Flowers for me

medicin mod psykoser

tresor du monde Forleden kom jeg hjem til den fineste buket, der stod og ventede på mig på dørtrinnet. Det er altså den dejligste måde, at blive budt velkommen på. Og altid lidt spændende. Hvem mon den er fra?

det er meget fornemt Den var fra min veninde, som jeg havde inviteret med ud at rejse sidste uge. Som tak for en god tur. Så utroligt sødt og betænksomt.

fortsat god dag

hjemme lavet bernaise Indeni det brune papir gemte der sig flere af mine yndlinge: Store nelliker, eukalyptusgrene og en hvid, snerleagtig sag som jeg ikke kender navnet på.

molo cyberspace flyverdragt Og så stod bukketten ellers fint og nød aftensolen, der (endelig!) strømmede ind i vores lejlighed.

striber på neglene

Skriv en kommentar

hatesphere 2015 live

ørering guld line og jo

husejer login novasol

fdm rejser fly

woman attacked by chimpanzee

6 Kommentarer

  1. payless car rental De hvide blomster kunne måske være eustoma. Det er lidt svært at se på dine billeder men tror de er i sæson så det kunne være oplagt ☺ Men smuk buket uanset hvad blomsterne hedder ?

    1. david attenborough 90 Tak skal du have Janne, det er nemlig lige det, det er kan jeg se ud fra en billedsøgning på samme. Så lærte jeg noget nyt i dag <3 Kram Emily