Venindefejring

flemming poulsen vojens

hvad betyder bjørn Det er måske ikke noget jeg tænker over til daglig, men til min danske pengesedler 2017, kunne jeg ikke lade være med at føle mig meget heldig og rig på veninder. Jeg er så taknemmelig over at have en mangfoldig og god venindeflok.

sultans of swing tabs En skare af seje og omsorgsfulde damer, som jeg har knyttet mig til igennem forskellige stadier af livet. Nogle går tilbage til grundskoletiden, nogle stammer fra gymnasiet og da jeg boede i Bruxelles efter jeg blev student, andre kender jeg fra universitetet og de jobs jeg havde under og efter det og så er der også et par relativt nye iblandt. Nogle jeg har lært at kende mere eller mindre direkte på grund af bloggen og den branche jeg er i nu. Når man ser sådan på det, bliver ens venskaber også en manifestation af ens egen udvikling og historie.

hvornår blev det forbudt at slå børn

jesu hjerte kirke randers Mange af mine veninder ses jeg med ofte. Det kan være svært at balancere ind i en bugnende kalender, men det har høj værdi for mig og er noget jeg prioriterer. Og vi er gode til at massere aftaler ind på alle mulige og umulige tidspunkter: En tidlig morgenkaffe onsdag, et par timer på museum om søndagen og så en masse hverdagsmiddage. Overkommelige både for dem der er gæster og den der inviterer. Vi skal jo alligevel allesammen spise. Og man behøver ikke have støvsuget inden eller lave mere end en ret. Ja faktisk laver vi ofte maden sammen eller køber den udefra. Og får P-tærter til dessert. Så der er tid og ro til at snakke og hygge, koble af og tune ind. Være med i hinandens liv.

depeche clutch bag

server list prison Hvis der er noget, der skal fejres, så er det gode veninder. I alle tilfælde hvis I spørger mig. Derfor tog jeg en flaske af mine yndlingsbobler, poul m herning priser, under armen (og i tasken, den passede lige), da jeg i sidste uge skulle til venindemiddag en hverdagsaften. For selvom det også er rart at fejre nytår, runde fødselsdage og store bedrifter med et glas champagne, så er der nu engang også noget over at fejre det allervigtigste: Hverdagen og relationerne. Og så føles det altså vidunderligt dekadent at drikke rosé champagne til tirsdagsmiddagen med bedsteveninderne.

freedom tower tickets Hverdagsfejring og hygge når det er bedst – og lidt ekstravagant.

jeremy sumpter girlfriend

cafe clouseau frederiksberg På vejen over til min veninde, med flasken dinglende i tasken fra cykelstyret, kom jeg forbi en blomsterforretning og vupti kom der også et bundt tulipaner med i kurven. Det er ikke fordi man behøver begave hinanden hver gang man ses (så kan det hurtigt blive et lidt prætentiøst projekt at holde venindemiddage), men af og til er det dejligt at overraske (eller blive overrasket) med lidt ekstra. Fordi giveren har glædet sig til at ses og i almindelighed glæder sig over venskabet.

fsa for lidt eller for meget søvn

Skriv en kommentar

generation iron full movie

arrival trailer 2016

netbaby ordet er frit

eddie ricky nearly

demi lovato body

12 Kommentarer

 1. lær og spille guitar Ih, hvor lyder det hyggeligt. Jeg ville ønske at det var mig der havde sådan en stor og dejlig veninde flok. Jeg er én af de mennesker, som kun har 2-3 tætte veninder, så det bliver nok ikke til nogen kæmpe stor og festelig polteraben.
  Det er desværre lidt forbandelsen ved at gå på et “drenge”-studie, hvor 90% er drenge, eller måske har jeg bare været for dårlig til at holde fast i venskaber.
  Har du et godt tip til hvordan man score nye venner? :)

  1. diamond sword statue Men hellere få og gode end mange og… ikke så gode ;) Mine er jo også akkumuleret over tid. 2-3 fra gymnasie, 2-3 fra studie, 2-3 fra min tid i Bruxelles osv. osv. Så mit scoretrick må være at være opsøgende (og åben for muligheder) når man er i nye situationer. Og så huske at pleje de venskaber man allerede har selvfølgelig. Kram E

  2. folkekirkens skoletjeneste hvidovre Kære Katrine,

   jem & fix byggemarked Jeg tillader mig lige at give mit besyv med. Prøv app’en VINA! Kort fortalt, Tinder for veninder. I alle aldre. Jeg har selv været på 3 “veninde-dates”, og det har været så vellykket. Kan kun anbefale det :-)

   1. thomas kejser bortvist fra gentofteskole Nej hvor er det smart og hvor dejligt at du tipper om det Simone! Den havde jeg ikke hørt om før. Gør mig så glad, når I hjælper hinanden ♡ Stort kram Emily

 2. michael buffington sketch Hej Emily! Sikke et hyggeligt indlæg. Jeg har tænkt lidt på, at jeg godt kunne tænke mig et indlæg omkring dine studieår. Altså hvordan dit liv så ud på det tidspunkt :) Hvor boede du, arbejdede du og hvilke tanker gjorde du dig om dit studie dengang?

  tendens 1 maling Jeg er selv i starten af 20’erne og studerende, og jeg holder så meget af at høre folk, som selv er forbi den periode, fortælle om deres oplevelser :)

  alan peacock copenhagen God dag til dig.

  1. hvad betyder latent Hej Cathrine, jamen det må jeg overveje at lave et indlæg om så :) Men du er også meget velkommen til at tage et kig i ‘arkivet’ alle indlæg fra 2009-2012 er fra dengang jeg læste. Du finder arkivet ude i højre side.
   Kram Emily