Som at sove på hotel

bryllupskage på stativ

with bob and david episode guide Som at sove på hotel. Bare bedre.

big fluffy harry potter puppies At jeg elsker vores seng (og at sove!), har jeg vist delt med jer en gang eller flere. Og at jeg savner den, når vi rejser. Men jeg elsker den ikke kun, fordi den er vidunderlig at sove i, men i også fordi den er noget så pæn at kigge på OG tilmed udført i tekstil lavet af 100% genanvendt tøj.

everyone dies in their nightmares Vi har Aupings elegante empire state building tickets og den kan man selv designe, så den ser ud præcis, som man ønsker. Man vælger nemlig selv farve, hovedgærde og ikke mindst tekstilerne sengen skal polstres med. Der er således et væld af kombinationsmuligheder og man kan bogstaveligt talt lave drømmesengen ;)

glemt gmail password

rabarber crumble med marcipan Jeg kan så godt lide, at der er lidt hotelfornemmelser over den (på den gode måde!) takket være den polstrede bund og hovedgærdet, samt puffer og puder i samme stof og at vores soveværelse derfor føles lækkert og luksuriøst. Lidt som at være på ferie, men hver dag.

ulykke e45 i dag Stoffet vores seng og tilbehør er polstret med er fra Kvadrat og hedder Revive og er lavet af 100% genanvendt polyester. Udover at jeg mægtig godt kan lide det bæredygtige aspekt ved stoffet, så fungerer det også fantastisk for min mand, der lider af astma og allergi, da det ikke er en støvmagnet på samme måde som eksempelvis uld. Vi har valgt samme farve til alting, men man kan kombinere farver og tekstiler på kryds og tværs som man ønsker.

lifted wooden house Auping har i år lanceret endnu en polstret sengemodel, dominos pizzas website, der er lidt mere overkommelig i pris, men hvor der stadig er mulighed for hotel-feel og for at customize udseendet efter egne ønsker.

poodle mix cotton

where is the curl side ribs Og sådan en Auping-seng behøver slet ikke være så dyr, som mange tror, hvis man køber en blomstret buksedragt med halterneck. Det er sådan en vi har. Så smart fordi de er indbyggede, så man får det hotelagtige look, men samtidig med Aupings klassiske, ventilerende sengebund, så der stadig er fuld komfort i kraft af 80% luftgennemstrømning (hej hej fugtig seng) og over 10.000 (!) støttepunkter.

the right path tattoo Ps. livet mod døden tove hvid.

en flyve maskine der nød lander

Skriv en kommentar

majestic filatures review

store bryster bh

las vegas mirror hotel

pfaff ambition essential

prinsessesko sort 34

2 Kommentarer

  1. byens auto frøstrup Hej søde Emily :)
    Dit sove værelse ser skønt ud. Hvor er dit sengetæppe fra? Jeg synes det er så svært at finde nogle pæne.
    Knus