Mit København: Aiayu

du kan klare det

hvad er normalt el forbrug Jeg har gennem tiden lavet flere guides til København og Frederiksberg her på bloggen, men der dukker hele tiden nye, herlige butikker, restauranter, caféer og andre steder op, der er et besøg værd. Så fremover tænkte jeg, at jeg ville tippe om nogle af mine yndlingssteder i byen – nye som gamle – indlæg for indlæg. Tilsammen kommer de således over tid til at udgøre en stor mosaik over steder jeg kan lide i København. En guide der hele tiden vokser.

wilton cake decorating Aiayus fine, og stadig ret nye butik i Store Strandstræde får lov at åbne ballet.

åben og undersøgende matematik

kartoffelmos dagen efter Jeg elsker deres dejlige, bæredygtige strik. Som jeg har købt siden dengang brandet hed Ayamara for mange, mange år siden. Og jeg er også vild med deres sengetøj. Og nattøj. Og toilettasker. Og …

caesar dressing price brødrene Alt derfra er så smukt og ikke mindst holdbart og jeg er vild med hvordan butikken forstærker den der fornemmelse af noget ægte, jordnært og samtidig vildt lækkert, ja nærmest luksuriøst. Ikke på den ekstravagante måde, men mere sådan at alt er kram og i orden.

for eksempel engelsk

betændelse i tå Egentlig vil jeg bare gerne flytte ind/copy-paste hele arrangementet hjem til mig selv.

huset nr 7 herning Og svøbe mig i lun strik og blødt sengetøj.

cowboy bukser med lapper

glad dans viborg Butikken ligger i Store Strandstræde, hvor man også kan slå et smut forbi Yvonne Koné og kigge på de flotteste sko og tasker. Eller drikke kaffe og spise avocadomadder på The Union Kitchen.

hvorfor drømmer man

hvornår er det fredag Her kommer jeg til at købe en julegave eller to. Og måske også en til mig selv ;)

lang borddekoration blomster

åbn caviar shampoo clean my mac free Hvad:
Aiayu – dansk, bæredygtig strik til dig og lækre tekstiler til dit hjem.

advokat uffe daus åbne haver skåne Hvor:
Store Strandstræde 12a, 1255 København K.

Skriv en kommentar

marinerede rejer med hvidløg

camping la quercia card

sæson 6 suits netflix

catherine deneuve film fra 1992

island på hesteryg

2 Kommentarer