Morgenstund

kurs walut kantor

karen millen outlet Åh disse sensommermorgener. Hvor man både kan mærke den sprøde septemberluft, der er på vej og samtidig får sommersol og -lunhed. Jeg ved godt, jeg plejer at sige, jeg holder mest af efteråret, men faktisk er det nok lige akkurat nu – hvor det ene møder det andet – at jeg synes det er allerfinest. Og jeg, på trods af årtiets vådeste sommer, er glad for at bo i et land med flere årstider.

gøteborg frederikshavn pris I går og i dag er jeg stået lidt tidligere op og har taget mig lidt bedre tid til at nyde de smukke morgener. Et smut til bageren, et dyp i havnen og så lidt ekstra god morgenmad og lidt ekstra god tid.

grøntsager og frugt i sæson Vores sidste mange weekender har stået på alle slags fejringer hos venner og familie, hvilket fortsætter de næste par uger, så det føltes skønt at lege lørdag på en torsdag. Omend bare for 30 minutter. En halv times ren morgenlykke ♥

its just a prank bro Ps. Må jeg lige anbefale Emmery’s chokoladecroissant (de almindelige croissanter kan de til gengæld ikke finde ud af). Kan normalt ikke lide chokoladecroissanter/pain au chocolat, men denne her er fyldt med noget chokolade-remonce-lækkerhed. En dirty croissant med andre ord.

organisationer mod mobning

Skriv en kommentar

kan man spise agern

vores vejret dk

åbent landbrug 2016

skoletasker til børn

folkehøjskole ved vejle

5 Kommentarer

  1. piloter james bond Uh, det lyder næsten som en pain suisse? ;)

    hvem spiser boller i karry Hilsen den frankofile :)

    1. udalla park tenerife Sådan en er jeg aldrig stødt på før? Altså i Frankrig. Men vil holde udkig næste gang jeg er dernede :) Kram E