Fredagsslik

trendy living dk

hvad er et serve es Jeg har en bred smag både i musik, litteratur og slik. Nå, ja og mænd for den sags skyld. Tror aldrig jeg har haft to kærester, der har lignet eller mindet om hinanden.

krans og ziegler perle armbånd Men tilbage til slikket ;)

oakley ski goggles Denne fredags særligt udvalgte, er i den mere delikate og fine ende af genren (sorry Lakridssvesker og Polly, elsker også jer). Min søde tand og jeg har haft et godt øje til Summerbirds flødeboller i umindelige tider og det er altså noget af det mest luksuriøse fredagsguf, jeg kan komme på.

prins philip sverige Og så er det hyggeligt, at der både er klassikerne og sæsonvarianter. Den der er lige nu er med brombærskum (helt fint, lyslilla), chokolade med kanel og hasselnøddemarcipan. Ummenumme siger jeg bare!

vi elsker halvfemserne Da jeg købte disse i går i forretningen på Værnedamsvej, var jeg tilmed så heldig, at den søde ekspedient godt kunne se, at det var den tid på eftermiddagen og gavmildt blev ved med at tilbyde mig smagsprøver. Sådan en engel.

apple watch danmark

Skriv en kommentar

brød på italiensk

remote desktop port number

wichita falls texas house rent

tak for en dejlig aften

tvunget til tavshed

12 Kommentarer

 1. lizette leholt mattsson Åh, ja! Summerbird laver altså virkelig de bedste flødeboller <3
  Den der ekspedient lyder som den virkelig gode af slagsen, for smagsprøver kan man da aldrig få for mange af!
  Rigtig god weekend, fineste Emily :D

 2. margrethe vestager eu De bedste flødeboller fås fra Chokoladekurven i Thisted. (De kan også bestilles online). De har bl.a. en hvor bunden er deres hjemmelavede P-tærte. De er så gode! Men jeg forstår heller ikke hypen med Summerbirds flødeboller. ;)

  1. hugo boss nazi You and me both, men nu må jeg også prøve dem fra Chokoladekurven jvf. Idas kommentar, måske de endda er bedre.
   I lige måde <3

  1. greenfield grøn cykel Ellers lover jeg at vende tilbage, når vi har været forbi Chokoladekurven i morgen, lyder jo for godt til at være sandt! :D

  2. ondt under svangen Det ved jeg faktisk ikke, men jeg kan heller ikke lige finde den. Men ekspedienterne har tidligere fortalt mig, at de m med P-tærte bund meget hurtigt bliver udsolgt, så måske man bare skal holde øje. :) Ellers er den med florentinerbund virkelig også god!

 3. kalender der viser fuld måne Summerbird er i det hele taget godt. Og de er ikke fedtede med smagsprøverne, skulle engang købe en gave hos dem, og fik så mange smagsprøver, at jeg næsten havde kvalme og bare trængte til en kop kaffe, da jeg gik derfra :-)