Små ting

cavani fodboldstøvler 2017

pling virker ikke advokat wagner viborg {Sidste uges favoritspot}

tegnefilmsfigur med stor pande Glædelig mandag og velkommen til årets første omgang Små ting. Nuvel det er en noget ferie- og sneramt omgang, men man skal jo starte et sted. Og så kan jeg trøste de af jer, der allerede har været i gang i en uge, med at jeg er lige dele komplet overvældet og kun moderat ivrig efter at komme i gang med denne mandag/denne uge/det nye år.

down town maklemore eric nelly Det symbolske i at tage hul på et helt nyt år med alle de muligheder, sådan et bringer med sig, tager næsten pusten fra mig og jeg har lidt lyst til at stikke halen mellem benene og tage første fly retur til alpeland, spaghetti i lange baner, sneboldskampe og absolut ingen bekymringer.

visakort danske bank Jeg ved, at det går over igen lige om lidt. Den der følelse af at der er SÅ meget der skal gøres, at jeg ender med at dreje forvirret rundt om mig selv og slet ikke ane hvor jeg skal begynde. Den har allerede lagt sig lidt efter jeg har været til træning, har vandet planterne, vasket tøjet, taget toppen af indbakken og betalt regningerne. Og så har jeg en skøjtedate med én, jeg ret så godt kan lide i eftermiddag, så det hele skal nok gå. Også selvom dette føles som alle mandages (onde sted-) moder og jeg har lyst til at stikke halen mellem benene.

armring georg jensen Hvilket er lidt skørt (er jeg den eneste der får det sådan i starten af januar?) for jeg glæder mig til alt jeg skal i den kommende tid. Tror bare det handler om lige at komme i gang.

hvilken blender skal man vælge I denne her uge vil jeg dele nytårsforsætter og tanker for året med jer og så skal vi også ud at rejse sammen per blogindlæg. Både til varme, amerikanske himmelstrøg, som jeg gæstede sidste år i maj og så på ski. Blandt andet. Jeg håber også, at kunne byde jer på en varmende, sund og billig (i bedste januarstil) Dhal. Men allerførst bliver det rare, små billedglimt fra den seneste uge. Hvor jeg desværre brugte mere tid i sengen end på bjerget, men den tid jeg havde oppe og rask var til gengæld ekstra god og værdsat.

matilda roald dahl Jeg håber, at I også får en dejlig uge med masser af skøjteløb og linsesuppe ♥

en verden af liv

jem og fix tagpap priser cirkusrevyen 2014 anmeldelse {Solopgang over bjergkammen}

louis vuitton palm spring bb

kingdom under fire jarvis iron man {Bedste vaffel. Lad ikke plastictallerkenen snyde dig…}

billede med person som ønsker tillykke

slik med logo depeche mode royal arena {Inden afgang. Snotforkølet og (nærmest) i nattøj}

rejseholdet dr bonanza

slimet afføring baby himmelske koteletter i fad {Kuren mod forkølelse. Og alt muligt andet. Inklusiv parmesan på hele bordet}

kastanie alle berlin

kodein mod hoste vulkan på hawaii {På nye eventyr med min bedste legekammerat}

frisure rundt hoved

mad til børnefødselsdagen jason earles 2017 {En hel del cappucini skulle der til}

sommer drenge klip

kromosom 47 udseende salto de angel {Bliver aldrig for gammel til sneboldskamp}

peugeot 2008 test

barbie dukke mariposa shakespeares samlede værker {Raffaello til hjemturen}

Skriv en kommentar

iphone 6 plus

kontakt til facebook

baby uv telt

julegave til mormor

calgary canada map

11 Kommentarer

 1. hvilken blodtype er mest almindelig i danmark Rigtig godt nytår <3

  whisper of the heart Jeg har det på samme måde som dig med at have lyst til at stikke halen imellem benene. For mig kommer det dagen efter jul og frem til 2 januar ca. det er så angstprovokerende med årskiftet på mange måder for mig. Det er sådan hvert år og har været det så længe jeg kan huske.
  Så i den uges tid handeler det om for mig at kun have fokus på at have det rart, og hygge mig, ikke rigtig ha nogen aftaler, men bare være og hygge mig.
  Nu er jeg på den anden side og jeg har en masse drømme og kærlige mål for mig selv og jeg er i fuld gang og det føltes nu godt når jeg er kommet i gang.
  De bedste tanker herfra

  1. hvad spiser dværghamster Tusinde tak og i lige måde! Åh det er præcis sådan jeg har det. Glad for at jeg ikke er alene om det og at I tilsyneladende er flere, der har det på samme måde.Det hjælper på en eller anden skør måde lidt <3 Mange kram E

 2. københavn hovedstaden seværdigheder Åh, hvor jeg alt for godt kender følelsen af at have så meget at nå, at jeg bare ender med at gå forvirret rundt og mig selv. Januar betyder for mig påbegyndelse af specialeskrivning, “voksenjob”-søgning, samt fire studiejobs, der udfordrer på vidt forskellige måder. Egentlig er det jo alt sammen gode ting, men jeg må indrømme, at jeg har brugt den første uge af det nye år på at være lettere konfus, og mest af alt have lyst til at pakke kufferten og min kæreste og smutte sydpå :) Men som du så rigtigt siger, så handler det mest af alt om at begynde fra en ende af.

  1. jeg klarer mig selv Hej Emma, wow det lyder da virkelig også som om du har nok at se til! Og man må gerne være overvældet selvom det er gode ting. Lyder dog som om du har de rigtige redskaber. Held og lykke med det hele, er sikker på at du får skrevet et hammergodt speciale og at der venter et godt voksenjob på dig på den anden side <3 Mange kram E

  1. lodrette riller på neglene De er fra Libertine Libertine :) Og kun natbukse-lookalikes. De er i noget blødt uldstof og så lækre. Kram Emily

 3. assassin roblox exotic Sådan får jeg det næsten hvert år i januar: Man har glædet sig så meget til at komme i gang med en masse nyt og spændende, og så bliver man alligevel lidt overvældet af det hele…

  jesus forgive quotes Det er nok bare et spørgsmål om at komme rigtigt i gang.