Små ting

lækker aftensmad med kyllingebryst

royalty multi pande michael kors briller {Julekort fra min mor. Til os. Ok, nok mest til mig… I alle tilfælde udenpå}

gammel richs trækasse Selvom den forgangne uge var lidt mere af en rutchebanetur end jeg kunne have ønsket mig, så var den for det meste rar og sluttede også sådan. Så det vil jeg huske den for. For dejlige julefrokoster (og en enkelt julemorgenmad) med dejlige damer, der fik mig til at føle mig heldig over at have så gode venner. For smukke blomster. For en skør, men helt perfekt onsdagsdate. For barselsbesøg og søde babyer. Og for min omsorgsfulde brunch odense søndag mor. Blandt andet. Der er heldigvis (næsten) altid masser af godt, hvis bare man kigger efter, også selvom det af og til kan føles lidt modsat.

1938 eventyrernes klub Denne uge er jeg i Tromsø i det nordligste Norge. Her er helt fantastisk og var jeg ikke i julestemning før (det var jeg), så er jeg det i dén grad nu. Metervis af sne og julelys og tættere på Julemanden end jeg nogensinde har været før ;)

hvorfor spiser hunde afføring Og så er det jul lige om lidt. Jeg kommer hjem igen torsdag aften og så storglæder jeg mig ellers til at sætte juleslutspurten ind. Vi holder lillejuleaften hos os for min familie og søndag drager vi til storjul på landet hos Nikolajs familie.

ambasader i københavn Jeg håber, at I også får en magisk uge ♥

den liggende buddha

japansk kirsebærtræ hvid rekord rens vallensbæk {Lussekatter i Stockholm i tirsdags. Nåede godt nok kun dem fra 7-Eleven, men gode alligevel}

sacrifices must be made

peter lundins mor hvornår beskæres træer {Vinterfin}

sandmanden lars kepler

james brown songs dansk grønlandsk sprogkursus {Årets forside!}

film i julen 2017

alexander tikhonov tennis mand har vundet flere millioner {Onsdagsdate på Fisketorvet. Dinner and a movie}

yousee mobil kontakt

danser thomas bendixen signe lang madsen {Linguine på Sanders}

zapdos moltres pokemon go

fødselsdag på bones aries travel kufferter {Når man godt kan købe (lille) lykke}

restaurant llama københavn

sorbet is opskrift 1 barns politik kina {Nissedøre. Alt for cute jo}

skuldertaske med kæde

klæde ud tøj baade til salg {At starte ugen her}

Skriv en kommentar

min fjerde danskbog svar

kompas tattoo simple

æbler i ovnen

the hives songs

polske glas damer

1 Kommentar

  1. tilbud bernadotte bestik Det ser ud til at have været en smuk uge, i hvert fald på billedfronten :)
    Tænk sig, at det allerede er jul på onsdag. Tiden flyver hastigt af sted.
    Jeg er ikke rigtig i julestemning endnu, tror der mangler lidt sne i mit liv, førend at den stemning skal findes ;) Men så er det fint at du tager hen til sneen! Kan være jeg må gøre det til næste år.

    opsagt på engelsk Rigtig dejlig uge til dig! <3