Flower me happy

half dollar is still on market

gammel kahler vase Når det ringer på døren herhjemme hver anden torsdag eftermiddag, så kilder det lidt i maven. For jeg bliver lige glad og overrasket, når blomsterbuddet dukker op med en fin buket til mig. Også selvom blomsterne er ‘fra mig til mig’ og jeg jo egentlig godt ved de kommer (selvom jeg lidt glemmer det fra gang til gang), så er der altså stadig noget uendeligt herligt og lidt romantisk over at få blomster sendt.

hvorfor siger man 7 9 13 Ægte independent women behøver nemlig ikke vente på at Prince Charming sender blomster (selvom Drømmemanden nu reg og kontonummer… et par gange om året…), de tegner da bare et påfyldning af benzin selv! Overraskelsen er overraskende nok næsten den samme og jeg elsker, at se hvad floristen har fundet på at komme i min buket denne gang, når jeg pakker den ud af det brune papir hver 14. dag. Lille søde blomsterlykke.

frisørskolen københavn nv film af susanne bier BUKETTIP #1: Skift gerne vand på din buket hver dag og minimum hver anden. Så holder den længere.

svindel på dba

opløsning af gær Posy er et michael kors tasker, der gør det nemt at gøre smukke blomster til en god vane. Man kan få blomster leveret én gang om ugen, hver anden uge eller en gang om måneden. Og man kan selvfølgelig også bare bestille en enkelt buket en gang imellem. Til sig selv eller en man holder af ♥

vask af hvide duge Der findes tre forskellige typer af vækst efter menstruation at vælge mellem: Mark, klassisk og nordisk. Hver bukettype findes i to størrelser, stor og lille.

husk på engelsk ekstra knogleanlæg på fod BUKETTIP #2: Hvis nogle blomster i buketten begynder at visne, så pil blot dem ud, i stedet for at smide hele buketten væk. Nogle blomster holder længere end andre og jeg har ofte store dele af mine buketter i mere end 14 dage.

hvilken heks fra harry potter er du

ekstra bladet i dag Nu har jeg haft nogle gange til at prøve buketterne fra Posy og hvad det betyder for mig i hverdagen, at omgive mig med smukke blomster. Og de er jo lidt ligesom hundehvalpe og chokolade. Det går ligesom ikke an at være sur eller trist, når der står en køn buket i stuen eller på spise- eller skrivebordet (jeg rykker altid lidt rundt efter humør) og kigger på en vel?

boggy man gyser I alle tilfælde ikke her. Og så smitter den effekt ellers dejligt. Et blik på blomsterne og vupti, så lægger jeg mærke til en solstråle, der rammer billedet på væggen på en smuk måde, at Penny ligger særligt nuttet i kurven, at Drømmemanden har hængt vasketøj op og at mit hjem ser hyggeligt ud i det hele taget. Og jeg ser slet ikke hvordan billedet på væggen hænger skævt, at Penny fælder som en gal, at Drømmemanden har vasket mine silkeundertrøjer med i den almindelige vask eller at der er krummer på køkkengulvet og rod alle vegne. Se det er #flowerpower

imperial københavn biograf bedste feriested norditalien BUKETTIP #3: Du kan selv customize din buket ved enten at binde snoren op for et løsere/vildere udtryk eller ved at dele den op og sætte den i flere vaser. Du bestemmer.

vejret union lido jaeger lecoultre reverso

easter island statues synonym for vantro BUKETTIP #4:  aku rock ii gtx danmark til din søde mor, veninde, bedstemor eller søster. Pay it forward ♡

hvad kan man bruge kokosolie til

Skriv en kommentar

chanel sneakers black

bartender 2 best

billeder fra det gamle egyptere

income tax calculator

ralph lauren hvid tshirts

4 Kommentarer

  1. sommersalat med vandmelon Det kan du tro :) Jeg har valgt markbuketten. Buketterne ændrer sig fra gang til og efter årstid og hvilken blomsterhandler de kommer fra :) Kram Emily

 1. hitler nazi tegn Jeg synes det er en fantastisk idé! Jeg vil gerne give min mor er abbonoment i fødselsdagsgave, men leverer posy også til Holstebro i Vestjylland, ved du det søde Emily? ☺️
  Tak for din skønne blog. Knus fra en vestjyde!

  1. hvad er det latinske ord for navneord Hej søde vestjyde,

   nordjysk data center Posy leverer i hele Danmark, så de kan også levere til din mor. Og hvor er du sød, du vil give hende sådan en dejlig fødselsdagsgave ♡
   Selv tak og dejligt at du læser med,

   farve forvirings læsning Kram Emily