Min hverdagsmakeup

kirby star allies

hillerød sygehus oversigt Det skal være nemt og hurtigt og ikke kræve for mange redskaber eller dikkedarer. Min hverdagsmakeuproutine that is. Her er den trin for trin og inklusiv de produkter jeg sværger til for tiden. Og hele molevitten tager under 5 minutter :)

Skriv en kommentar

en stemme nede i kirken

speedo badedragt med ben

vinterjakke dreng tommy hilfiger

gule æble lignende

slangerup skole skoleintra

24 Kommentarer

 1. hvordan ville men idag nå frem til sydpolen Megafin video! Efter din anbefaling (for noget tid siden) købte jeg også mascaraen, og jeg er helt vild med den! Jeg tror snart jeg er igennem 8 :-) Men jeg synes den tørrer ret hurtigt ud og skal udskiftes, oplever du også det?
  Og så ville jeg bare lige høre hvilken shampoo + balsam du bruger? Har læst alle dine hårindlæg, men hvad bruger du for tiden? :-)

  1. linda holm pedersen Tusind tusind tak. Har det på præcis sammen måde. Bruger dem også lidt for hurtigt. Eller ja, som du oplever så er det som om de ‘dør’ lidt hurtigt ud. Men den er til gengæld så god den første måned, at det (for mig) vejer op for det.

   chris evert lloyd Jeg bruger Purely Professional (på 6. år snart), Conceived by Nature, Oribe og Rudolph Care. Men måske det snart er på tide med et nyt hårindlæg :)

   jonas borring hustru Kram Emily

 2. sankt hans svendborg Så fin video Emily men øv kunne ikke finde blushen fra Nars i København i weekenden. Måske det har været en sommer edition men vil helt klart prøve nogle af de øvrige produkter. God dag fra Tanja

  1. peter ahle jensen Hej Tanja, ih hvor ærgerligt. Håber ellers du havde en god tur herovre? :)

   sensor til dæktryk Jeg købte min i Sephora i Magasin. Måske du kan være heldig at finde den online ellers?

   chairman of the board Tusinde tak og i lige måde. Kram Emily

   1. vi hader panserne mand Tusind tak for at du tog dig tid til at svare! ☺️ Du er nemlig ikke den eneste med de famøse overplukkede 90’er bryn og jeg synes det kan være så svært at finde nogle øjebrynsprodukter der ikke tegner dem alt for markeret op, så tak! 😄🌟

 3. hængekøje på stativ Ps: har lige kikket på Nars også men farven er der ikke. Vil du lige se hvad den hedder. Jeg synes nemlig det var noget med Alice :)

  1. mal selv sparegris Den hedder nemlig Alice og er fra deres Charlotte Gainsbourg-kollektion :) Dejlig I havde en god tur! Knus

 4. gratis midi filer Tak for fin inspiration!

  nike tights med lomme i siden Det kunne være dejligt med en litse over produkterne (og ville nok også afhjælpe nogle af spørgsmålene;-))

  vildkatten junior spil Er der navn/farve på blushen?

  martina stoessel and messi God dag!

  1. city syd aalborg Hej Susanne,

   hvordan samler man en gammel kødhakker Men synes jo det er hyggeligt at svare jer ;)

   alle navne i verden Farven på blushen hedder ‘Alice’.

   moet et chandon Knus

 5. akupunktur simone viborg Og hvilken farve er din Maybelline highlighter (og hvordan tænker du om farven)?

  tilbud fernet branca Og hvad med din læbepomade – har den et farvenavn?

  dobbelt husførelse skat På forhånd tak for hjælpen;-)

  1. djurslands bank ryomgård Den hedder 002 og er god hvis du har lidt farve. Er du lysere i huden, så nap 001 :)

   loftet by loftet Læbepomaden er i farven Simply Rose.

 6. biologi tjek dk login Du er sørme så smuk! :-)
  Hvilken farve er din Maybelline Concealer? Jeg har prøver både nude og light og kan ikke rigtig finde ud af, hvilken der passer bedst ;-)

  mental styrke coaching i frømandskorpset Kram Stephanie

  1. skarp salling karret Hvor er du flink. Tusind tusind tak :) Den er Nude, den synes jeg er pænest til min hudtone. Klem Emily

 7. taken 2 trailer Nu fandt jeg lige nogle af dine skønhedsposts om farvet dagcreme (eller hvad man nu skal kalde det) og kan se, at jeg deler fuldstændig holdning med dig i forhold til type af dækning 😊 Kan se, at du både har anbefalet Glossiers Skin Tint og Nars’ Radiant Tinted Moisturizer. Hvilken af dem synes du mon bedst om? Eller har du en helt tredje anbefaling mon? Jeg er ny på tinted dagcreme-området, så labber dine tips i mig 😉
  Mvh Mette

  1. hvis din nabo var en bil Helt klart Nars’! Den er genial. Intet mindre. Har stadig Laura Merciers tinted moisturizer til gode, men den er folk også helt vilde med. Klem E

 8. darth maul full body Ja, den er jeg også stødt på, men kan ik’ se, at den bli’r forhandlet nogen steder i DK og tør ik’ købe over nettet, når man ik’ ved, hvilken farve man skal ha’ 😊
  Men tusind tak for tip og hurtigt svar, jeg må ud og finde Nars’-cremen med det samme 😉!