” og den var bare SÅ god! Så glæder mig meget til at læse “Det store i det små” :) Håber og krydser!!! God weekend

 70. find den rigtige hund Jeg kunne godt bruge en bog, som ikke var en fagbog. Jeg er netop i gang med en eksamensperiode, som på dette semester er hele 8 eksamener, så trænger snart til at læse noget andet.

 71. molo kjole carli udsalg I går færdiggjorde jeg min uddannelse, og efter at have siddet på skolebænken uafbrudt, siden jeg var 6 år gammel, vil jeg tage mig en rigtig hygge-sabbat-måned, hvor læsning af et par favoribøger står øverst på listen. Jeg håber, jeg bliver den heldige vinder <3

 72. knivskarp fra normal til genial Jeg har trods mange gode bøger endnu ikke læst en bog, der var mere fantastisk end Mrs. Dalloway af Virginia Woolf. Måske vælger jeg de forkerte? Den her havde jeg ikke selv tænkt på – men den vil jeg meget gerne læse!

 73. citroen berlingo cityvan Jeg har overstået alle mine eksaminer på mit første semester på universitet d. 22/1, og har derfor små to uger til at få læst en fornøjelses bog, inden jeg igen skal tilbage til studiebøgerne. Denne ville være helt perfekt til når jeg bare skal slappe af under dynen når eksamensstress er overstået. Jeg har læst både ‘To kill a mockingbird’ samt ‘Go set a Watchman’, og nød virkelig at læse dem begge!

 74. laughing old man Uhh, krydser fingre for, at jeg er én af de heldige. Prioriterer alt for sjældent at købe en bog til mig selv istedet for at låne, og det er altså bare noget særligt at læse i sin helt egen bog :-)

 75. far til fire på toppen medvirkende Åh jeg ville elske at vinde den bog! Er pt. i gang med Jordens Arvinger af Ildefonso Falcones. Den er lang og tung, men alligevel spændende! Den har indtil nu taget mig 2 mdr at komme 2/3 igennem. Nu leder jeg efter en bog at se frem til, når denne er slut 😊🤞🏼

 76. bedste far i verden Jeg er endelig kommet i gang med at læse igen efter en meget lang pause, hvor jeg ikke har kunne koncentrere mig lang tid nok til at læse en hel bog. Og der findes jo ikke noget mere afslappende end en kop kaffe og en god bog i hænderne, så jeg nyder det☺️

 77. kirkebøger på internettet Denne kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde 🙏🏼 Har netop købt Tyvens Dagbog som Jeg kunne huske at du havde lagt op for noget tid siden, og jeg tog et screenshot af det på min telefon. Jeg skulle helt tilbage til september i mit fotobibliotek for at finde billedet ☺️ Jeg
  har altid elsket at læse, men jeg mangler det kærlige puf i den travle hverdag – og måske at vinde en konkurrence 😍 – for at få bøgerne med hjem 📚” Det store i det små” vil samtidig falde perfekt med at jeg tager til Dubai og får lidt varme med min sødd kæreste i starten af februar 🏝💕

 78. holbæk teater sommersang Jeg begyndte på litteraturhistorie i september sidste år, og jeg er begyndt at savne at læse skønlitteratur, der ikke står på pensumlisten. Jeg har derfor lavet et nytårsfortsæt om at tage mig tid til at læse andre bøger end dem der står på pensum. Alle bøger er jo studierelevante for mig, og det skal udnyttes! Lige nu er jeg igang med The Underground Railroad, og den her kunne snildt blive efterfølgeren :)

 79. vise ord til konfirmanden Jeg er midt i Knausgårds Min kamp bind 6 – jep, lige midt i det berygtede 500 sider lange essay om Hitler. Det er fuldstændig fantastisk men jeg har tidligere i samme bog måtte lave afstikkere til andre bøger for et lille afbræk, og selvom Det store i det små ikke lyder som en letlæst overspringshandling ville jeg være så taknemlig for at have den som efterfølger og på den måde holde læseglæden ved lige.

 80. tivoli i juletid Altså deltager gerne for at vinde en bog, der lyder spændende. Selvom jeg næsten allerede nu kan garantere, at intet kan måle sig med den trilogi, jeg læste i min juleferie. Av mit sind, mit hjerte og min krop. Men ville elske at læse denne også.

 81. hvornår skifter hvalpe tænder Har læst Niceville, Dræb ikke en sangfugl samt Lone Wolf af Jodi Picoult – alle bøger med stærke historier, så er bestemt nysgerrig februar bogen..! 👂🏻👀✔️🤗 Er ret sikker på den vil blive læst før årets korte måned slutter..!

 82. abercrombie and fitch kids Yes, jeg mangler virkelig en god januarbog at fordybe mig i inden næste semester starter.

  nelson can koncerter Jeg er netop blevet færdig med Morten Papes Planen – sindssyg god og tankevækkende fortælling fra vores alle sammens Danmark, der opleves på så forskellig vis til trods for landets lille størrelse.

  star wars dark side costumes Knus Emilie

 83. karen hækkerup wiki Jeg glæder mig meget til at følge med i disse “bog diskussioner”. Jeg er lige faldet over din blog og er allerede helt vild med den, også er det da bare Mega fedt, at du læser bøger og tager den interesse med ind på bloggen! Nu har jeg læst et par af dine ældre opslag omkring læseklubben og nu vil jeg altså være med!

  gennemsnitlig levealder mænd danmark Vi ses forhåbentlig til debatindlægget, når jeg på den ene eller den anden måde får fat i denne bog!

 84. privat internet access Uhh den ville jeg godt vinde ☺ Er i gang med ‘Som pesten’ af Hanne Vibeke Holst og mangler en afløser for den når jeg er færdig! Læste om denne bog på Goodreads og tænkte netop at jeg gerne vil læse den ☺
  I øvrigt så har min aften stået på samme opskrift som din 📚😊

 85. sister tattoos down spine Jeg er nu vel kommet over på den anden side, efter to intense uger med at skrive SRP på gymnasiet. Mit emne var raceadskillelse og afroamerikaneres retssikkerhed i 1930’erne, med udgangspunkt i Harper Lees fantastiske roman “To Kill a Mockingbird”. Bogen tog mig med storm og jeg synes det var det fedeste, at fordybe mig i én bog i to uger og se den med historiske briller. Derfor lyder denne bog lige i min ånd. Den må købes, hvis ikke den vindes:-)

 86. bill cosby verdict Jeg ELSKER at læse. Jeg sluger hurtigt mange bøger så snart jeg holder ferie, hvor det i hverdagen går en smule langsommere. Alt tæller :-)
  Jeg læser alt lige fra skønlitteratur til krimier og biografier både som fysiske bøger og har også i perioder været tilknyttet Mofibo og læst og lyttet online.
  Det lyder som en rigtig spændende og interessant bog, du har fået lov at udlodde! Så jeg krydser fingre for, at jeg bliver en af de heldige, så den kan pryde min bogsamling herhjemme <3
  Rigtig god søndag!

 87. første olsen bande film Jeg er ligesom dig vild med titlen på bogen, og den minder mig om dine små-ting-indlæg, som netop handler om det her med at se det store i det små, noget jeg øver mig i hele tiden. God søndag <3

 88. dværg gravhund hvalp Jeg har læst ufatteligt meget faglitteratur på mit studie – men er NETOP blever færdiguddannet og glæder mig til at komme i gang med en masse skønlitteratur!
  God mandag :)

 89. caroline de maigret street style Wauw! Den vil jeg gerne have fingre (læs: øjne) i 🤩 Smuk, smuk forside og fængende titel. Og ikke mindst perfekt timing til en (forhåbentlig) veloverstået eksamen på fredag. Jeg kan allerede nu høre sofaen, tæppet og mig-tiden kalde 😅 🙌🏻

 90. sueno golf resort Åh den ville jeg elske at læse! Har lavet et nytårsfortsæt for netop at få læst mere, som lyder på at jeg mindst skal læse 30 minutter hver dag. Indtil videre går det strygende! Har brug for mere læsestof <3

 91. alle tyske verber Den lyder bare så spændende og som en der kan sætte nogle tanker i gang. Og et meget belejligt tidspunkt for et godt bog-tip – det må blive min næste bog, og hvis jeg ikke er så heldig at vinde, må jeg selv ud at skaffe den :-) Tak for dine altid gode boganbefalinger, det er skønt når inspirationen mangler!