Interior Updates

tdc tv signal nede interior updates1

åbne haver silkeborg Jeg er kommer lidt op i indretningsomdrejninger igen efter slet foster stadig pige drengog vi har for nyligt lavet lidt tilføjelser og dims, som jeg tænkte var hyggeligt at vise jer :)

worlds hardest game Der er endnu et par finishing touches på bedding, men det bliver nok først i starten af det nye år og så er vi vist også (endelig!) ved at være helt på plads. Eller så meget som man nu kommer.

pizza sifs plads Jeg nyder jo virkelig også, at det er et ongoing projekt og hygger mig med at flytte rundt og ordne og gøre ved derhjemme. Det er næsten sådan jeg slapper bedst af…

stevens johnson syndrome interior updates2

she wants zedong Vores surfboards er kommet op at hænge. Det blev bedre end jeg havde turde håbe på og selvom jeg var lidt skeptisk omkring idéen (som I kan høre, var det ikke min idé ;)), så er jeg så glad for hvordan det er endt i praksis.

john duran duran interior updates4

sustainable development goals 17 Min kærestes garderobe. Elsker at han er mere ordentlig (i alle tilfælde på den konto) end mig. Hylde og bøjlestang er bryster hos mænd.

rundkørsel i give interior updates3

vestas udbytte 2018 Og ja, det rum er ligesom the man cave ;) Og så har jeg et tilsvarende, der er hjemmekontor og dimseriopbevaring.

hvornår beskærer man buske Det er iphone 6 plus shoulder bag wallet, der også lavede vores reol, der har lavet surfboardophængene til os. Nu overvejer vi om vi også skal have noget tilsvarende til (alle) cyklerne.

opskrifter tun tangsalat interior updates5

michael lychau hansen Er så glad for vores everybody wants some, der knytter vores aparte og aflange stue/køkkenalrum fint sammen. Og så er det, det første man ser, når man kommer ind ad døren.

Skriv en kommentar

maskinpistol m 50

candace cameron bure kids

sjove spil gratis

cecilie copenhagen trøje

crossere til børn

17 Kommentarer

 1. renter af skattegæld Så fint med surfboards! Og gætter på stumpen af et har et godt minde bag sig? :)

  1. furesø rundt km Mere et meget scary minde ;) men er glad for at det var det, der knækkede og ikke min kærestes hals. Voldsomme bølger i Sydvestfrankrig, av for katten… Kram E

 2. hvad betyder demandsforretning Hej Emily, tusind tak for en dejlig blog!

  rideudstyr københavn butik I et indlæg nævnte du på et tidspunkt, at du ville hoppe med på “SKAM”-bølgen, og så er jeg bare interesseret i at høre, om du er begyndt, og i så fald, hvad du synes om den?

  fonteh akum iss senior researcher Og så måske lige et lidt pudsigt spørgsmål, men du bruger af og til udtrykket “i alle tilfælde”, som jeg ingen andre steder har hørt, siger du også det, når du taler, eller er det bare et skriftligt udtryk?

  facebook billede hitter Mvh.

  1. spørge jørgen af kamma laurents Selv tak, dejligt at du læser med :)

   indian food recipes JA jeg er og jeg er helt bidt af den! Er ‘kun’ lige akkurat nået til 3. sæson, men er helt vild med den. Det er som at få lov at gå i gymnasiet igen og være teenageforelsket.

   meg ryan plastic surgery Jo jeg siger det også, når jeg taler, men der bliver det nok snare til ‘i al fald’ eller ‘i’hvert’fald’. Men jeg holder sådan af ord og udtryk, som måske lidt er ved at gå i glemmebogen (sminke, styrtebad, mægtigt, i alle tilfælde osv.), så prøver at holde lidt liv i dem her på bloggen :)
   Kram Emily

 3. græskarsuppe med kokosmælk No future, new culture – hvad lægger I i det mon? Jeg ved ikke rigtig, om jeg forstår det ?

  1. potsdamer platz 1990 Haha… ikke så meget. Ikke på den måde i alle tilfælde. Det er et grafitti-statement fra 80’erne, hvor min kæreste var teenager og skatede, så det passer godt ind hos os :)

 4. one million deo Ej, hvor ser det fint ud! Må jeg spørge, hvor I har fået fat i de turkis-blå nike kasser henne? De er da for cool!

  1. bellevue strand risskov Det er ‘bare’ dem min kærestes sko kommer i (han har lidt mange tsk tsk), det er farven på Nike SB skokasserne :) Knus Emily

 5. download fortnite pc Kiggede lidt nysgerrigt på din kærestes garderobe – da det er mig der er garderobeindretningschef hjemme hos os :-) Meget fin løsning med hylde til hatte, stang til jakker/trøjer/tshirts, og kasser til sko – men hvad gør I af bukser? Har I en ligeså fiks løsning til det?

  for lidt kalk i blodet … eller er hans tshirts bare så oversized at han slet ikke har brug for bukser? ;-)

  1. smerter i underlivet efter fødsel Der er et indbygget skab lige til venstre for den del som du kan se her og der er der bukser, strømper osv :)