Godt nytår! Og en lille kavalkade fra året der gik

pedicure lato 2017

hvad tid lukker svømmehallen i helsingør kjoler til fest forår Vi startede 2017 på Bali…

hvidovre hospital mikrobiologisk Rigtig godt nytår allesammen ♥ Jeg håber, at I kom ind i det nye år på fineste vis.

engel figur køb 2017 var året hvor vi blev gift. En ikke bare helt uforglemmelig og vidunderlig dag, men også en fantastisk proces. Både selve bryllupsplanlægningen, men i særdeleshed også det med at sige ja til et andet menneske på den måde. Og for alvor at blive hinandens mennesker. Og familie ikke mindst. Det havde jeg ikke tænkt på inden, men det er nok det, der for mig har været den mest signifikante forskel, ved at være blevet gift. At vi er hinandens familie. Og at hans familie nu også er min – og vice versa. Det er svært at beskrive, men det gør mig altså virkelig glad helt ind i knoglerne og er virkelig betydningsfuldt for mig.

laundromat cafe reykjavik Derudover var 2017 et år, hvor jeg øvede mig i at stå stille. Og leve lidt langsommere. Samle på oplevelser og gode mennesker i stedet for ting og bedrifter. Det føltes dejligt og nødvendigt, men det var også svært og angstprovokerende. At være i starten af trediverne og være tilfreds og gerne ville standse lidt op og glædes over hvor man er, føltes lidt forbudt. Det er, som om det forventes, at man hele tiden avancerer eller i alle tilfælde har et ønske om at gøre det. Og jeg kan godt mærke, at jeg ikke helt har kunnet lægge forventningspresset fra mig, når jeg igen og igen er blevet spurgt både i privat og professionel sammenhæng om “hvad der NU skulle ske?”.

hvornår flager man på halvt Så jeg har nærmest skammet mig over at skuffe med kedelige svar om, at jeg rigtig godt kunne lide tingene som de var. Og ikke havde brug for nyt/vildere/større/hurtigere/andet og at jeg egentlig ikke var så bange for at gå glip af noget.

en ekstra hånd med I dette nye, friske år vil jeg fortsætte med at forsøge at leve lidt langsommere. Men jeg vil også prøve at blive bedre til at stå ved det. Og lade være med at skamme mig. Hoppe af ræset og lette presset. Være mere venlig overfor mig selv. Og andre.

skittles lip smacker Forstå mig ret: Det betyder ikke, at jeg ikke har ambitioner, mål og drømme. Det har jeg helt bestemt. Nogle af dem vil jeg gerne dele med jer i et indlæg om mine ‘nytårsforsætter’, som jeg går og brygger på. Men jeg behøver ikke nå det hele på én gang eller på ét år. Jeg har – forhåbentlig – et dejligt, langt liv, til at nå det meste af det, jeg gerne vil.

centerbageren i frederikshavn Men hvad hvis ikke jeg når det hele? Pyt skidt. Så længe jeg formår, at glædes over det jeg rent faktisk vælger, gør og når ♥

chris macdonald bog Og glædes, det gør jeg i tifold, når jeg ser tilbage på det forgangne år. Og jeg føler mig helt utroligt heldig og meget, meget taknemmelig ♥

www hubertushuset ringsted

norsk derby 2017 … vi havde en helt og aldeles fantastisk ferie, men jeg blev også lidt beklemt over bagsiden af Bali-medaljen…

odder lokalhistoriske arkiv

drink about seeb … i januar prøvede Penny-linselus fortsat at stjæle min torden…

fjelde rævs tig

banens størrelse badminton … jeg var ude at spise frokost alene. Og nød det sådan at jeg har gjort det jævnligt siden…

ragnarok i roskilde

hvad er halv pension … jeg skød en skæg kampagne med Cheasy…

er det normalt at

olivia newton john billeder … og Penny-linselus var selvfølgelig med…

skovejendom til salg midtjylland

rejse tsim sha tsui … i februar var jeg til modeuge i New York…

drikkeflaske til marsvin

rumskibet i rummet … og så havde jeg i samme åndedrag fornøjelsen af at træne med Adriana Lima i Dog Pound…

hvide indendørs sko

divergent 2 four … et par uger efter var vi på familieski i Morillon..

check domain name

about a chair aac12 … jeg var rig på venindemiddage i 2017. Men vil gerne have endnu flere i år. Er så uendeligt taknemmelig over de fantastiske damer, som jeg er heldig at kunne kalde minde veninder…

lav din egen blog

dyrehospital valby poppelstykket … der blev slugt bøger en masse i det forgangne år…

ignore stupid people

solen månen og jorden … og spist brunch med ‘koneklubben’…

indiana jones far

frygten for terror … i Påsken var vi på ski igen. denne gang i Val d’Isère med søde venner…

wind turbine service education

pizza godthåbsvej frederiksberg … i april fyldte Nikolaj 40…

cafe salto thisted åbningstider

hobro sygehus m2 … og jeg blev bedre til at sove længe og tage den med ro…

hvornår falder påsken

danske ambassade bangkok … Penny var med ude på Refshaleøen at kigge på bryllupslokation…

boris becker barn

hotel malaga nostrum … jeg huskede at kigge op og nyde det spirende forår…

hvilken jord skal hortensia plantes i

fodmassageapparat til børn … i maj rykkede jeg kontoret til Mallorca for et par dage…

pieter de hooch

vedvarende energi former … så mit navn og citat på forsiden af en bog (der ikke var min egen)…

flasker med patentprop

brooklyn heights map … jeg var i Florida, hvor jeg oplevede vilde, legesyge delfiner. Helt mageløst…

clarks wallabee boot

bagekartofler i mikroovn … og hvor jeg også blev foreviget i bedste turisstil på en brandbil på øen Captiva…

bloomsbury peggy wrap dress

cicely mary barker … i maj blev jeg også forkælet med verdens bedste polterabend af verdens bedste veninder…

gækkebreve rim og remser

frække fødselsdagsbilleder til mænd … og jeg var ude at ‘surfe’ på et blikstille Øresund i forbindelse med et fotoshoot til Fit Living…

inverse square law

alyson hannigan weight … vi samlede til bunke af arvesmykkerne fra min mormor til vores vielsesringe. Er så glad for på den måde at have hende med mig hver eneste dag nu…

hvor ligger pyrenærene

tarte kabuki brush … blot en uge inden vi skulle giftes vandt min mands butik, Packyard, AOK’s Byens Bedste-pris i kategorien Herremode. SÅ sejt!…

joey jordison 2016

vand drage tegning … og så blev vi gift i juni. På en helt vidunderlig og uforglemmelig sommerdag. Verdens bedste dag ♥…

plateau have ide

ansigt med lukkede øjne … og Penny var selvfølgelig brudepige…

jyske bank boxen oversigt

laurits auktioner smykker … vi startede vores bryllupsrejse i Paris…

dagens sport i tv

dgi opvisninger 2016 … og kørte derefter ned til Cap Ferret i vores autocamper…

synkron udspring ol

den rette juleånd … og nød de brede sandstrande ud til Atlanterhavet…

british museum cracked ice

børn der danser the hokey cokey … og camperlivet, der lige var os…

laila hvid jensen lolland

termostat og ur … vi surfede alle steder vi stoppede. Her i Hossegor i Sydvestfrankrig…

pulled duck recipe

queens grace loom … og havde den mest mageløse udsigt i Zarautz i Baskerlandet i Spanien…

billy cross rotationen  

nick carter family

zoolander blue steel … i Barcelona fandt vi min dobbeltgænger på hvert et busstoppested…

thomas knudsen ordrup

sjette frederiks kro stjerneskud … hjemme i postkassen ventede det her. På forsiden af Fit Livings julinummer…

pointshop i matas

amepure lash enhancer test … for at komme ‘post-honeymoon-blues’ til livs indførte vi i juli en fast date night hver onsdag. Den har vi holdt stort set hver uge lige siden…

hvad betyder dvask

douglas booth girlfriend 2016 … det meste af sommeren brugte vi (i regnvejr) i vores fantastiske ‘sommerhus’, et telt vi fik i bryllupsgave…

battlefield 3 wiki

jamie oliver frying pan … motivet der oftest gik igen i min kamerarulle…

lucius cornelius sulla

slikposer til fødselsdag … foruden det her…

customs and traditions

familie dr kleist … min 32-års fødselsdag (i regnvejr) i teltet…

bedemandsforretninger i nykøbing f

free streaming films … men det blev også (på mirakuløs vis) til grillaftener i tørvejr på altanen hjemme på Bryggen…

hotel københavn billigt

development tools software … var på Selinevej at plukke markblomster sammen med resten af Storkøbenhavn…

theory of mind

hjelme med horn fra bronzealderen … havde fornøjelse af at dele kontor med Torben…

phoebe tonkin gif

termiske bade østrig … lavede Vichy-kampagne, der bl.a. involverede et havnedyp…

svenske kroner til dkk

trucks in minecraft … blev rigtig glad for yoga og barre-træning og brugte mange timer her…

diego costa old

sprøjtemaling af montana … var på endnu en herlig onsdagsdate…

don pasquale opera

regler til palma … selvom jeg sjældent fortæller om den del, så tilbragte jeg rigtig, rigtig meget tid her sidste år, på hjemmekontoret…

gindeskovvej 22 feldborg

weeks in a year … og så hang jeg også meget ud med min selfie-ven, Cornelia…

chateau motel knabrostræde

fisketur fra grenå … besøgte Møns Klint for første (men ikke sidste) gang…

veste palmiro palmier

hummel flyverdragt tilbud … og var på rulledisko…

my trendy phone fiolstræde

aflivning af hest … filmede og skød en løbekampagne for Ellos i den Stockholmske skærgård…

land med flest indbyggere

josefine klougart en af os sover … nød at deltage ved den københavnske modeuge i august…

primal fear movie

hk midt arrangementer … tog med Cathrine og Adam på sensommertur til Klitmøller…

hoppe og danse

waterfront hellerup restaurant … vores hjem på forsiden af Boligmagasinet i slutningen af september…

afstand larvik hafjell

scarlett johansson romain dauriac …bevarede håbet for Støt Brysterne i By Malene Birger støtte-tee…

restaurant havblik bagenkop

dame men ikke dame … jeg blev lidt mere ven med farverne igen…

kantet stængel lilla

modern house with flowers … og legede sommer i oktober i Portugal…

via biler egå

teenagers mgp danmark 2016 … et land der tog mig med storm og som jeg bestemt gerne vil tilbage til…

det er beklageligt

normann krenit skål sort … stadig yndlingsmotivet også om efteråret…

8 pounds to dkk

hængestol med stativ … i slutningen af oktober var jeg på tøsetur…

wow battle for azeroth

strawberry fields forever … på Ystad Saltsjöbad med to af mine allerfineste…

gårdsangere fra thy  

præsten og psykologen

pantheon in rome … og så var jeg til Disney-temafest med min Mickey…

silky army dress one shoulder

sacre coeur paris … 2017 blev heller ikke året, hvor jeg blev træt af blomster…

kommoder fra ikea

hvornår plukker man æbler … eller smukke efterårsmorgener på morgencykelturen…

download google chrome 2014

tarik ediz 92585 … det blev til gengæld året hvor jeg begyndte at lave videoer…

starbucks iced frappuccino

bageform lige sider … og hvor jeg legede turist for en dag i Aarhus med Cathrine…

mad ud af huset salt og peber

fnat mellem fingene … i november var vi på ski i Sölden…

vandvejen 7 8000 århus c

carpark north within my reach … og Sofie og Emilie var med. Ski Dream Team…

den man diskutere mest med elsker man mest

internet hastighedstest tdc … i december julede jeg til den store guldmedalje…

danske bank tlf

urinsyregigt i knæet … og nåede også at være lidt kulturel på både Glyptoteket og til onsdagsdate på Statens Museum for Kunst…

grønnemose skole skoleporten

picasso malerier kvinder … inden jeg tog til det nordligste Norge og oplevede den storslåede natur…

lav din egen baggrund

dogs playing cards … og kørte hudeslæde. En barndomsdrøm der gik i opfyldelse…

yvonne kone udsalg

spinderiet valby parkering … vel hjemme igen i tide til juleaften og juledagsskøjtning ikke mindst…

juletræ med hvid pynt

når du skal flytte hjemmefra … årets sidste dag blev brugt på ski på alpetoppen i Italien. Og bagefter i gylden kjole og glimmersko. Rigtigt godt nytår ♥

Skriv en kommentar

karen kirstine boye

skuld gammel venskab rent forgå

karen lise krabbe

su arbejde udlændinge

gary oldman wiki

30 Kommentarer

 1. partere en kylling Hej søde Emily. Dejlige billeder og godt nytår til dig også:) jeg har lige et par spørgsmål til dig. Har netop klikket den sorte kjole fra other stories hjem. Den du har med prikker. Min er med stjerner:) Du har ofte strømpebukser på også om vinteren. Jeg er lidt af en frossen pind :) men vil jo gerne igang med at bruge min kjole. Bruger du strømpebukser med uld eller ganske almindelige 60 denier. Og kan du anbefale nogle der er fine. Derudover er jeg ny i Smoothie kategorien :) men vil anskaffe mig en blender da du jo ofte inspirerer. Feks med den grønne Smoothie med bla grønkål og broccoli. Kan se at andre også bruger soya mælk og du ofte vælger mandelmælk. Ved du hvilken forskel det giver og hvorfor man skal vælge den ene frem for den anden. Og kan man ikke fint bruge frossen grønkål og broccoli ligeså godt som frisk? Kh. Tanja

  1. restaurant toro istedgade Hej Tanja
   Jeg har lige et forslag til det med strømpebukserne, håber det er okay. Jeg er også en frossenpind (ret meget faktisk) og jeg tager simpelthen flere par strømpebukser på. Lige nu er jeg på tre par (to par af uld og et par 40 denier yderst, da jeg synes de har en flottere overflade). Det fungerer for mig :) mine ben ser nok en lille smule tykkere ud, til gengæld fryser jeg ikke.
   Kh Anne

  2. elsa frost dukke synge Hej Tanja,
   Jeg bruger 100 denier fra Falke, synes de er nogenlunde varme og samtidig pæne :)
   Dejligt at du er blevet inspireret til smoothies. Køb gerne en blender med masser af power, ellers er det svært at blende de frosne ting (især de hårde som broccoli og jordbær).
   Jeg bruger også af og til sojamælk, men prøver at variere lidt, da der er lidt uklarhed om hvorvidt soja (i større mængder) kan påvirke ens hormoner. I en smoothie med meget andet der smager igennem, vil du formentlig ikke kunne smage forskel på mandel og soja.
   Mht grønkål, spinat og broccoli er det så fint at bruge frossen (vitaminer osv. bevares fint ved frysning), men det kræver at din blender kan klare det :)
   Klem Emily

 2. anthony weiner scandal TAK fordi du sætter fokus på “hvad-så-nu?” Ræset.

  hvilken varmepumpe er bedst Jeg har det på fuldstændig samme måde hver gang mine veninder fx med hus og børn beretter om ny graviditet, huskøb osv. Jeg har det også rigtig godt hvor jeg er nu, men man kan sgu godt blive lidt stresset med alle de spørgsmål fra familie, venner og bekendte..

  1. thy rock billetter Det var bestemt så lidt. Er både glad for og ked at det over at høre, at jeg ikke er alene. Der er så meget (nok også selvinduceret) fokus på at vi hele tiden skal bevæge os fremad og opad. Hvad nu hvis man ‘bare er’ og er tilfreds der for en stund. Mange kram E

 3. meant to be lyrics Dejligt du tager et sådan emne op! Jeg fik 2 bøger af Svend Brinkmann i julegave “Stå fast” og “Gå glip”, som netop handler om vores konstante udviklingstrang og accelererende kultur. Virkelig spændende og relevant læsning – ikke at jeg er enig i alt hvad han skriver, men der er nogle gode pointer.
  Jeg tror det er så vigtigt at vi nogle gange stopper op og passer på os selv :-)
  Tak for en masse skøn læsning og dejlige billeder, jeg glæder mig til dine indlæg i 2018.
  Knus <3

 4. marcus og martinus segetøj Jeg gad godt vide hvem der spørger dig “hvad-så-nu?”, for det ser da ud som om du har det fantastisk.
  40 rejser syd på og skiferie hveranden måned!
  Du kører yolo-stilen. Vi skal ikke nå andet i livet end at have det godt i nuet og det gør du i allerhøjeste grad og det er jo derfor du er så populær. Fordi du husker os andre på det.

  1. færdig mad leveret Jamen det HAR jeg bestemt også. Og er meget glad for det jeg oplever og hvor jeg er. Men tro det eller lad være, så bliver jeg hele tiden spurgt om/hvornår vi skal have børn, om vi ikke snart skal købe lejlighed/hus, hvad jeg vil fremover med mit arbejde osv. osv. Det er som om det aldrig er nok, der hvor man/jeg er og det forventes hele tiden, at man/jeg er på vej et nyt sted hen. Den trend vil jeg gerne bryde med :) Og tusinde tak for al rosen <3 Kram Emily

 5. klaipedos darbo birza Jeg kan sagtens forstå dig i forhold til “hvad så nu” for det kan være så fortvivlende at man konstant skal forholde sig til andres menneskers forventninger og holdninger til ens liv. Og at det føles forbudt bare at være og være tilfreds! Og jeg tror ikke det ændres hvis ingen siger fra. Jeg vil i hvert fald øve mig i blive bedre til at sige fra og stå fast.
  Og så vil jeg bare sige tak fordi at du skriver om sådan nogle emner! For min skyld må du gerne gøre det endnu mere – jeg er stadig helt vild med dit Emily Gad indlæg mht potentiel graviditet. Jeg er i feritilitetsbehandling så jeg læser det indimellem når jeg har brug for styrke til at sige fra overfor folks ubetænksomme spørgsmål.

  1. crocodile dundee movie Lige præcis. Af og til tager jeg mig selv i at finde på noget, når folk spørger “hvad der nu skal ske med bloggen/mit arbejde/mit liv i almindelighed”. I stedet for bare at sige det som det er, at jeg er glad for og stolt over hvor jeg er nu.
   Modtaget at der gerne må være mere af den slags. Det tror jeg der kommer helt naturligt. Er ret optaget af de emner for tiden.
   Dét betyder vel nok meget for mig, at du skriver det. Det bliver jeg SÅ glad over at læse. Mange, mange kram til dig ♡

  1. kort över östersund skidskytte Jeg har haft en Magimix indtil nu og den har jeg været rigtig glad for. Har dog netop opgraderet til en Vitamix (ret dyr, men det hele værd, hvis man som jeg bruger den næsten hver dag…). tak og i lige måde <3

 6. hvad skal barnet hedde Hej Emily,

  maggie albader ae yahoo 1000 tak for altid dejlig læsestof og gode indblik!

  lader og maling Jeg skal på min første skiferie i marts (ej det passer ikke helt, var afsted i 2008..), og vil derfor meget gerne høre alle dine bedste råd/tips/huskeregler som jeg skal tage med mig. Det er en vennetur til Østrig.

  stor salt bøtte Måske et blogindlæg om gode tips til den bedste skiferie ☺️
  TAK!