Beach Waves Tutorial

brunligt udflåd efter menstruation

gtv thonet stol I er så søde til ofte at sige pæne ting om mit hår og spørge ind til, hvordan jeg styler det. Har lavet en lille video, der viser hvordan. Det er nemlig ret nemt og kræver hverken føntørrer, glatte- eller krøllejern. Faktisk er en ganske almindelig hårelastik alt du skal bruge.

partner med nivo Har man meget fint eller glat hår, kan man spraye lidt saltvandsspray eller volumenspray i det håndklædetørre hår, efter man har børstet det ud. Så holder faldene bedre efterfølgende.

weekendtaske louis vuitton keepall Beklager i øvrigt lyden – still learning ;)

krykker og ben OBS! Håret skal kun sidde oppe i knolden i 10-15 minutter, så tager man det ud og lader det lufttørre for resten.

seng og skrivebord i et Hvis I har lyst, bliver jeg så glad, hvis I vil abonnere på min nye dreamhouse kirke såby (føler mig på én gang meget ung og som en late bloomer). Jeg kommer selvfølgelig også til at dele nogle af videoerne her, men der kommer på sigt også til at være masser af videoer, der kun kommer på kanalen dér.

hvordan flygter flygtninge Tak for at I ser med ♡

Skriv en kommentar

fredagsrock tivoli 2016

bliv kunde arbejdernes landsbank

herpes virus hos heste

sår i kattepels

privat gardasøen lejlighed

17 Kommentarer

 1. trykker sedler lyrics Du er simpelthen velsignet med verdens smukkeste hår! 😍
  Jeg har selv et ret stort hår, og meget af det, med lidt naturkrøl i – men synes det ligner en dårlig permanent frem for så meget andet 😩 At sætte det vådt op får min hovedbund til at gå helt bananas, som om at den ikke kan få luft. Har du slet ingen udfordringer med at samle det stramt i en elastik, når det ikke er helt tørt?
  Tak for den mest ærlige og inspirerende blog – den skiller sig i særdeleshed ud fra mængden! 😊

  1. victor schmidt martinsen Tusinde tak for din søde, søde kommentar Anette ♡ Jeg synes det fungerer fint, men det sidder også kun i 10-15 minutter og så tager jeg knolden ud og lader det lufttørre for resten. Hvis jeg har travlt, det skal tørre hurtigere. Føntørrer jeg det til det er halvtørt og sætter det så i knold + stryger det bag ørerne og lader det sidde 10 min. det fungerer næsten lige så godt, så måske det er en løsning for dig? Kram E

 2. herrebuks seersucker stof Dét er et trick der skal prøves! Har selv lidt naturligt fald, men synes aldrig det bliver særlig symmetrisk desværre.. Må man spørge ind til din hårfarve? Får du farvet hår, og i såfald, får du så lavet balayage? :-)

 3. hvad sker hvis man ryger Tak for fiffet! Jeg har, som dig, tykt (heste)hår, dog med mere krøl i. Men jeg skal da klart prøve at sætte det op sådan efter jeg har vasket det om lidt efter morgenkaffen :)

  new years 2016 Klem, Sofie

 4. intersport horsens åbningstider Dejlig video!
  Jeg prøvede at gøre dig kunsten efter i dag, men det lykkedes desværre ikke rigtig. Det var som om at mit hår ikke rigtig “tog imod” bølgerne, hvis man kan sige det sådan. Jeg har så også lidt besværligt kraftig hår med masser af fald, så det er ikke det nemmeste at have med at gøre.
  Men vil helt bestemt følge med og se om jeg kan bruge nogle af dine andre tips 😊

  1. michael jackson early years Begge dele sørger for at håret bliver ‘bukket’ og får fald de rigtige steder, fordi man ‘former’ det mens det er vådt. Det kan måske sammenlignes lidt med en gammeldags vanondulation. Så du kan godt sætte knolden højere, men så vil bølgerne starte et andet sted (og måske ikke så pænt). Det bag ørerne, giver bukket i det forreste hår, som du kan se til slut med resultatet :)

 5. retssag mod peter madsen Emily, du har tidligere skrevet om, hvorfor det var en god idé at undgå hårbørstning i hår som dit……! Vil du fortælle lidt om, hvorfor du er gået væk fra den tanke? Også gerne lidt om hvilke typer shampooer, mm. du bruger?
  Jeg har kraftigt,langt hår med natur fald, som dig, omend det ikke når dine smukke lokker til “sokkeholderne” :-(
  Kunne virkelig godt bruge nogle gode råd :-)