Interior details

maleri pa brandts klaedefabrik odense

hazan ve sinan gerçek sevgileri Jeg sørgede for også selv at snappe et par billeder i går, nu da jeg havde ryddet op og gjort klar til boligreportageholdet. Selvom jeg egentlig er temmelig ordentligt anlagt i almindelighed, så bliver det hele alligevel lige tunet lidt til sådan en lejlighed og så var det jo bare også at knipse løs selv, inden hverdagsrodet atter indtræffer.

jason uden maske Her er først lidt udsnit og detaljer :)

copenhagen business school wiki De smukke buketter er fra lægerne gregersen og press, som jeg først lige har opdaget, men hvor jeg kommer til at købe mine ugentlige torsdagsblomster en gang eller to eller mange fremover. Elsker at de har det der ‘jeg har lige selv plukket dem i en vejkant’-look tilsat noget ekstravagant.

copenhagen airport tax free

Skriv en kommentar

kanin bamser til børn

pølseret med pasta

odeons kvarter 1

euphorbia margery fish

den tatoverede enke copenhagen

35 Kommentarer

 1. eddie the eagle wiki Jeg er vild med din bogreol og din hjemmearbejdsplads – har du nogensinde lagt billeder op af det? Vi skal til at lave hjemmearbejdsplads og jeg mangler ideer til hylder mm og det i har gjort, ligner præcis det jeg vil have..

  1. føtex tilbud uge 43 Nej det er ret nyt at det er kommet helt på plads, men skal se om ikke jeg kan vise lidt mere i den kommende uge :)

 2. helsingør skole personaleintra Ej en god idé med at vise sine parfumer frem i et skab, i stedet for de samler støv inde i badeværelseskabet – sådan jeg har det. Hvor er det skab fra? Tænker jeg godt kunne lokke kæresten med på den idé, det er som om mandeparfumer også kommer i flotte flasker ;)

  1. kyle walker peters Det er nemlgi et hit. Har lige købt det og knuselsker det! Det er købt hos Cousins i Vendersgade og er det eneste af sin slags, men de har mange lignende :)

  1. gamer skærm elgiganten Ja, skal nok sige til, når det en gang lander på hylderne :) Klem Emily

 3. flesh eating bacteria Så fint et hjem, glæder mig til at læse artiklen.

  nyuddannet sosu assistent Gulvtæppet ved planterne, hvor er det fra?

  tværgående enhed for læring Lene ♥

  1. hvem ejer tryg forsikring Den store her er en lidt kostbar sag (både pga størrelsen og de blomster der er i) og stod til 500 kr. Men de laver buketter i alle prisklasser :)