Interior Details

noget der ser film udsnit af bogreol

vand i lårene Halvandet år. Så lang tid tog det at komme ordentligt på plads. Det vil jeg lige minde mig selv om næste gang jeg flytter. Hvilket formentlig og forhåbentlig ligger et godt stykke ude i fremtiden.

500 ml plastflasker Og jo, jo der er smånusserier og dimserader, jeg stadig kan gå og hygge om, ligesom det altid er tilfredsstillende (for mig) at flytte lidt rundt af og til. Men nu er alting ligesom på plads, fundet, hængt op osv.

danish aero drink cabinet Lige med undtagelse af vores badeværelse, hvor jeg stadig mangler en god opbevaringsløsning. Det er født uden andet end vask (uden underskab) og bruser, så der mangler lidt til alt dullegrejet. Men det føles nu som et rart og overskueligt lille projekt.

sort ph5 lampe Vi bor til leje i en nyere lejlighed, så der er ikke det store at gøre ved rammerne. Planløsningen er genial, men der er til gengæld lidt at komme efter, når det drejer sig om finish, detaljer, charme og medfødt herlighedsværdi (jeg kigger på jer grimme betonpladelofter). Det prøver vi at veje op for med tæpper, finurligheder og masser af grønne planter.

tante betsy nyheder israel food tours FAQ: Det store hvide gulvtæppe med sort mønster er fra danske faction servers, vores spisebord er et islamorada oceanfront dining, de fleste planter er fra min næsten-nabo magnetlåse til armbånd (der også bringer ud til ikke-naboer), reolen er en vi selv har designet – en vej det er fremad quotes har realiseret den, sofabordet er et loppefund fra Berlin og baren er en jeg har arvet fra min mormor og morfar. Og ellers spørger I selvfølgelig bare :)

rejser all inklusive kommode planterstuevase med blomsterbarskabspisestueplante strelitzia nicolaistuebogreol med mange bøgersofa og sofabordplante fingerphilodendron/ monsteradetalje grøn plante

Skriv en kommentar

tryk med kendte

justin bieber 2017 århus

rampen i agility

jagt new zealand tjar

sarah blackwood volbeat

40 Kommentarer

 1. uss carl vinson Det er SÅ fint!
  Har I tidligere haft bøgerne i reolen stående farvekoordineret eller husker jeg helt forkert?
  Må indrømme, at jeg ikke helt har forstået ideen med at stille sine bøger efter farve i stedet for efter indhold omend det kan se vældig fint ud.

  1. trevor noah youtube Tak <3 Det er helt korrekt husket. Men jeg blev træt af det og flyttede dem rundt, så de nu står efter kategori. Skønlitteraturen står lidt hulter til bulter, men alligevel i en form for system (yndlingsbøgerne, de gode klassikere osv. osv.) Kram Emily

 2. sequence for kids Hej. Hvordan vander du den store plante på barbordet. Min er ved at få brune pletter :-/

  1. wiggo drejer pedersen sif Den får en slat et par gange om ugen. Ikke for meget. Hvis du er i tvivl mht vanding er det bedste at stille planten i en større skål/potte med vand, lade den suge i 20 min og så tage den op og dryppe den af og sætte den tilbage i potte/underskål. 1 gang pr. uge om vinteren og ca. 2 gange om ugen om sommeren. Det værste man kan gøre ved de fleste planter er næsten at overvande dem/lade dem stå med rødderne i vand og det undgår man ved ovennænvte metode :) Knus Emily

 3. prison server plugins Hvor I al verden får du din monstrera så flot og “hullet/splittet”? Den er jo for vild! :-)

  1. tegnet kat der sidder Den er også snart 3 år gammel (og plantet om 2 gange) + vi har meget lys (store vinduer til begge sider), så tror desværre ikke det hele kan tilskrives mine grønne fingre. Men jeg passer den godt, vander den ofte, sprayer bladene med forstøver og gøder den et par gange om året :) Knus Emily

 4. børn og unge centret Jeg synes I bor så fint, med en masse skønne ting der giver hygge, og farver uden at det er en farvelade :)
  Lampen i soveværelset…er det en helt almindelig rispapirslampe? Og er I glade for den (lyset)?

  1. salat opskrifter grønkål Tusinde tak Sidsel. Jeg er også så glad for det hele :)

   bybusser aalborg 15 Det er det ja, købt i Ikea for 10-20 kr tror jeg. Jeg synes lyset er godt, men vi har også en Philips Hue pære i, som man selv kan skrue op/ned for samt ændre tone i. Knus Emily

  1. cool dinosaur art design Tak :) Snow globes plejer jeg at sige, men ved faktisk ikke hvad de hedder på dansk… Vi køber en hver gang vi er ude at rejse sammen :) Klem Emily

 5. confiteret and opskrift Søde Emily, må man have lov at høre hvordan I eller din kæreste fik fat i den lejlighed? Den er simpelthen så fin og jeg er stadig lidt betænkelig ved at købe lejlighed endnu..

  1. jyske mesterskaber foto Han havde boet i den i en del tid inden vi blev kærester/jeg flyttede ind. Tror bare han skrev til dem der har ejendommene (Datea) om de havde noget ledigt :) Pøj pøj med boligjagten :)

 6. nystrøm og krabbe åbningstider OMG OMG OMG! Jeg tror jeg kan se min bog i din reol! Jeg dør lige lidt ? Altså, jeg ved godt jeg selv har sendt den af sted til dig, men vildt at den ikke er blevet kylet ud ? (og please sig, at jeg ikke er den eneste der kan spotte sine egne ting på lang afstand ?)
  Jeg elsker virkelig, at I har sådan en bar-vogn, det er simpelthen så fedt! Jeg vil SÅ gerne have sådan en når vi engang er færdige med at sætte vores stue i stand. Og når der engang ikke er 5 hunde mere vil jeg også have et kæmpe hvidt tæppe!

  1. svømning odense åbningstider Det kan du da og igen, tusinde tak for den :)

   to skridt til den anden side Og ja hunde og hvide tæpper er liiiidt en skidt kombi, også bare med en… Har sendt det til vask 2 gange nu og så med masser af støvsugning, så går det nogenlude. Kan jeg mon lære Penny at støvsuge selv?
   Kram og god weekend

 7. dog of alcibiades Hvor ser det fint og hyggeligt ud, et sted man får lyst til at slå sig ned og læse en god bog ?

 8. finger ring with cat Hej Emily. Sikke fint I bor! Jeg er lidt vildt med jeres tæppe under sofaen. Men, jeg kan se, at det er en amerikansk hjemmeside, så vil lige høre, om I bestilte gennem hjemmesiden uden problemer eller om I har fået det hjembragt ad andre veje? :-) Kh Anne

  1. carl erik uhl nielsen Jeg bestilte det fra den side og det kom hjem uden problemer, men med told (som forventet) :) Klem Emily

 9. bærbar pc tilbud Hej Emliy
  MEGA flot!!!!
  ville lige hører hvor den her plakat er fra.
  den lyserøde med en bananen på ligner det, over dit bar bord

  1. børnehuset nord slagelse Hej Emily.

   verden er lille Vil lige høre dig, om du har problemer med at vedligeholde bordpladen på Eiermann? Kommer der ikke let ridser og varmeskader?

   collier county clerk of courts På forhånd tak! :-)

   1. styreformer i danmark Nej den har det så fint og som regel ‘suger’ det også bare ned i den/den arbejder hele tiden. Det eneste jeg har lidt problemer med er at få stearin ordentlig af. Kh Emily :)

 10. fused glass with aspen trees Kære Emily
  Kan du mon skrive hvor de sort-hvide puder er fra? er ved en “stue-opdatering” og de mangler bare i den nye sofa:-)
  Kh Camilla

 11. hvad er en morbror Hej Emily

  traducere romana engleza Jeg faldt over dette indlæg, der jeg er på boliginspiration, fordi jeg mangler noget til mine vægge. Har du nogle gode sider til det? Tips til at bringe farver ind i hjemmet :-) Har netop købt nogle sofapuder i H&M Home, men jeg mangler altså noget.

  evolution of man Tak for hjælpen,

  spongebob patrick belly eating arm hilsen,

  kan man bruge euro i polen Ditte

 12. mobning i skolen Hejsa. Jeg har været på jagt efter en bogreol i noget tid nu og fald over din som er lige sådan noget jeg har ledt efter, så jeg er nød til at vide hvor den er købt og gerne navn/mærke på den så jeg har noget at søge videre på :)

  dansk reumatologisk selskab årsmøde 2018 Tak for inspirationen

  rosenkrantzgade i århus Mvh Jannie

 13. bobby wood frau Hej Emily, elsker din indretning! Hvor har du den ternede lænestol fra? :D Mvh Sofie