Home Tour

betegnelse dashboard ikoner

badeferie i vietnam Velkommen med hjem til mig og for første gang (i alle tilfælde med mig selv som afsender) i levende billeder. Det har været så skægt at lave og mens der er masser at lære og forbedre på og jeg ikke er heeeelt tryg ved det endnu (bær over med mig), så føles det dejligt også at kunne lave indhold der er mere … ja, levende.

mobil cykelservice aarhus Jeg kommer løbende til at poste lidt mere videoindhold fra nu af og mens jeg tipper om noget af det her, så kommer noget af det også kun til at køre på bleak falls door code, så dér er I meget velkomne til at abonnere også, hvis I vil have heads up om nye videoer. Og gøre mig glad ♥

kriegers flak kort Næste lille film i rækken er en guide til, hvordan jeg styler mig hår og laver bløde fald – helt uden stylingredskaber eller -produkter. Stay tuned :)

hvornår kan man fange hornfisk Videoen er filmet og klippet af skeletons out the closet.

store pupiller stoffer  

Skriv en kommentar

jeff bridges film

martin creed chelsea contemporary

halong bay island beach

forældre der råber

legeland kokkedal pris

50 Kommentarer

 1. 24 forskellige julekort Hej Emily,
  Super inspirerende at se dit hjem i levende billeder! :)
  Hvor er mon den søde border collie porcelænsfigur fra? Den er så fin!
  God søndag!

  1. buick riviera 73 Tak det er jeg så glad for at du synes :) Den er købt i Tivoli lige i nærheden af den bod der har Churros :) Klem Emily

 2. stephen covey s priorities matrix Hvor er det bare hyggeligt med noget video på bloggen også! Men nu bryder du jo komplet mine illusioner. Hvordan kan du være så energisk et morgenmenneske, når du elsker at sove? Jeg har altid undskyldt min ikke-morgenmenneskehed med, at jeg bare er alt for begejstret for at sove, haha ;)

  antal knogler i foden Knus

  1. stor er din trofasthed Haha… jamen det gør jeg. Går bare som regel tidlig i seng. Elsker at sove, men ikke at sove længe ;)
   Kram til dig søde Lisbeth

 3. flora ofelia du du du Fedt at du har startet en youtube kanal!!! Tak for det :) Jeg glæder mig til at se endnu flere videoer.

 4. byhus i randers I bor så fint! :D Det kan være så svært at få nybyggede lejligheder til at blive varme og hyggelige, men det har du i den grad formået. :)
  Jeg er også helt tosset med skabet ude på badeværelset. Hvor har du fundet det henne?
  Kram.

  1. pasta med laks og rejer Tak! Og helt enig, det er en kæmpe udfordring i sådan noget nybyg, så det er jeg bare så glad for at du siger <3
   Skabet er fra Ikea såmænd :)
   Kram E

 5. tegnekursus for børn Yay! Hvis der er noget jeg altid har bemærket er det din dejligt glade og kvindelige udstråling, som i særdelshed også skinner igennem her i levende billeder. Skønt :-)

 6. happy saturday quotes Hvor er det en fin og inspirerende video! Jeg flytter selv ud for første gang her til vinter, og har bare lyst til at cope-paste din lejlighed ind i mine kommende to værelser, selvom det desværre nok bliver lidt trængt. Jeg er nysgerrig efter at vide, hvor det fine parfumeskab er fra? Mindes ikke at have set det herinde før; kun dine dufte.
  Glæder mig allerede til flere videoer med dig, du virker som det dejligste, mest rolige og rare væsen nogensinde!

  1. julefrokost rønnede kro Åh hvor er du bare sød Patricia, sidder helt og rødmer. Parfumeskabet er købt hos Cousins i Vendersgade. Det er lavet ud af genbrugstræ, så der findes ikke et magen til, men de har andre der ligner. Kram Emily

 7. luxus sommerhuse marienlyst Hvor er det fine parfumeskab fra? Ville elske at bruge sådan et til min sten samling. I bor så smukt, lækkert og hyggeligt :-)

  1. spicey kitchen torvegade Tusinde tak Line. Se svar ang. parfumeskabet til Patricia længere oppe :D Klem Emily

 8. fotostat highway rute 66 Sikke en dejlig video og et skønt hjem I har! Min kæreste og jeg skal igang med at bygge en reol til vores stue, så jeg er derfor meget interesseret i at høre hvor I har købt/fået bygget jeres fine vægreol i stuen? Det er nemlig lige sådan en vi drømmer om :)

  cheap tickets to kenya Rigtig god dag til dig.

  1. skadestue århus kontakt Hej Liv, den er vi også bare så glade for. Det er en af vores venner der har bygget dem, du kan finde ham på instagram som @bymakholm :) Kram Emily

 9. bim bam baby dk Sikke en fin og hyggelig video!
  Det er en sand fornøjelse, at spendere tid i det ‘selskab’. Du virker så jordnær og virker til at hvile umådelig meget i dig selv, og det er så yderst behageligt at lytte til din stemme og kigge på dig :D (Håber ikke det lyder alt for creepy).
  Men glæder mig til at se flere videoer fra din hånd af, det skal nok blive et dejligt bekendtskab, er jeg sikker på.

  1. djurslands bank cup Det lyder bestemt ikke creepy. Tvært imod. Det tager jeg skam som den største kompliment. Tusinde tak ♡

 10. fornyelse af pas aalborg Yay, endnu mere med dig – glæder mig til også at følge din Youtube <3 og hold nu op, du er sød i levende billeder (også) :)

 11. samba in rio janeiro 2016 Kunne desværre ikke høre hvad du siger, da jeg er døv. Men tak for kigget alligevel 😊 jeg kunne godt ønske mig tekster på 😊

  1. største kattedyr i norden Hej Trine, Det er modtaget. Min kæreste nævnte det også godt. Altså at det kunne være en god ide. Skal se om det ikke kan blive en mulighed fremover. Knus Emily

 12. oliver kahn neuer Ah! Din stemme er slet ikke som jeg troede… Men den er nu god alligevel! Det er fedt med videoindhold – jeg glæder mig til at se mere :)

 13. edward munk dance of life Hejsan.
  I bor bara så dejligt. Förstår at i trivdes der. Godt med Mange grönne planter, de tilförer ting og sager for at have det godt. Kram

 14. nyt dyr foedt i givskud løvepark Sikke en dejlig video! Du gjorde det godt og dens stemning passer så fint ind i dit univers. Glæder mig til mere i levende billeder <3

 15. nemme boller uden æg Emily, jeg kan ikke lige spotte, om nogen allerede har stillet spørgsmålet, men hvor er det flotte spisebord fra? :-)

  1. cargo bukser dame Hej Cecilie, det er et vi selv har designet og fået lavet hos ByMakholm. Tusinde tak, det var vel nok sødt af dig at skrive. Kram Emily

 16. ferskvandsperler øre blå Hej Emily,

  zayn malik pillow talk lyrics Det fine skab på badeværelset – er det mon sort eller sort / blå? :)