Ispinde med kokosvand og bær

flyttekasser på tilbud

venner dvd boks Jeg har gået og gemt på det her lille indlæg i flere uger efterhånden. Og det har bare regnet og regnet. Og slet ikke været ordentligt isvejr. Selvom jeg nu ikke er bleg for at spise is i regnevejr. Men så vidt jeg kan forstå, har folk det ikke sådan i almindelighed. Is hører primært til, når solen skinner.

maria teresa lavazza Men nu er det (endelig) lunt og nogenlunde tørt, så inden det bliver efterår, må jeg trods alt hellere nå at tippe om mine nye, sunde yndlingsispinde. Lige til at lave og fryse derhjemme.

overmund med tryklås

gorm 100 procent din mad Kokosvand er en lille smule sødt og bliver tilmed lidt sødere, når det bliver frosset, så det er hvad der er i mine ispinde. Kokosvand, forskellige bær og spiselige blomster. Fint og meget nemt.

universiteter fra middelalderen Synes man ikke det er helt sødt nok, kan man søde kokosvandet med lidt stevia, agavesirup eller hvad man nu foretrækker inden. Et skvæt limesaft i, er heller ikke dårligt…

gamma case 2

Skriv en kommentar

en flænge i himlen film

meditere perle bladder

lucca bride kbh

glad lille cowboy

tobias menzies married

6 Kommentarer

  1. håndvask uden hanehul Hej Emily :-) Jeg vil bare lige sige, at for mig kan is ALTID spise … uanset hvordan vejret er :-) er det ikke til at spise is udenfor, ja, så må man jo hygge med det indendørs. God onsdag, kh Maiken :-)

  2. hjertemassage til børn Hej Emily. Meget smukke is! Jeg tænkte på om du kan give et par tips til spiselige blomster? Måske et selvstændigt indlæg. Jeg kender ikke de forskellige, men det kunne jo være man tilfældigvis havde nogle på altanen der kunne pynte :)

    1. 50 kilo albaloo Jeg kender og bruger kun stedmoderblomster, rød skovsyre (og de gule blomster der kommer på den), samt bellis og morgenfruer :) De fleste er ikke rigtig i sæson længere, men prøver at huske det til næste år :) Klem Emily