Fredagsslik(skål)

penelope cruz 2017

topmodel 2014 danmark Vi havde slikbuffet til brylluppet – efter dessert og bryllupskage, jo jo, min søde tand var lykkelig – og der er ‘desværre’ en del tilbage. Så i aften er der noget nær den perfekte slikskål på bordet. Dronningemandler, Bridgeblanding (den fra Cloetta!), salte fisk, Pariserlinser, Mini-Flippere og så ekstra Polly (der er ikke nok i Bridgeblandingen).

fuldkornsboller uden hvedemel Der mangler faktisk bare et par Toffifee og så lidt sure vingummier og så ville det være drømmeslikskålen.

bellevue hotelophold for to Håber I også har noget rart knas. Glædelig fredag ♥

tyrkiet rejser billig Ps. Ja, der er også lige en grøn juice og en raw ‘snickers’. Det er den slags sammensatte person jeg er ;)

vardi rum desert Pps. De fine slikposer har jeg købt i Tiger.

frække billeder snapchat

Skriv en kommentar

islandske heste tversted

hvide levis bukser

peter belli børn

hydrangea paniculata white lady

frie skolers fagforening

12 Kommentarer

  1. nybygget fuldmuret hus Jeg opdagede først lige Cloettas bridgeblanding i julen, og jeg går aldrig tilbage til Toms, som jeg ellers er vokset op med – aldrig! Alt den lækre svenske mælkechokolade – mums!

    1. vejret rom marts Uh heller ikke dårlige ting. Og lyder som om han er smart at dele slik med så ;) Knus

  2. herbert raymond mcmaster Jeg var på arbejde i går aftes på sygehuset. Der var alverdens fredagsslik fra tilfredse patienter, flere slags chokolade-lakridskugler, Marabou chokolade, frugtvingummi, bolcher, fransk nougat og italienske mandelkager. Min rygrad havde jeg glemt derhjemme, så jeg glemte alt om sukkerstop :-)

    1. torsten schmidt ks fisk Haha… ej det lyder også som noget der var umuligt at modstå, sikke et udvalg :D Kram E

  3. weber summit 450 reservedele I går stod den på minitivolistænger (de røde og gule), bananskits (så undervurderet!), saltlakridskranier, skumbananer. Og så lige en chokolademousse fra Princip. Det var vel første dag i sommerferien…