Video: Min grønne smoothie

the boss movie 2016

linie 3 dvd Jeg kan så godt lide (tydeligvis, sikken entusiasme ;)), at jeg lynhurtigt kan mikse en masse gode ting sammen om morgenen, til en sund og lækker smoothie. Denne er fuld af grønsager. Er det nyt for dig, så start bare med spinat og lidt broccoli + brug mere frugt for en sødere smag og trap så langsomt op på det grønne.

fatih sultan mehmet köprüsü snapchat download for computer Ingredienser:
1 banan
1/2 avocado
1 stor håndfuld spinat
1 håndfuld grønkål (fjern stænglen)
1 lille håndfuld frossen mango
1 lille håndfuld frossen broccoli
1-2 spsk cashewnødder
1 tsk spirulina (kan udelades)
evt. 1 scoop proteinpulver
Et skvæt usødet mandelmælk eller vand

 • Blend sammen (tilsæt så lidt mandelmælk/vand som muligt for en tyk, cremet konsistens), hæld op i en skål, pynt med dine favorittoppings og nyd ♥

små baby drenge dukker Ps. Flere videoer fra hejseanordning til loftsrum.

Skriv en kommentar

aflivning af hund århus

dragonball xenoverse 2

finalekamp i kvinde håndbold ol

de sjoveste billeder

excellent houseware h 25 cm

19 Kommentarer

 1. emma og julemanden trailer Hvilket proteinpulver bruger du? Jeg mangler også den mæthed det lige giver, men synes nogle af udgaverne har en ret syntetisk smag? Og det messer altså med min skønne acaibowl 😐

  1. monza italy map Den i videoen er en risprotein fra The Super Elixir og hedder Nourishing Protein, den har jeg brugt op og synes den var ok, men smagte også lidt igennem. Nu har jeg en ærteprotein fra Nuzest, der hedder Clean Lean Protein og det er en af de bedste jeg har prøvet. Kram E

 2. portable catheter backpack Lige et spørgsmål. Hvorfor bruger du mandelmælk? Kan man ikke lige så godt bruge rigtig mælk (hvis nu det er det man alligevel har i køleren eller? Tak på forhånd.

  1. hvad er navigere Det kan du tro du kan :) Eller yoghurt eller andre typer af plantemælk. Og hvis man ikke har nogen af delene så går vand også fint an :) Klem Emily

 3. swim team neptun Hej Emily

  kjell erik gunnarsen På din instagram kan jeg se at du er i Sverige til noget spa-ophold. Vil du fortælle hvad hotellet (eller resortet?) hed, og hvilken pakke i havde købt? Måske du kunne lave et indlæg om dine oplevelser der, hvor du måske også fortalte lidt om hvad du syntes om det?

  retirement visa thailand Hilsen Kristine

  1. hvidovre kommune affald Hej Kristine
   Det kan du tro, vi var på Ystad Saltsjöbad. Et af mine yndlingssteder, hvor jeg har været en gang om året de sidste 5 år. Vi havde booket ‘Deluxe with extra bed’, der indgår morgenmad og adgang til spa med alle værelser. Og så var vi så heldige at blive opgraderet til et meget stort og flot værelse (deres bryllupssuite). Der kommer nok et lille indlæg om det. Kram E

 4. proffesorens grønne grød Hej Emily. Den ser god ud, jeg glæder mig til at prøve den i morgen. Hvilken blender har du og kan du anbefale den? Jeg har kun en bamix stavblender, men ønsker mig en glasblender, som rigtig kan blende ensartede grønne og frosne bowls.

  1. alle danske byer Hej Karoline, tusinde tak, blusen er fra H&M (købt i forretningen på Strøget) og jeans’ne er Levis wedgie fit (købt i Levi’s på Fisketorvet). Kram Emily

 5. pædagogisk assistent hjørring Hej! Det ser enormt lækkert ud, det må jeg snart afprøve. Hvor køber du spirulina? Smager det “igennem”?

  1. fatal attraction movie Hej Christina, beklager det sene svar, så først din kommentar nu :) Jeg køber Urtekrams på helsam.dk :) Jeg bruger bare 1 tsk og så smager det ikke rigtigt af noget. Kram Emily

 6. dybt vand lyrics Uh det smager simpelthen så godt, min mand og jeg spiser det så tit som muligt til morgenmad. Jeg blender en klat skyr med i stedet for proteinpulver, det gør den dejlig cremet. Tak for opskriften :)

 7. den ny amagermad Du får lige en rigtig sen kommentar på dette indlæg, men nu har jeg kigget på din fine bluse så meget at nu skal den klikkes hjem 😉 kan det passe at man skal size up fordi den er lidt stram over brystet/skuldrene?

  1. kirsten reimers lund advokat Ja lige præcis :) Bruger altid 36 i H&M, men blev overrasket over at denne var lidt mere tight end sædvanligt. Klem Emily