Fredagsslik

ternet blazer dame

union square market Ai ai ai der er altså lidt trængsel og alarm herovre på min banehalvdel. Så mange ting jeg skal nå og en hel del jeg gerne vil nå og mennesker jeg gerne vil nå dem med. Og bare alt for lidt tid til det, inden jeg rejser på søndag. Nå det er vist et gammelt omkvæd herfra (og tilmed egentlig et , så lad os hellere tale om noget skæggere. Slik. Og i denne omgang selvfølgelig juleslik!

local news denmark Jeg er ret så smalsporet og lidt af en snob, når det kommer til chokolade, men udover den gode, mørke, så har jeg et par guilty pleasures i den kategori: M&M’s med peanuts, Snickers og så de her chokoladekranse med krymmel, som man vist kun kan få til jul. De kan altså et eller andet. Og sammen med juleskum (den fra Cloetta!!!), så er de på min top 2 over yndlingsjuleslik.

puerto rico gran canaria Hvilket juleslik sværger I til?

atelier september menu

hansen biler guldager Jeg håber, I får en dejlig start på weekenden lige om lidt. Her står den på sidste julefrokost og så skal jeg spise julebrunch med ‘pigekollektivet’ i morgen, købe julegaver, pakke og forhåbentlig også stikke næsen indenom her, inden jeg på lørdag rejser til Norge.

hvordan reder man en skilt mousse Vi skrives ved ♥

mellibi serie kæhler

invitationer til guldbryllup gratis Ej, MÅ lige vise jer de her gingerbread cookies min mor og jeg har bagt. Cuteness overload hva? Opskriften kommer på bloggen på søndag.

Skriv en kommentar

igennem i gennem

person og data

chokoladekage med kærnemælk og olie

ferie skilt lukket

ideer til fødselsdags ønsker

6 Kommentarer

  1. heart emoji overlay Jeg er helt med på M&Ms med peanuts – bedste ever jo! Men jeg er også blevet ret vild med deres variant med karamel i. De er så gode! Men det er altså helårsslik og ikke juleslik. 😳 Jeg er ikke god til juleslik, for jeg er hverken vild med marcipan, nougat eller (gud forbyde det) frugtflæsk, så jeg spreder bare mit slikindtag ud over resten af året i stedet, haha. 😁

  2. vestegnens politi linkedin Normalt er jeg også chokolade snob og er ovenikøbet vild med raw chokolade. Men til jul er jeg totalt mormor og spiser likørtoppe, dronningemandler, åkander og sågar frugtflæsk… mit sande jeg 😀

  3. køb billet til øresundstoget Også Cloetta skum!!🍥 plus Åhlens private label karameller med pepparkaka smag😋 De har været mine favoritter i en årrække… Køb dem, hvis de stadig findes i 🇳🇴 Hvor er 🐿 udstikkeren fra? SUPERCUTE – glæder mig til opskrift 😍

  4. teres hospital parken Glædelig 3. søndag i advent. Her hos os er det den sidste inden flyveren går mod Californien og jul med svigerfamilien. Skal disse støvler med i kufferten skal det være str. 41.

  5. thomas junker hinze Også Cloettas julenisseskumfiduser hér!

    oldschool bluetooth højtaler Og så kan jeg godt lide nougat og marcipan, hvor man skærer to tynde skiver marcipan og lægger en tyk skive nougat imellem :-)