Lidt mere om mit skodesign + jeres hjælp

henrik hviid designer

hugo boss clothing Kan I huske, at jeg inden jul fortalte lidt om, at jeg er ved at constance ring maleri? Ovenfor kan I se mit moodboard. Og skoene – for ja, det er sko, kommer til sommer. Glæder mig som et lille barn! Det er lige akkurat den slip-in jeg altid har manglet. Flatterende (og benforlængende!), med en anelse højde og alligevel afslappet. Håber sådan at I også vil kunne lide den ♥

roger moore død Sådan noget er en lang proces og de har været i støbeskeen siden august sidste år, men nu er de endelig ved at være færdige. Altså det vil sige designet er næsten på plads. Vi mangler lige de sidste tilretninger OG så har jeg også brug for jeres hjælp. Skoene er kommer nemlig i fire farver/materialer. Og mens de tre af dem er valgt og fastlagt, så vil jeg blive så glad, hvis I vil hjælpe mig med at vælge den fjerde.

visitator odder kommune For skal det være zebra eller leopard? Stem nedenfor ♥

new york claus meyer

terrine de gascogne opskrift

Skriv en kommentar

hvordan taber jeg fedt på maven

skænk i lyst træ

verden hurtigstefjernstyret bil

kold dressing til fisk

spratly islands map

40 Kommentarer

  1. anna emilie møller Glæder jeg mig meget til at se og købe. Håber også at der er nogle af skoene som ikke har en hæl der er højere end 2-3 cm( måske ligesom mine Sofie schnoor klassiker) det ville jeg virkelig elske. Jeg kan ikke gå i hæle højere end det og så håber jeg komforten er helt i top også:) men det er jeg ikke i tvivl om at du ikke også prioriteter højt:) glæder mig til at se dem. Knus fra Tanja

  2. småkager med marcipan EJ hvor jeg glæder mig til at se de færdige sko!! Jeg har stemt på zebra – synes også leopard er drøn-flot, men det print findes jo over det hele, hvorimod zebra er lidt sjældnere at støde på. Uanset hvad det ender med, er jeg helt sikker på, det bliver super godt!😍🙌
    God dag☀️

  3. danish students abroad Zebra er der lidt fornyelse ved, leopard har været fremme i utrolig lang tid. Var for flere år siden på et hotel, hvor der var en kvindelig gæst, hvor alt hvad hun havde på var leopard, tøj, strømper, sko, tasker, hat, briller, øreringe/ smykker, tørklæder, kufferter. Vi kaldte hende leoparddamen.