Fredagsslik

samtaleemner til første date

kogekunst i gløder Af og til glemmer jeg, at de her eksisterer, for det er kun ganske få kiosker der har dem og det er synd og skam. Lakridssvesker. Måske det bedste stykke slik overhovedet? Halvvejs lakrids, halvvejs vingummi. Og helt perfekt.

habla vino 2 Forleden fandt jeg (endelig!) en pose i en kiosk her på Islands Brygge og min kæreste, der aldrig havde smagt dem før, blev (desværre) også øjeblikkeligt fan og støvsugede posen, inden jeg rigtigt havde fået noget. Tsk tsk!

mad ud af huset auning

Skriv en kommentar

øl strejke i danmark

kender du emma

faktura til det offentlige

admiral strand feriehuse

forklaring på ordsprog

18 Kommentarer

  1. london billige hoteller Jeg eeelsker svesker! Anede ikke man kunne få dem i soloposer – køber af og tii OneTwo Mix kun for den sølle sveske eller tre, det kan blive til… Jeg må på kioskrundfart ;)

  2. omvendt betalingspligt bogføring Nørrebro og Nordvest siger jeg dig… Masser af lakridssvesker ????

  3. højttalere til iphone Jeg faldt over dem i en blandselv-slikbutik for nylig, så det er også en mulighed!
    Har samme frustration med mange af de nyere syrlige varianter fra Katjes – synes næsten ikke de er til at opdrive. Argh!
    PS. Hav et fantastisk bryllup i morgen! Lidt nørdet, men jeg glæder mig helt til at følge lidt med/se billeder derfra. Men nu var jeg jo også næsten med på jeres første date.. ;-)

  4. pontiac grandville 1975 Åh, dem elsker jeg også! ? Har aldrig set dem i poser før, det er nok ikke nået helt til provinsen (Århus) ??

  5. tillykke med bryllupsdagen tekst Svesker er de bedste! Men der er aldrig nogle af mine veninder, der bryder sig om dem…. Jeg troede faktisk, min mor og jeg var de eneste, som kunne lide dem, så det er godt at høre, at du også er fan! :D