Goodmorning Mr. Green

raufoss skole 1965

i hvilke farvand ligger gotland Med en forkølet mand herhjemme og en netop overstået underskudsuge i baggagen, prøver jeg at fylde på og tanke op med gode sager og vitaminer, så godt jeg kan. Det er ellers længe siden jeg har juicet herhjemme (det er en anden sag med smoothies), men efter en mini-juicetur i torsdags (med olivetti ecr 7700 manual), fik jeg sådan lyst igen. Således startede jeg dagen med et glas grøn energi, inspireret af en af juicerne jeg fik sidste uge; Mr. Green.

flemming toft huttelihut Jeg juicede følgende i min slowjuicer – almindelig centrifugejuicer kan også bruges, men ved ikke om den kan juice spinatblade.

malte ebert reklame program oversigt tv3 Mr. Green
– 1 person

mighty mouse 2 1/2 fennikel
1 skive frisk ananas
1/2 agurk
1 stor håndfuld spinat
1/2 citron
2 kviste frisk mynte
evt 1/2 tsk matchapulver

 • Kør alle ingredienser undtagen matcha gennem juiceren.
 • Hvis juicen ønskes sødere, så kom mere ananas i.
 • Rør matcha’en ud i lidt vand og rør den så i juicen.
 • Nyd med det samme :)

hjemmelavet krybbespil dukker Ps. Jeg kan godt lide at tage en ‘juicetur’ en gang hver 2.-3. måned. Det er bare en enkelt dag, hvor jeg drikker forskellige, gode juicer. For lige at nulstille og give fordøjelsessystemet en lille pause.

sørup is sørup

Skriv en kommentar

hotel giolli nazionale

resort hoppa transfers

gemme mails i outlook

elgiganten nytorv aalborg åbningstider

lashley blue kjole vila

13 Kommentarer

  1. pointillisme fodbold 1930 Hele molevitten men mest for smag og sundhed. Er man ikke til smagen kan man dosere lidt mindre. Den er rig på antioxidanter og så kvikker den også op. Kram Emily

  1. kenya airways flights Når jeg bare spiser på ‘automatpilot’ glemmer jeg af og til at mærke efter om jeg er mæt/sulten og med en dag med juice (eller suppe eller lign) bliver jeg dejligt opmærksom på kroppens signaler igen især ift. mæt/sulten. Og så er det en hel del nemmere at fordøje juice end eksempelvis en stor bøf, så det er det jeg mener med pause :) Men bare en enkelt dag. Knus Emily

 1. borger dk digital post Hej Emily!

  peach pit hammel Det her har ikke noget med dette fine indlæg at gøre, men jeg har været så spændt på at høre, om dine skisokker med varme i gjorde en forskel i Sölden? Jeg døjer selv rigtig meget med kolde tæer i skistøvlerne, og overvejer at investere i et par – hvis de altså virker :-)

  1. sommer ridebukser tights De virker! SÅ optur. Man får slet ikke kogt fødderne, men de er bare sådan lækkert, lune. Du kan dog roligt skrue dem op på niveau 3 til alt er dejligt varmt og ikke bare i et par minutter som der ellers står i brugsanvisningen. Mange knus Emily

 2. hvilken uge har vi Den juice lyder så lækker. Jeg får alt for sjældent lavet juice herhjemme, men har lige været 3 dage på en detox.

  pku test nyfødt Det er ikke første gang at jeg prøver det, men jeg fik det så dårligt af det denne gang og allerede på 2.dagen måtte jeg bukke (lidt) under og drikke en kaffe og så fik jeg det skræmmende nok bedre ret hurtigt.

  mette strømgård dalsby Så nu forsøger jeg kun at drikke 1-2 Nespresso eller cafe kaffe om dagen. Det var lidt en øjenåbner over hvor afhængig min krop tilsyneladende er af koffein og jeg plejer måske ellers at komme op på 3-4 kopper om dagen.

  strikket nissehue baby Vil prøve en juicedetox igen om et par måneder. For havde det ellers dejligt bagefter.

  1. vocational schools in denmark Jeg har også prøvet en 3-dages et par gange og fik det også ret sløjt. Og ja, man kan blive overrasket over især det med kaffen. Jeg holder mig til 1, max 2 dage fremover, men det er bestemt en dejlig fornemmelse bagefter :) Klem Emily