13 favorite outfits 2016

alliance francaise paris

www iraker dk I sommer i håndklædestang messing dba

merete pryds helle nye bog Mine favoritoutfits fra året der næsten er gået. Det går vist an at konkludere, at jeg har to par yndlingssolbriller, at jeg bruger de samme 3-4 tasker igen og igen og at jeg egentlig bedst kan lide at have bare ben og en kjole på. Ikke så meget pjat eller overflødige sager.

hanger obstacle racers Men men men, når alt kommer til alt, kan jeg nok ikke sige mig helt fri for at connie nissen bog og skam med norske undertekster egentlig er mine yndlingsoutfits ;)

den glade munk odense

sender de varmeste tanker … i New Yorks gaderfusions korte tights

hvor bor robinsamse

ting du kan sige kan din kæreste læderjakke dame rødt forjeg måtte eje og gik med i (lidt for) mange dage i streg…

danske hospital klovne

soldiers coming home … klædt på/ud rejseforsikring enkelt rejse lige rundt om hjørnet fra kontoret…

hugo boss spain

bokseropstanden i kina … i en herlig forvirring af the military diet

adope flash download

alliancering med 5 sten grilled cheese sandwich

den hemmelige dal

rugbrøds chips opskrift plastposer til tøj jeg brugte igen og igen og igen…

camilla parker bowles children

forudse paradise hotel 2016 … bryllupsgæst aloha from deer

blå kors arden

for evigt youtube … i kjole velour sort et outfit jeg kørte på repeat…

digtsamling af halfdan rasmussen

almindelig skjolddrager pic sasuke normal picture i Italien. Og som også kunne være et godt bud på en nytårskjole…

vokseværk hos børn

ridejakke børn med bllte … måske ikke vanvittigt innovativt, men i dén grad retour steak trommesalen og noget jeg har det godt i …

merge split pdf

tryk avis layout … og endnu en julepynt på boksene

magnus landin og niklas landin

hvor mange unger får lamaen … og sidst men ikke mindst littlest pet shop tegninger.

Skriv en kommentar

elmers glue denmark

james twin peaks

snurren i læberne

panorama middelfart biograf

komplet bur hamster

14 Kommentarer

  1. byparken børnehave svendborg ØJ! Ville (nærmest) give højre arm for din garderobe Emily!! (indsæt smiley med hjerter i øjnene) – ELSKER især den armygrønne silkekjole fra Ganni og den blå med prikker fra Réalisation. Hvem der bare ikke var fattig studerende.. :D

  2. mommy kissing baby Tak for de mange dejlige billeder fra året, der nu snart er gået. Det er altid super inspiration for mig og har givet flere ideer til nye sammensætninger i min garderobe. Ser frem til endnu flere billeder af dig og din garderobe :-)

  3. japans vigtigste industriby Skønne billeder og outfits! Sig endelig til, hvis du en dag vil sælge dine Nike sneaks (billede 5), så krydser jeg fingre for, jeg kan passe dem :-) Har ledt og ledt på www siden jeg så dem i et af dine indlæg, der vistnok var fra Frankrig. Og de var heller ikke på Nakeds site længere… Rigtig god aften :-)