Morgenbolletip: Ølandshvedebrød

højskoler for seniorer

climate change joke Det er ikke kun pga. teltet vi drager i sommerhus næsten hver weekend for tiden. Min mor og hendes mand er livsnydere om en hals og gode for at diske op med lækre ting og sager til hvert eneste måltid. Og indimellem. Så det nyder vi godt af. Penny ligeså. Min mor synes nemlig ikke, man skal snydes for frokost eller godnatkiks eller sådan, bare fordi man er en hund.

halle berry catwoman Sidste weekend vi var i sommerhus, havde hun bagt de bedste Ølandshvedeboller.

siouxsie and the banshees Jo, jo torben jensen euc (bloggens uden sammenligning mest populære indlæg nogensinde, i øvrigt joey moe dobbeltslag tekst) er mægtigt gode, måske især med tanke på hvor hurtige og nemme de er, men de her, de var lige et niveau over. Eller to. Som nogle der var købt hos en god bager. Altså en rigtig god én. Med forstand på surdejsbrød. Knasende skorpe og et sejt, syrligt, salt og saftigt (ikke klistret) indre med masser af lufthuller.

choker necklace gigi Min mor er bestemt ferm i et køkken, men jeg var alligevel virkelig imponeret over hendes bage-skills.

iphone 7 plus yousee Og nu skal jeg bestemt ikke tage æren fra hende. For bollerne har bestemt krævet tid, kærlighed og håndelag, men ret skal være ret. De kom fra en færdig bageblanding. Altså en melblanding inklusiv surdej, hvor der så blot skulle tilsættes vand og gær. Og en god rum tid. De skal nemlig hæve længe.

gevinsten ølstykke åbningstider Nå, men altså bare et lille tip, hvis I har lyst til et weekendbageprojekt. Og vil I gå planken ud, kan man også lave bollerne (eller brødet) selv helt fra bunden med ankers trøje my size.

cristiano ronaldo nails design langbenede buksedragt konfirmation

Skriv en kommentar

snefnug perleplader diy

flame vand old skool

rose & apricot hair milk

sangre de toro

blomstret kjole orange

12 Kommentarer

 1. bukser smukke baglommer kontrastfrave sorte Ha!
  Dem bagte jeg forleden. De gav seriøse kæreste-points!

  tine lilholt band (Havde dog ikke tænkt mig at lægge dem på bloggen, er jo alt for forfængelig til at indrømme SÅ nemme løsninger. Han læser den jo og skal da ikke vide at mine domestic godess-skills kommer fra en færdigblanding… :-D :-D :-D
  Det kan da godt være, jeg lige skal revurdere den opfattelse nu ;-) )

 2. næse operation før efter Ja, de er nemlig gode!! Lavede dem til min mødregruppe og indrømmede også straks at det var en færdigblanding, for ikke at skræmme dem helt væk med mit overskud ?

 3. itunes starter automatisk Friskbagte boller er bare det bedste! Jeg elsker at bage, og næsten hver weekend får vi hjemmebagt brød.

  kano og kajakklubben limfjorden Jeg har fundet frem til en opskrift på de bedste(!) og nemmeste koldhævede boller, der ikke skal æltes. De bliver så luftige og lækre. Og hvis jeg må tillade mig at sige det – endnu bedre end de boller, der kan købes hos bageren :)

  mia talerico wikipedia De kan bages med surdej eller gær afhængigt af, hvad man foretrækker.

  caroline waltorp help lifeguard latinske tall 20

 4. institutionen for respirationspatienter Åh, jeg er KÆMPE fan af ølandshvedebrød, så den her sag, må jeg da klart have fat i, hvis det gør, at jeg kan lave dem selv. Det er næsten så mundvandet begynder at løbe ;)
  Tusinde tak for tip, det er altså nu meget rart at kunne ‘snyde’ sig lidt til lækre ting i køkkenet, uden at skulle stå og lave egen surdej og det hele.

  rediger program youtube God weekend!

  i want my best friend quotes // job igen viborg

 5. giovanni ribisi ted 2 Jeg stod næsten af da jeg læste noget med surdej for det orker jeg bare ikke. :P men hurra! Jeg blev lidt lykkelig og glædeligt overrasket da jeg så det var sådan en lækker færdigblanding! Hurra for det da! Det skal jeg prøve!