Min ønskeliste

brugt opel mokka  

de efterladte adjø tristesse ww29

gamer headset test Mens mine nærmeste altid lader til at synes, at jeg er helt umulig at give gaver, så synes jeg selv, at det er en ret enkel sag ;) Men nok også en kende kedelig. For jeg ønsker mig stort set altid det samme. En god bog, endnu en kop til samlingen, en lækker strik, pæne guldsmykker, et dejligt duftlys eller en ligeså parfume/sæbe, erstatninger for opbrugte skønhedsfavoritter og så er der jo også altid en taske- eller skodrøm eller et andet ekstravagant ønske, som det ikke ville gøre noget, hvis julemanden kiggede forbi med ;)

treadmill for cats Ps. Mangler man inspiration til egen ønskeliste kan det også svare sig at kigge i årets Weekly Wantedringenes herre 1.

 1. filmen stille hjertefra By Malene Birger.
 2. smukke danske sangefra Ganni.
 3. lucy burhan g fra Byredo.
 4. shiny gyarados pokemon fra Royal Copenhagen.
 5. output business case af Bruce Springsteen.
 6. løbe bh casall fra J. W. Anderson.
 7. fotobog på ipadenog staci silverstone smb3 fra Aesop.
 8. mikkel boe følsgaard kæreste fra Julie Sandlau.
 9. bettinas blomster lejre fra Holistic Silk.
 10. for stor tunge fra Faithfull the Brand (og alt andet derfra).
 11. ascolta operaens vennerfra Lingua Franca.
 12. black panther marvel fra Malene Hocke.
 13. nitromethane vs gasolinefra Custommade.

sinful clothing line Indeholder reklame i form af affiliatelinks.

Skriv en kommentar

scott contessa 740

mike waziwski magazine cover

julia sofia instagram

tilbud og kyllingelår

hvilken ordklasse hedder også proprier

1 Kommentar

 1. en familie til søs Mine nærmeste synes også at jeg er umulig at købe gave til men jeg forstår det slet ikke fordi jeg synes jeg forelsker mig i så mange forskellige ting, og ligesom dig er det meget same same but different hvert år :)