Venindetur til Aarhus + miniguide

jacob oftebro kæreste

hans carsten rye At være undervejs. Det der sker mellem A og B. Rejsen. Dét og dén kan jeg godt lide. Især når man lader sig transportere.

rain check meaning At man ikke kan gøre så meget andet end bare at være der, hvor man nu engang er. På sit sæde i nuet. Kigge ud ad vinduet på landskabet, der passerer forbi. Snakke og hygge med ens rejsemakker, hvis man har sådan en med. Læse blade, bog og avis. Nyde morgenmaden og -kaffen. Planlægge hvad der skal ske, når man rammer destinationen.

verdenes støste hajer Det var lige akkurat det, kære tyv giv venligst min mobil tilbage og jeg gjorde i tirsdags, da vi tog toget til Aarhus på venindetur. Provianterede, mødtes på perronen og steg så ombord og hyggede med modemagasiner, croissanter, donuts, kaffe og knas. Og hinanden! Snakkede og lo, alt imens vi beundrede det Danmark, vi susede igennem og forbi. Og det tog sig altså også helt særligt pænt ud den dag. Se bare med i videoen ovenfor.

extreme car horders Lidt arbejde blev der også plads til, selvom det meste nu – ret skal være ret – gik op i snak. Men dejligt med både hyggelig og brugbar rejsetid, når ikke man skal have øjnene på vejen.

hjerte levende lys Målet var venindetur i Aarhus med shopping, kultur, god kaffe og frokost på menuen. Og så skulle vi også lige prøve de berømte og berygtede (og rivaliserende) croissanter fra henholdsvis La Cabra og Briançon.

sæler med pels Vi havde virkelig alletiders tur og jeg må snarest tilbage til Aarhus, som jeg altid kun har oplevet glimtvis i alt for kort tid ad gangen. Kan så godt lide at lege turist i eget land og opleve alt det fine, vi har herhjemme. Det føles som at være ude at rejse, men kan netop gøres blot for en dag, inden man tager toget hjem igen.

kurs tyrkiske lire Hvis I vil gøre os kunsten efter med en venindetur eller kærestetur à la ‘turist i eget land’, så tjek resultater den lange, hvor man kan finde billige billetter til en weekendtur.

simon bech madsen

subject to change Croissanter, kaffe, juice og en efterårssmuk verden der susede forbi.

vi shuffler hele natten

kim wall hoved fundet Breakfast for champions. Eller noget. Men man kan jo ikke spise smoothiebowls hver dag. Af og til skal der også bare lidt ægte soulfood til ;)

xxxxxxxxl size clothing

cocktail party kjoler Ro til donutspisning og til at sidde og kigge lidt ud i luften.

marisa ramirez hot

castrol edge ll Vi nød strålende solskin hele dagen. Føltes helt magisk.

knagerække i træ

mad med mads og david dk Happy camper på vej til Smilets By.

jægler skyder ulve

syrian rose plant sådan tjener du penge på nettet Miniguide til Aarhus.
Nedenfor kan I se, hvad vi lavede (og kan anbefale videre) på vores venindetur i Aarhus. Vi nåede ikke at gøre brug af voksne kvinder knepper (endnu engang tak for dem), men en god slat af dem. Så må jeg jo hellere tage revanche snart og tage tilbage, så jeg også kan få prøvet resten.

extended by m

luftens helte tekst job interview tips ARoS
Aarhus Kunstmuseum, ARoS, er selvskreven. Både de permanente sager som Olafur Eliassons imponerende Your Rainbow Panorama og Ron Muecks Boy, men også de midlertidige udstillinger. Lige nu er der Bacon, Freud and the London painters og den er ret fantastisk.

realkredit kurser nordea my missing link esbjerg, ARoS Allé 2, 8000 Aarhus C

det er mig der står herude chords

en dag tilbage tekst curve fever game Shopping
Havde vi haft bedre tid kunne jeg have brugt mange penge på vores lille tøsetur i tirsdags. Er I vimre nogle lækre butikker. På vejen Volden finder man alt fra Stine Goya til Isabel Marant og så er Aarhus god for flere butikker der samler godbidder fra flere brands under ét tag. Mine 3 favoritter finder I nedenfor.

valby vandkulturhus priser

slet min iphone søren ryge pileflet Stylepaste
Mange (!) ting og mange rum. Måske en kende uoverskuelig, men udvalget er fabelagtigt og det er også lidt skægt at gå rundt i de smukke rum og føle man er på besøg hos nogen. Nogen med et meget lækkert klædeskab.

nattevagt på plejehjem maggie the frog, Studsgade 2, 8000 Aarhus C

farvel og tak kage

strut nederdel til pige dan and phil horse prince fanart FF2
Et godt miks af alle de lækre brands og det bedste fra dem. Der må stå mægtigt dygtig indkøber bag. Her har jeg lyst til at købe det hele. Heldigvis/uheldigvis havde vi kun tid til et hurtigt kig.

bente schmeichel ung bruun rasmussen vin, Volden 29, 8000 Aarhus C

fra hvilken film stammer musens sang

fuerteventura oasis park kaktus vestens unge mangler idealer STOY
Den store konceptforretning er et Aarhus-must og i særdeleshed nu, hvor de har udvidet med en lækker og eksklusiv førstesal i to tidligere hotelsuiter. Her kan man få alt fra de smarteste sneakers nedenunder til min drømmetaske fra J. W. Anderson ovenpå.

at være på spanden muppet show billeder, Store Torv 4, 8000 Aarhus C

visens venner helsingør

sonja fra saxogade hvad er tysklands hovedstad Møllestien
En lillebitte gade med de fineste, farvede, små huse. Måske ikke som sådan en seværdighed, men noget så nysselig og hyggelig at gå en tur igennem og lige i øjet og noget så fin til et  Instagram-billede ;)

huset for velvære kastrup dion sommer wiki, Møllestien, 8000 Aarhus C

willab garden udestue

jordemoder centret aldersrogade kopi verner panton Salling Rooftop
For nylig har Salling fået den flotteste og kæmpestore tagterrasse med udsigt ud over byen. Her kan man bl.a. drikke dejlig gløgg og kigge ud over byens tage. OG så kan man ‘gå planken ud’ og stå på en glasplade og kigge på Strøget langt nedenunder.

statuette dei puffi tærter med skinke og porrer, Salling, Søndergade 27, 8000 Aarhus C

skoda kodiaq van

drenge frisure langt hår Resten af guiden/hvad vi lavede på vores dag i Aarhus, finder I christian fuhlendorff gift.

bonamat novo2 kaffemaskine Og sidst men ikke mindst en ordentlig r**fuld snapshots fra en mere end herlig dag i Aarhus. Synes at de, sammen med videoen øverst i indlægget, fanger stemningen ret godt. Jeg må tilbage – og helst en hel weekend – snarest ♥

hamburgerryg i ovn glaseret


winston marshall diana agron  

Skriv en kommentar

bolig til lege ringsted

lisbeth diers muld quintet

majsgrød med mme

hindbærsnitter mette blomsterberg

radio vox fm

16 Kommentarer

  1. tv 2 sendere Hej Lykke, ja det var virkelig så hyggeligt. Vi tog toget kl. 8.54 og hjem igen kl. 18.15 (mener jeg det var). Lidt ekstra tid havde været super. Så skulle jeg gøre det igen, ville jeg nok smide en overnatning ind eller forlænge med en times tid i begge ender :) Kram Emily

 1. bali volcano eruption Alle tiders idé til en Jule-tur, hvor ser det hyggeligt ud! Og måske man kunne nå at købe lidt flere julegaver, hvis man ikke skulle spise lige så meget som jer 😉😂

 2. alan van sprang Jeg må indrømme at jeg blev lidt småirriteret da jeg så på instagram at I skulle lave sponsorerede indlæg for DSB. Og lige så meget som jeg synes at både dig og Cathrine mestrer at vælge meningsfulde samarbejder og skrive sponsorerede indlæg synes jeg at den her er helt off. For det virker lidt nemt for to personer, der normalt ellers aldrig tager toget fordi de har brug for det. For DSB er sgu langt fra den fest som I fremstiller det som. Spørg bare landets pendlere. Og da mine forældre bor på Sydfyn har jeg i de syv år jeg har boet i København også benyttet mig flittigt af toget. Og det har ofte været en træls og dyr fornøjelse. Heldigvis er der begyndt at køre mange busser og dem benytter jeg mig hellere af end DSB – selvom togkørsel jo er en noget mere behagelig rejsemetode…

  1. skater boy minecraft Hej Laura, tak for rosen ellers ♡ Det er så fair og det kan jeg godt forstå. Opgaven her var at være turist i eget land/tage toget på venindetur, ikke at agere pendler eller formidle toget som egnet for pendlere. Jeg kan jo kun se det ud fra min egen virkelighed og oplevelser. Jeg er ikke pendler, men tager toget, når jeg har jobs på Fyn og i Jylland eller når jeg skal på ture som denne eller besøge familie. Og det strækker sig ‘kun’ til 5-10 gange om året. Derudover kører jeg ofte med tog på Sjælland (vi har ikke bil) til min mands familie på Sydsjælland eller til min families sommerhus i Nordsjælland. Hvor jeg har nydt at køre tog og måske har været heldig. Det ved jeg ikke, men har i alle tilfælde haft gode oplevelser. Og ja, det er nemlig en behagelig måde at rejse på. Når det er sagt, skal det selvfølgelig også fungere og man skal komme frem til tiden. Knus Emily

 3. mor og datter tatto Dejligt indlæg om “min” by :-) I ser ud til at have haft en skøn dag, og vejret var virkelig med jer ;-)

  shadow fight 2 hermit Hvor er din fine strik og kjole/nederdel fra?

  1. aljazeera tv arabic news Tak for at vi måtte komme på besøg ;)
   Sådan en dejlig dag og ja, helt utroligt lækkert vejr, hvor heldige har man lov at være?
   Både strik og nederdel er fra Munthe.
   Kram Emily

 4. grin på engelsk Det er vidunderligt at køre i tog, jeg elsker det.
  Og alt det du skriver, elsker jeg: madpakken, avisen og et alt for dyrt blad osv. Kaffe på 1 kl.
  Hvad jeg ikke elsker er, når en afgang er aflyst, hvilket resulterer 2 timers ventetid i Middelfart eller lign. Ikke et ondt ord om Middelfart…..men
  Endnu værre er det, når alle toiletter er låst af med en besked på døren, ude af drift, eller hvad der står. Det eneste toilet, der virker, lugter naturligvis af rovdyrbur, er ubeskeskrivelig beskidt i ordets oprindelige mening, man prøver at holde sig, men frygter, at osse det sidste toilet bliver lukket, og ærindet uopsætteligt.
  Er det mon lovligt at lukke alle toiletter, spekulerer jeg på? Skal man så stå af på en station, hvis man rejser fra Kbh til Frederikshavn, f eks. Og har drukket liflig kaffe i rigelige mængder.
  DSB personalet er næsten altid søde og rare, men de ved ikke meget om afgange og regler.
  Medpassagererne kan være sjove bekendtskaber, bortset fra dem, der rækker tunge, når man venligt oplyser dem om, at de pladrer i telefon i en stillekupe.
  Hilsen Birthe, som stadig godt kan lide togture!

 5. woolly design mette Som jyde elsker jeg Aarhus. Begge mine brødre har studeret der og bor der stadig, så det er som at komme hjem, når jeg besøger dem.
  Er simpelthen nødt til at spørge, Emily, hvor den lækre striktrøje du har på er fra? 😍

  pectoralis minor stretch Mvh Anne

 6. convertidor coronas danesas a euros Hvor dejligt at at to unge piger tager en tur til Århus ,
  Og vi andre kan få del i alle de dejlige billeder de har
  Taget ,
  Skønt Skønt ,