Den bedste tradition

hover kirke vejle

thisted drenge mandskor Sofie og jeg har den hyggeligste tradition. Når den ene har fødselsdag, så inviterer den anden på kaffe og kage ad libitum. Og fødselsdagsbarnet vælger selvfølgelig hvilke kager, det skal være. Oftest holder vi vores lille tomandsfødselsdagsgilde ude på et godt kagested, men da Sofie havde fødselsdag i onsdags, overraskede jeg hende hjemme hos hende selv med en kæmpe æske kager og de nye halskæde som ligner jorden fra Nespresso.

erlend loe doppler Okay, overraskede og overraskede. Hun havde selvklart været med på Facetime i bageren, så hun selv kunne vælge kager, så hun var ikke helt uforberedt men alligevel.

bløder hele tiden

hvordan hacker man pokemon go Og så bryggede vi ellers god kaffe og spiste kager og hyggede og snakkede og fejrede. minus med brøker med forskellige nævner indeholder helt unik pure origin kaffe fra henholdsvis Yirgacheffe i Etiopien (den multifarvede) og Aguadas i Colombia (den sort/hvide) og så er de også Fairtrade-mærkede. Så fint. Der er tale om en helt særlig limited edition og de er kun at finde hos Nespresso i en ganske begrænset periode, så man skal være vaks hvis man vil nå at smage. Min favorit er den fra Colombia.

ioner og salte

ferielejligheder i nice Også alletiders værtindegave til kaffeelskeren.

temple run monster I skal være mere end velkomne til at adoptere idéen. Eller til bare gøre det på en helt almindelig ikke-fødselsdag. Jeg dømmer ikke nogen. Og jeg er sikker på, at den veninde i overrasker med god kaffe og kage ad libitum heller ikke gør.

gustav tøj udsalg

Skriv en kommentar

skildpadde uden skjold

acai facial scrub mask

ghost town kevin

ames boston hotel

desig mini udgaver

2 Kommentarer