Kjole og sko til nytår

dk har talent afsnit 1 2017

vi spiller kort Vi skal holde nytår i Cervinia i Italien og selvom det, dér på alpetoppen, højst sandsynligt bliver en ret stille og rolig affære (og forhåbentlig uden for meget fyrværkeri, som jeg er skrækslagen for efter en raketulykke), så vil jeg altså alligevel gerne føle mig lidt festlig og fin på årets sidste aften. Hvis der er en ting ved nytår, jeg er fan af (altså udover champagne og lækker mad og alt det bittersøde ved sådan en afslutning), så er det undskyldningen for at dresse lidt op og hoppe i noget glitrende.

plantning af ligusterhæk hvornår Så i kufferten til Italien pakker jeg en dybrød læbestift, et par tena super lady (reklamelink), så jeg kan danse i dem hele natten (eller mere realistisk til kl. 01.00 sharp, så jeg kan indvie det nye år på ski 1. januar) og en drøm af blomsterkasse på hjul (reklamelink). Elsker jo wrap dresses da de både er super flatterende og samtidig så nemme og behagelige.

sorina lea hvide sande Er så nysgerrig. Hvordan skal I fejre nytår og hvad skal I have på?

næse og mund

Skriv en kommentar

tærte opskrift kylling

tessa brooks dancer

tasker fra total rent

hvornår må man skyde fyrværkeri af 2014

robert fulton nautilus

17 Kommentarer

 1. vest blomster horsens Min kæreste og jeg flyttede sammen i sommers, så vi skal for første gang fejre nytår sammen i vores fælles lejlighed :) Vi har inviteret 12 gode venner, så det bliver trængt, men uden tvivl hyggeligt!

  hindsgavl biler middelfart Jeg skal have en smuk mørkegrøn kjole fra Vero Moda på, og lyserøde veloursandaler med glimmerhæl fra &Other Stories..

  andemor med ællinger i messing God dag!

 2. ondt i maven efter motion Lyder skønt med nytår i Italien, inkl. sne og ski!

  ansel elgort divergent Jeg skal holde jul med min kæreste, bare ham og mig. Vi har bestilt sushi og lagt champagne på køl.
  Jeg regner med at skulle have en sort H&M-kjole på og et par høje sølvstiletter. Helt utroligt så hurtigt 2017 er gået!

 3. grünewalds isenheim altarpiece Jeg skal holde nytår i Paris med min kæreste og glæder mig helt vildt :)
  Planen er at vi skal vandre en del rundt i byen, så outfittet bliver nok ikke den klassiske kjole, men mere noget med sorte jeans og en fin blazer, tror jeg.
  Tror vi vil følge din plan med at stoppe dansen ved 1-tiden, så vi kan få lidt ud af smukke Paris d. 1. januar også ;) God jul og godt nytår herfra.

 4. lamaze tummy time dk Min kæreste og jeg holder vores 7. nytårsaften sammen i går. Vi skal ud til en flok af hans venner og kærester i Aalborg. Nytårsaften bliver dog knap så festlig i år, da jeg er gravid og skal drikke sodavand :-D .. Glæder mig til at fejre denne aften med dem, da vi har gjort det i så mange år nu. Næste år bliver nok mere dæmpet og med familien omkring os :-)

  billedramme frame it Jeg har lige købt en lang mesh kjole med det smukkeste mønster på fra Vero Moda. Den kan nemlig bruges både juleaften, nytårsaften og til hverdag bagefter ;-)

 5. krydsning mellem løve og tiger Indtil jeg så dette indlæg, var jeg i håbløs mangel på et nytårsoutfit.
  Jeg må indrømme, at jeg blev utrolig inspireret; jeg har faktisk netop klikket den gyldne slå-om-kjole hjem!
  Nu mangler jeg bare sko..Det er lige før, at jeg må blive en ren copycat og vælge de samme skønne glimmer-sko som dig. Guld og lilla glimmer og altså en herlig kombination.

  tændstikker uden logo Jeg er midt i en eksamensperiode, så jeg skal blot fejre nytår med min kæreste derhjemme med hjemmelavet kransekage og massere af bobler. Tosomhed kan nu også noget.

  maggie smith the secret garden Nytår i Cervinia lyder fantasktisk! Må du få en god jul og et lykkebringende nytår :)

  skærgårdsferie i sverige Hilsen Signe

 6. elkøretøjer til børn Det lyder som en hyggelig aften og ikke mindst 1. Januar! 😊 Min kæreste og jeg skal holde sammen med tre andre vennepar ude på landet hvor det ene par bor. Så jeg håber også vi slipper for alt for meget fyrværkeri 😊

 7. the unmarried wife Wauw, du kommer til at ligne en glitrende stjerne!
  Og det er nemlig rigtig, Nytår er sådan en god aften at glitrer lidt ekstra på :-*

  kim larsen ekstra koncerter 2016 Jeg skal fejrer nytår med min kæreste, hans søskende og deres børn i år, så det bliver også stille og rolig, med god mad og de bedste mennesker!

  bøger fra begyndelsen Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal have på, da budgettet ikke er det største i denne måned (puha, hvor kommer man hurtigt til at købe alt for mange gaver og andre december-ting, hihi), men mon ikke også det er fint at bruge en gammel kjole fra gemmerne.

  and other stories denmark Rigtig god jul og et godt nytår til dig. Kram :-)

 8. henryke6 dress sale Hvor er de altså bare fantastiske, de sko! Geniale til nytårsaften – og resten af året, når hverdagen trænger til lidt glimmer ;)

  rækkefølgen på kongekroner Vi holder nytår for en masse venner her på matriklen, og lige pt. har jeg styr på absolut intet, bortset fra, at vi skal have sliders i hobetal, haha! Hopper i den mest fantastiske kimono (vil bruge den som kjole, så håber ikke den går op, haha!) og lige så vidunderlige stilletter. Det skal nok blive en dejlig aften!

  iltmangel i blodet Knus

 9. lokale til leje amager Jeg er også blevet fristet af en slå-om-kjole, så det bliver outfittet i år.

  ninja fortnite players setting Cervinia er et skønt ski område – fantastisk I skal starte året dernede. Heldigvis har jeg selv fornøjelsen af at skulle derned i uge 9.

 10. spørgsmål til skønhedsidealer Jeg skal holde nytår på en strand i Rio de Janeiro, så jeg skal i hvidt – sådan er reglen nemlig i Brasilien. Har indkøbt herlig (meget let!!) hvid sommerkjole med masser af glimmer, og håber det ikke bliver så varmt, at jeg dropper den til fordel for noget meget løsthængende ;)

  flotte kager med fondant Godt nytår!

 11. fyldte chokolader opskrift Det lyder skønt med nytårsski! Jeg skal holde nytår i hvid uniform, skal nemlig have nattevagt på hospitalet, hvor jeg arbejder. Men det er nu helt ok, har til gengæld fri i julen:-)

 12. baltic dry index YAY hvor dejligt at I har lyst til at dele hvad I skal lave og hvad I skal have på. Så hyggeligt at læse om ♡ Rigtigt godt nytår (og jul) til jer søde piger!

 13. sergio ramos kids For første gang i 4 år skal min kæreste og jeg være gæster til nytår. Vi bliver en venneflok på 12 i min venindes og hendes mands super lækre penthouse-lejlighed med den vildeste udsigt over Aarhus. Vi har bestilt 4-retters menu, og der er købt rigeligt ind af drikkevarer. Det bliver simpelthen så skønt ikke at skulle tænke på noget som helst – ud over tøjet ;) Jeg tror, det ender med en glimmernederdel (som jeg i øvrigt lige skal have klikket hjem), en eller anden form for top (nok en skjorte eller festlig t-shirt) og så fuld gas med glimmerneglelak og glitter på øjnene.
  Ih, hvor jeg glæder mig – og jeg som ellers ikke bryder mig så meget om nytår. Er nemlig også selv pænt bange for fyrværkeriet… Så nyder nok udsigten inde fra lejligheden :P

 14. miss american pie Vi skal holde nytår i Paris ❤️ Efter 5 år i en lejlighed med udsigt over Aarhus er vi nemlig flyttet i hus. Det er et gør-det-selv-hus, så vi er ikke helt klar til nytårsløjer hjemme endnu.

 15. tunge diagnostik bøger Min mand og jeg holder nytår for 7. år i træk oppe nordpå hos min bedste veninde og hendes franske familie, som bare er de skønneste mennesker. På grund af de franske aner er der altid fokus på lækker mad og gode drikkevarer – bon appetit! Der er næsten altid enten escargot eller østers som en del af menuen. Og vi synger altid både den franske og danske nationalssang til midnat. Jeg skal have den smukkeste dybgrønne vintage kjole på fra Temperly og nogle skønne brændt orange stiletter.

 16. bomuldshund google billeder Jeg skal holde nytår i sommerhuset, bare mig og min kæreste, og en masse god mad, vin og champagne. Jeg glæder mig helt vildt! Også til brunch og tapas dagen efter, og til lange gåture i forhåbentligt smukt frostklart vejr :)
  Outfittet bliver nok ret casual, da vi er enige om at droppe det “fine” tøj til fordel for de bløde sweatre og lune uldsokker :)