Den sødeste gave

danish to english translation

minnie driver wiki I mandags fik jeg simpelthen den sødeste (noget forsinkede) fødselsdagsgave af en af mine barndomsveninder. En illustration af Penny! Veninden har selvfølgelig også selv hund, ellers synes man måske sådan noget er skørt, men for mig var det altså den bedste gave, jeg kunne tænke mig.

smuldredej med hindbær og marcipan Så naturtro og så lig originalen og med helt samme udtryk, at jeg straks fik tårer i øjnene, da jeg pakkede den op. Skal have rammet den ind og have fundet en æresplads, hvor den kan hænge fint.

konnerup chokolade forhandler Synes det er så fin en gaveidé, hvis man kender en skør hundemor (eller selv er en), så det må jeg lige tippe jer om. Hende der har malet Penny, finder I senior erhverv køge.

en mand gir penge  

Skriv en kommentar

jake dalton six pack

lang glimmer kjole

the contender movie

anime breast size

hvornår startede finanskrisen

17 Kommentarer

 1. & other stories åbningstider Som skør hundemor med mangler på ønskelisten ryger den rent hjem – er vild med idéen! Og hvor hun bare fin :-)

 2. peach cobbler cupcake Det er jo den FINESTE!! Ej, jeg kan godt forstå, at du var rørt. Skal straks på min ønskeseddel. Hilsner fra en Jack Russel hundemor :)

 3. guld ring 333 jaa Hej Emily

  teplice czech republic Hvor er jeg glad for, at du er blevet så glad for hende :) – siger den glade maler.
  Det betyder rigtig meget for mig, at høre at mine malerier bringer glæde :)

 4. afdelinger i en virksomhed Ej hvor er den fin! <3 Jeg bliver endnu mere hundeskruk end jeg allerede er i forvejen :D

 5. restaurant zorba aarhus Meget meget flot lavet, forstår godt det satte gang i dine følelser :-)
  Din hund må bestem have en æresplads.
  Det har vores dyr også herhjemme.
  Aften hilsner:-)

 6. newyorker shop dk Ej, hvor skægt! Jeg følger hende allerede på Instagram og havde godt set at hun lavede portrætter af kæledyr og havde også virkelig overvejet det, men med 5 hunde kunne det nok blive en lidt halvpebret fornøjelse. Det må blive til et punkt på ønskesedlen på et tidspunkt, for hun laver virkelig SÅ fine ting ❤️

 7. tuner og hund Sikke et fint maleri! Apropos Penny, så er jeg meget nysgerrig på, hvordan du har indrettet dig med hundeting (man ser aldrig noget af den slags på dine billeder). Jeg synes, det kan være meget svært at finde pæne ting som hundekurv, mad- og drikkeskål, legetøj osv., og ville blive mægtig glad for et inspirationsindlæg engang. Og hvis du skulle ligge inde med et par gode rengøringstips til livet med hund, så ville det heller ikke være at kimse af?

 8. borddekoration til jul Hej Emily
  Jeg er bekendt med at det er en gave fra sidste år – hold op det er flot!
  Desværre er der intet navn på kunstneren bag linket, derfor vil jeg høre hvad kunstnerens navn er, så jeg kan finde hende og bestille et flot hundebilledetil min kærestes søster :)