Flower Power

leve som dem

texas poker regler Jeg havde alle de bedste intentioner om bl.a. et indlæg om polterabend, og en bogklubdiskussion på blogmenuen i dag, men dagen smuldrede mellem fingrene på mig. Eller i alle mulige administrative sager, umulig cykel og senere på dagen forberedelse til aftenens ELLE Style Awards.

marias dukke første side Der mere eller mindre starter, som jeg skriver det her, så jeg må hellere få skoene på og få ringet efter en taxa. Glæder mig til at vise jer, hvad jeg har på i morgen. Og fortælle mere om polterabend. Og og og… Der er masser på tapetet :)

hvad er et shoutout Men her er om ikke andet en buket pæoner. De bedste blomster og det er sæson nu. Fra mig til jer, fordi I altid er så pokkers seje og tilmed søde.

stine goya carla dress Hav en dejlig tirsdag aften ♥

hvide sande missionshus

Skriv en kommentar

hvad spiser høns

stevie van zandt hair

filofax kalender croco

tager aldrig trapperne

stress and anxiety symptoms

4 Kommentarer

  1. japans tidligere hovedstad Der er fart på dig søde Emily.
    Det lyder så spændende, og jeg glæder mig til at høre om det hele :-)
    Dejligt at du vil dele.

    chagos archipelago how to get to Tak for de fine blomster ;-)