Date Night

øloplukker pingvin lakrids

missing people denmark Siden vi kom hjem fra vores bryllupsrejse, har min mand (har stadig ikke helt vænnet mig til at kalde ham det) og jeg været på date sammen hver onsdag. Det opstod for at komme de post-bryllups(rejse)-blues til livs, som de fleste vist oplever ovenpå at noget stort og fantastisk er slut. Og så blev vi så glade for det, at vi besluttede, at gøre det til en fast tradition.

william ahn flindt At det blev onsdag er ingen tilfældighed. For det første passer det godt ind i forhold til vores andre aktiviteter og så er det også noget så dejligt, altid at have noget at se frem til dér midt i ugen og på en helt almindelig aften.

jamie oliver multigrill

dim sum vesterbro deutsche grammophon digital recordings I går blev det hjemmehygge med champagne og sushi. Det føltes herligt ekstravagant på en onsdag.

hasle bibliotek åbningstider walkin closet indretning rører ved bryster komplementerer sushi særligt godt, fordi det er en brut champagne (tør champagne).

hornfisk grønne ben hvad hedder byen the simpsons bor i Vil du lære mere om champagne og hvad du skal spise til, så læs plakater over sofa.

aller media job

telelinse til iphone Vi har været på rulledisko, til skate-konkurrence, på altanen og til minigolf på vores onsdagsdates. Og også ‘bare’ ude at spise (og i biffen). Som regel er det bare os, men et par gange har det også været på dobbelt- eller endda tripple-date med venner. Jeg vil gerne snart på date i Zoologisk Have og så tænker jeg, at en tur på museum eller i teateret er oplagt her i løbet af efteråret.

waring nx1100 blender Men af og til er det altså også rart bare at være hjemme. Så det skal der også være plads til af og til på vores onsdags-dates. Og hygge, gøre lidt ekstra ud af det og være på date i egen stue. Og hvor den eneste forberedelse er at lægge en flaske gode bobler på køl om morgenen og så lade den der smutter senest fra arbejde hente sushi på vejen hjem. Eller – hvis man er heldig og har sådan nogle – når børnene er lagt i seng.

seth sethsen nielsen

jethro nick cave son Så sådan gjorde vi i går. Et lille vakuum for to med champagne og sushi à la picnic i stuen. Ret herligt på en ellers ganske almindelig onsdag. For det bliver altid lidt festligere (og vi havde gode ting at fejre) med bobler i stedet for ‘bare’ at drikke vin.

maleren honore daumier I stedet for at trække i hyggebukserne og fjerne makeuppen (noget jeg er svært forfalden til så snart jeg træder ind ad døren), tog jeg i stedet en pæn kjole på og ‘gjorde mig i stand til date’ og så mødtes vi eller i stuen og tændte stearinlys, åbnede champagnen og spiste, snakkede, grinte og glemte tid og sted.

mary jean martin murder Måske onsdag er min nye yndlingsdag.

heller dem ind mig Ps. Vi har sådan en prop, der holder champagne og bobler friske, så man blot kan nyde et glas eller to og så gemme resten på køl til weekenden.

billede på trøje

Skriv en kommentar

wokretter med grøntsager

hvordan ser sprunget sikring ud

indgravering sølv pris

adresse frederiksberg rådhus

martin levy blairman

25 Kommentarer

 1. brand hotel randers I virker sgu så søde, Emily. ❤️ Og ja, date nights er altså toppen. Min mand og jeg har været sammen i snart 13 år og gift i otte (shit, hvor forsvandt tiden lige hen?) og vi prøver at komme ud at spise sammen, bare os, i hvert fald en gang om måneden. Vi bor i USA, så vi har ikke lige familie om hjørnet til at passe børnene, men heldigvis har vi en håndfuld skønne babysittere.
  Jeg GLÆDER mig hver gang til de dates. Helt vildt. Jeg duller håret, finder en fin kjole og tager hæle og røde læber på. Det er så hyggeligt og roligt og nogle af månedens bedste aftener.

  1. dgi regler indendørs fodbold Tak det bliver jeg både glad og rørt over at læse! Og hvor er det bare optur at I har jeres egne date-nights og ikke mindst at I gør noget ud af det. Så herligt at høre. Jeg håber næste date også bliver et kæmpe hit. Med hæle, røde læber og det hele! Kram Emily

 2. history mix royal copenhagen Hej fine Emily,

  kunst billeder på kant Det ser overdrevet hyggeligt ud med datenight-konceptet!
  Noget HELT andet (men også vigtigt ;)) er, hvor din utroligt fine top er fra? :)

  amanda todd mor Kh. Isabella.

 3. henrik qvortrup dom Den der prop bliver du nødt til at fortælle mere om!
  Min mand og jeg forsøger også at have et par gange om måneden, hvor vi laver noget god mad (sammen med vores unger -de er 8 og 10, så det bliver natmad, hvis vi skal vente til de er gået i seng) det er noget vi alle ser frem til.. måske ikke så date-agtigt, men det giver altså noget til os som familie og det er bestemt ikke at kimse af!

  1. ørreder og vådfluer Jamen det er ‘bare’ sådan en prop der lukker flasken helt til igen og holder på boblerne. Så smart. Vores er stort set magen til denne: land rover defender 110
   Åh det lyder vel nok også bare så hyggeligt at inkludere ungerne <3 Kram Emily

 4. oppustet mave stress Synes det er så hyggeligt at I gør noget ud af jeres dates.

  indlæg til nedsunket forfod Vi har været forældre i 8 år og har aldrig boet i nærheden af bedsteforældre eller reelt haft mulighed for barnepige tidligere. Men nu har vi en aften om ugen, hvor vores hjælper laver mad og putter børnene og så har vi mulighed for at komme ud. Det er oftest restaurant besøg, men planen er feks. at spille tennis indimellem istedet.

  1. hugo boss dufte mænd Ih hvor hyggeligt at I nu har muligheden (og bruger den) og hvor lyder det som en god idé at mikse med lidt tennis af og til også. God fornøjelse! Klem Emily

 5. jeg har ikke lyst til at dø Det lyder bare så tophyggeligt. Og det ser også sådan ud på de fine billeder :-)
  Skøn idé og dejlig inspiration :-)

  1. tjenestemændenes forsikring bil Tusind tak Karina, så dejligt hvis det kan inspirere. Mange knus Emily

 6. kaffe bar københavn Så hyggeligt, flotte billeder og så fin en ide 😍
  Hvad er mon det særlige I fejre ? Hvis det er, at en ny lille surfer der er på vej , så kæmpe og hjertelig tillykke ❤️

  1. den uendelige historie film Tak <3 Haha du er sød, nej ikke sådan en endnu, når/hvis det bliver må vi også hellere lade være at drikke ham fuld fra start også selv om det er i dejlig champagne. Mange kram og knus Emily

 7. hvem vandt tatovører i knibe Hvor ser det hyggeligt og dejligt ud <3

  murat deloitte aarhus Det ser ud til at være den perfekte dosis onsdagslykke, og så endda på ugentlig basis – min kæreste og jeg har ikke en fast ugedag, men vi finder alligevel ofte tid til at holde lidt kærestetid. Det hjælper mere på hverdagens travle tempo, end man skulle tro :)

  paloma picasso parfume Jeg bliver lige nødt til at spørge hvor den SMUKKE kjole er fra?

  mest effektive maveøvelser Knus fra Emma

  1. timeplaner au spring Hvor dejligt at I (også) er flinke til at lave noget særligt sammen <3

   lejebolig aalborg øst Kjolen er fra Just Female og er også den perfekte julefrokostkjole, når vi kommer så langt. Kram Emily

 8. minecraft server hosting Det er simpelthen verdens bedste idé – intet mindre..:) Vil du ikke lige linke til sådan en prop? Jeg syntes det er sådan en skam, at resterne af en flaske bobler skal “gå til spilde”..:(

 9. starter pack meme weed and coke Efter inspiration fra dig har jeg (efter megen) overtalelse fået min kæreste med på at holde “date night” en gang om ugen eller hveranden og faktisk lidt i samme ånd: en hverdag midt på ugen med muligheden for at opleve noget nyt (eller velkendt) med hinanden. Vi skiftes så til at overraske hinanden med en plan for daten. Glæder mig!