Velduft blandt bunkerne

julia sofia konfirmation

muren omkring os Jeg havde – utilsigtet – fået givet min mor lidt af en udfordring, da vi blev gift. Det er (noget jeg først lærte i forbindelse med vores eget bryllup) brudens mor, der står for at arrangere små poser med ris/konfetti/whatever at kaste efter brudeparret efter vielsen.

mor og barn plante Som mange andre, havde min mor hørt myten om, at ris er no go, da fuglene der efterfølgende spiser den tørre ris, nærmest skulle implodere af det. Og hun ville selvfølgelig ikke have døde fugle på samvittigheden. Det har efter sigende intet på sig, sådan nogle fuglemaver kan vist klare en del. Men nok om det. Min søde mor overvejede fuglefrø, men syntes ikke det var så festligt at kaste solsikkefrø efter os. Så kiggede hun på konfetti og faldt over de fineste rosenblade i silke. Hun luftede diskret tanken for mig, der åbenbart lidt for prompte (sorry Mutti) svarede, “at jeg ikke ville efterlade en masse skrald, der kunne blæse i havnen og dermed havet.”

goodbye lenin resume Heldigvis er hun vaks, min mor. Og fandt så på den fineste løsning: Tørrede lavendelblomster og rosenknopper. Dufter dejligt, ser pænt og festligt ud og er ikke til gene for hverken natur eller fugle.

verdens cooleste klike OG så var jeg tilmed så heldig, at der var en del tilbage. Der nu både får vores skabe til at dufte lækkert og minder mig om verdens bedste dag.

dronning caroline amalie

legetøjsdyr med lyd Så nu ligger de der i lige så fint. Én på hver hylde. Blandt t-shirts, sengetøj, håndklæder, bukser, undertøj og strømper. Og en diskret, blid og ren duft af lavendel og en snert af rose rammer mig, når jeg åbner skabene.

brugt ipad 16 gb Lavendel og rosenknopper kan købes mange steder i løs vægt, så det er ret nemt at gøre min mor kunsten efter, hvis man også har lyst til små duftposer. Hvad end man skal bruge dem til at kaste efter et brudepar eller til at gøre skabene til en lille duftoplevelse.

ve hinh giang sinh

Skriv en kommentar

stegte nudler med æg

pele fire goddess

sporløs dr1 2016

lars lykke nytårstale

kung fu drinks

19 Kommentarer

 1. koøje af messing Lavendelposer er også ret effektive imod klædemøl (som vi desværre har haft).
  Men siden vi fik lavendelposer (hjembragt fra Sydfrankrig), 7-9-13, banke, banke, så har vi ikke haft problemer :) :)

 2. især erythema nodosum Hvor fin en idé. Jeg var for nylig til et bryllup i Tyskland, hvor det var strengt forbudt at kaste noget som helst. I stedet blev der blæst sæbebobler ud over brudeparret, og det var altså også rigtig fint og festligt.

 3. smeltede ure maleri Hej Lene.

  power point presentation Må jeg bede om linket til det site du købte pose og lavendel fra?

  sharen jester turney På forhånd tak.

  gammelt badeværelse møbel Venlig hilsen

  egyptisk gud for fødsel Connie

 4. outfits for christmas Hejsa. På Ebay kan også købe poserne i forskellig mønster, stofkvalitet, farve og størrelse. Jeg købte i god tid fra Kina, 25 stk for ca 15kr incl forsendelse. Dog skal man regne med en leveringstid på ca en måned. Søg på ” wedding gift bags”. Rigtig sød ide med de tørrede blomster.

 5. iro kjole hania Aj det er så dejligt at høre! Konfetti-skændslen må altså stoppe, det er virkelig noget svineri! Det er så dejligt at se at du sætter det på skrift herinde – håber at det kan få folk til at tænke sig om en ekstra gang. Super god idé med de tørrede blomster ?? ☀ ?Jeg har også poser med tørret lavendel i mine skuffer, det er mega lækkert – lidt hverdagsglamour om man vil!