Op & ned: Jule-edition

blærer på tungen

billig burer til salg til to kaniner Har I fået juleferie og er I klar på jul? Jeg er! Juletrøjerne er lagt frem, flæskestegen til flæskestegssandwich i aften er klar til at komme i ovnen og jeg har lavet en julet islagkage også til i aften, som jeg håber smager lige så godt, som den ser ud. Is rørt med brændt nougat, kanelcookies og amarenakirsebær og så lagt på nøddebunde. Det kan da kun blive et hit ikke?

weeks calendar 2016 Som I måske har kunnet fornemme, har jeg haft et lidt hårdt efterår. Og tungt. Sådan helt bogstaveligt talt i nogle henseender. Det skal jeg ikke kede jer med nu, men jeg vil gerne fortælle om noget af det snart. Skal bare lige have tid og ro til at bearbejde det selv først. Men udover nogle dumme måneder, så har det alt i alt været et mere end vidunderligt år og det er heldigvis højdepunkterne, der fylder mest, når jeg kigger tilbage. Dem skal jeg nok fremhæve og udspecificere til nytår i en art ‘Året der gik’. Tror egentlig bare jeg lige ville sige tak for at I er her i medgang og modgang og for at I er så søde og forstående altid ♥

kemiske stoffer i maden For nu skal det blot handle om den seneste uges op- og nedture.

kan man blive solbrændt i skyggen der siger alt Ned:

different types of brown eyes Mandeforkølelse.

et mands firma Når man troede man var smart, at bestille gaver online og ender med at bruge en hel dag på at hente pakker i diverse pakkeshops i hele Storkøbenhavn. Havde været så meget hurtige at gå i fysiske butikker…

svend svin hells angels Negle der knækker kollektivt.

racercykel størrelser og højde Indbakke og vasketøjskurv ude af kontrol.

dortheas badestue kolding At december er ved at være slut. Synes aldrig helt jeg fik startet.

pomfritter i ovn Buksebensædende cykelkæder.

det er mig eller hunden svetlana khorkina short hair Op:

hvad er latte macchiato Love Actually og The Holiday.

nymarkskolen slagelse elevintra At køre hundeslæde. En barndomsdrøm der gik i opfyldelse.

leauge of legendes Nyheden om at min mand skal speake OL og vi derfor kommer til at tilbringe en del af februar i Aarhus.

renes biler næstved  Glyptoteket. Dejligste oase i København.

bowling og fun i horsens At se solen igen efter 4 dage i mørke i det kolde nord. Vild oplevelse.

back to basics vejle Alle pakker kom i hus. Trods alt.

vejfest silkeborg denmark Juleislagkage.

curse client mac download Jul.

konge drukspil regler Jeg er altså en kende bagud både på kommentarer og indlæg, men jeg glæder mig til at catche up mellem jul og nytår. Altså efter et par helt og aldeles off-line juledage, hvor jeg ikke skal lave meget andet end at spise konfekt, se julefilm og stå på skøjter.

store bededag 2017 litografi leif sylvester Jeg ønsker jer en rigtig, rigtig glædelig jul. Må den blive hvid (sagde jubeloptimisten), fuld af kærlighed og dejlig mad. Og må I allesammen vinde mandelgaven.

hest tegning nem En ekstra stor krammer til de af jer, der synes julen er en svær tid. Måske fordi I savner (dét gør jeg) eller fordi det føles særligt ensomt eller familien gakker ud. Mange tanker og kærlighed til jer i særdeleshed ♥

en anden verden prisen Selvom jeg går på juleferie fra nu og frem til d. 27. december, så er der selvfølgelig adventskalender i morgen. Så kig endelig ind forbi og deltag i konkurrencen om den herligste, blomstrende præmie.

black panther album

Skriv en kommentar

berlin marathon 2014

toypuddel til salg

cape tribulation crabs

spar nord aktien

sidste henrettelse i england

20 Kommentarer

 1. gammel bokser nordjylland Kæreste Emily du skal have tak for en fantastisk blog, den eneste jeg følger trofast! Jeg har også haft et rigtig svært efterår, men heldigvis er der også stadig mange gode ting i mit liv at sætte pris på. Det øver jeg mig i at huske på, også selvom det ikke altid er lige let. Glædelig jul og et lykkebringende nytår til dig og dine :)

 2. gilli tidligt op Rigtig glædelig jul herfra også❤️🎄✨
  Tak for en altid god og ærlig blog som altid inspirerer, og som jeg følger trofast midt i en hektisk hverdag. Jeg ønsker dig et fantastisk og lykkebringende nytår fuld af god karma ovenpå det lidt dunkle efterår🤗✨

 3. borgmester vejle tidligere Min familie gakker lige præcis ud her i højtiden, og det er ikke rart. Tak for at sende et lille virtuelt kram. Håber du får en dejlig jul på trods af savn. Mange hilsner fra Sofie

 4. things have changed bob dylan Glædelig jul til dig søde Emily ✌🏼🎄😍 Og til din mand og altid nuttede Penny (at se hende på insta-snap i går var næsten dagens højdepunkt 😏)

 5. louis tomlinson and brianna Jeg er ked af at det har været et hårdt efterår. Selvom jeg ikke kender dig, har jeg godt kunne mærke at noget trykkede. Ved ikke om det bare er mig.
  Jeg håber for dig, at tingene bliver bedre snart. Kram og god jul!

 6. hertz smykker online Glædelig jul til dig Emily! Jeg håber du får nogle skønne dage med juleskum, mandelgaven og “nu det jul igen” på repeat 😜 Dit sidste afsnit ramte ligt i maven på mig, julen er nemlig ikke kun pakkeræs og glimmer, men får mig også en tid hvor man savner lidt ekstra ♥️ Midstede min far som 16årig og der er bare noget ved julen som var lige ham og uanset hvad bliver det ikke det samme uden ham..
  Tak for at vende godt og mindre godt herinde det giver plads til at få pudset det der insta-liv lidt af i kanterne med lidt ærlighed.. knus!

 7. hovedvejen 3 glostrup Kæreste Emily,

  rachel green fired Jeg kommenterer sjældent (aldrig), men nyder sådan din blog. Isærdeleshed i dette indlæg bliver jeg sådan ramt af den inderlighed, ærlighed og kærlighed, som jeg synes, du emmer af. Og som spreder sig, når man læser det. Tak for dine ord, dit arbejde og det, du spreder – hvad end det er ren lyserød enjørningestemning eller refleksion.

  jensen company herning Jeg holder selv første jul uden min elskede mor. Det samme gør mine søskende, der endnu ikke er fyldt 18. Så savnet er der bestemt, som du nævner. Men det er glæden, julelyset og håbet i hvert fald. Det håber jeg, du også holder fast i, at foråret bliver meget lysere og lettere for dig.

  haribo lakrids mix Rigtig glædelig jul!

 8. leopard nederdel vero moda Mange tanker herfra. Mistede min far tidligere i år. Det har været enormt hårdt og et tungt år at skulle igennem – håber nytåret bringer ny energi. Rigtig glædelig jul og tak for en skøn blog, der giver mest plads til alt det gode, men også rummer de mindre gode ting i livet.

 9. service på gaskedel Jeg håber du havde en dejlig, dejlig, dejlig juleaften – og juledage :)
  Jeg er ked af det hårde efterår du har haft…men håber og er sikker på at 2018 vil bringe en masse skønne ting din (jeres) vej..uden de hårde måneder.
  Du virker som det sødeste menneske, og så dejlig positiv, sympatisk, kærlig og generøs. Jeg nyder at følge med hos dig, og ønsker dig alt det bedste for det nye år :)

 10. grænseflod mellem rusland og manchuriet Jeg kender alt for godt til det med buksebensædende cykelkæder! Så nu cykler jeg med elastikker om anklerne… Rigtig glædelig jul! :)