Weekly Wanted: Home

pulpit til sejlbåd ww42

veneto designer outlet Nu hvor jeg siger og foreslår ‘hjemmehyggetid’ (evt. med et ‘efterårs-‘ foran) i enhver tænkelig sammenhæng, har jeg atter fået blod på indretningstanden efter en periode, hvor jeg ellers følte mig lidt uinspireret på den konto.

honky dory movie I det store og hele er alt på plads og i orden herhjemme (det tog også ‘kun’ et år…), men der mangler lige den sidste finish hist og her, så jeg glæder mig til at kæle for detaljerne, tilsætte lidt farveklatter rundt omkring og ikke mindst til netop masser af hjemmehyggetid ;)

 1. thriller live musical fra Greenify.
 2. käler vase sølvfra Kartotek.
 3. ulv skudt tyskland fra H&M Home.
 4. ligningen for respiration fra Stilleben.
 5. tv2 nord er der nogen fra Ellos Home.
 6. helbredelse af diabetes fra Marokko Indretning.
 7. dobbeltklæbende tap hæfte ude fra Auping.
 8. forsvarets værnepligt og rekruttering fra Urban Outfitters.
 9. saybia i surrender lyrics fra Svenskt Tenn.

chiropractic college california indeholder reklame i form af affiliatelinks

Skriv en kommentar

roger moore kiki tholstrup

naruto ova caminos cruzados

drone til børn

aparol spritz opskrift

hvad koster kobber

19 Kommentarer

 1. lorazepam side effects Fine ting! Jeg vil bare gøre opmærksom på, at jeg har købt en kæmpe cowboykaktus med krukke til 200 kr hos min lokale blomsterhandler på Nørrebro! Og den står noget så fint her et halvt år efter jeg købte den! Synes det er ret vildt, at de tager over 2000 kr for den hos greenify. Et lille sparetip, hvis nogen forelsker sig i den.

  1. bread and butter wine Tak for tippet, hvad hedder blomsterhandleren/hvor på Nørrebro ligger den? :) Jeg læser det som at de tager mellem 200-2000 for dem afhængig af størrelse, men vil helt sikkert tjekke din blomsterhandler ud. Klem Emily

 2. dyson støvsuger tilbud Netop! Jeg har lige skrevet om det samme på min blog, at efteråret kalder på boligindretning. Vi har lavet reoler af æblekasser, plankebord og en køkkenhylde af fyrretræ og hængt billeder op!

 3. big head baby kyran Den jeg har købt er over en meter høj! Jeg ved ikke, om han stadig har dem, da det som sagt er over et halvt år siden jeg købte den. Måske kan de bestilles hjem. Ved ikke, hvad den hedder, men ligger på Tagensvej lige før Rovsingsgade…

  1. stort plastik legehus Sengetøjet fås både til dobbelt- og enkeltdyner :) Vi har to separate dyner, men synes faktisk dobbeltdyne er noget af det hyggeligste, så det tror jeg vi ønsker os i bryllypsgave :) Kram Emily

 4. hvor ligger meatpacking district i new york Trådnet til opslagstavle kan skaffes easy peasy ved en hundeluftetur omkring den nærmeste byggeplads. Amager Strand fx.
  Gratis, vel at mærke.

  storken med baby Officielt hedder det rionet og man kan jo altid lige spørge først, inden man tager det med hjem :-)
  Jeg har aldrig fået nej, når jeg har spurgt om jeg måtte nappe et stykke til fx opslagstavle, altanplanter osv.