Læseklub i oktober: Velsignelser

adresse real flensborg

åbenrå sygehus tlf SÅ går læseklubben for alvor i gang igen ovenpå sommeren og drømmer man om at få læst lidt mere eller måske noget andet end man plejer, så synes jeg man skal gribe chancen og hoppe med på læsevognen nu :)

bamser til baby Oktober måneds bog er en (meget fin, jeg er tyvstartet) novellesamling af Caroline Alberte Minor. wesley crusher acting ensign sweater hedder den og den rummer syv noveller fordelt på lige godt og vel 180 sider. Alle kan altså være med også selvom man måske kun, kan nå at læse en enkelt novelle eller to.

sport 24 silkeborg Til de nye så fungerer læseklubben sådan her: Jeg annoncerer den kommende måneds bog en uges tid før d. 1., sådan at man kan nå at købe den eller låne den på biblioteket. I løbet af den pågældende måned læser man bogen og i slutningen af måneden (altså slut oktober i dette tilfælde), skriver jeg et indlæg om min læseoplevelse og lægger op til at vi kan diskutere og snakke om bogen sammen i kommentarfeltet.

cuisine algerienne tlitli Man kan således være med i denne læseklub uanset hvor man bor og hvornår man har tid til at deltage i diskussionen.

seiko ure dk Det er mægtigt hyggeligt, helt og aldeles uforpligtende og en alletiders genvej til (flere) gode læseoplevelser.

kendte danskere mand Ps. Man kan stadig lige akkurat nå at være med i louis armstrong what a wonderful world. Novra hvor var den god!

joseph frank fabrics Pps.quilted jakke barn.

sarah rose karr opskrift paa fennikel salat

samsung galaxy s6 pris quiltet grå taske Fra bogens bagside:

ditec odour control ivy mike crater “At vågne op er bare savnet, der begynder forfra, hårdere.”

scott contessa scale 710 find iphone app To dage før jul hænger Anso sig i et figentræ i sin australske værtsfamilies tørre have. Helena rejser til Pyrenæerne for at komme tættere på en døende far, der ikke ønsker hendes selskab. Franciska hægter sig på et kollektiv og forsøger at stoppe hullet i sit bryst med to østrigske udvekslingsstuderende, mens Ingeborgs mor bare længes efter det øjeblik, hvor hendes datter overgiver sig til søvnen.

keyboard arabic 2015 land der starter med x Velsignelser er historier om sorg og venskab.

boern i holbaek Rigtig god læselyst!

vejr marbella spain Jeg glæder mig til at læse og snakke om Velsignelser med jer ♡

most dangerous fish

Skriv en kommentar

troels lyby tinka

cobber wedding cake

brugte biler ebeltoft

gemma arterton skyfall

ranexa perera perawadanak

6 Kommentarer

    1. stephen hawking young Dejligt at høre og skulle du finde tid til en novelle eller to er du hjerteligt velkommen :) Knus Emily

  1. enmandssejlads jorden rundt Jaaa, hvor fantastisk. Jeg læste den (næsten for hurtigt) i sommers, og nu glæder jeg mig til at høre om andres overvejelser.
    Kh.