What on Earth is Wellness

pernille vermund bade camille rowe wellness

heartland festival 2018 Jeg er lige begyndt at se engelsk Vogue’s nyeste serie What on Earth is Wellness, der havde premiere i forgårs. Ikke nok med at det er et emne, der optager mig meget, så er det tilmed med super cool og elskelige Camille Rowe som vært og forsøgskanin.

spencer hastings mor Måske det også er noget for jer og så er tippet hermed givet videre. Traileren kan I se lige nedenfor.

pandaer parre sig

rill godzilla fanget på kramara Skal I se med? Og hvad er wellness eller velvære for jer?

shaka loveless youtube For mig handler det om at have det godt i sit hylster og passe på det, men det handler også om langt mere end bare kroppen. Ja, for mig er det nok snarere det hele og dermed også at være glad (for sig selv) og frisk (det meste af tiden), have ro oven i hovedet, sove ordentligt om natten og sidst men ikke mindst at NYDE.

flensborg fjord sommerhus Det med nydelsen kan både handle om et godt glas vin eller en dejlig dessert eller noget andet man kan spise eller drikke, men det kan – for mig – lige så vel knytte sig til oplevelsen af en solnedgang, duften af sæben i badet om morgenen, at ligge i ske med den man elsker, nærvær og samvær med venner og meget andet.

Skriv en kommentar

watch anden paa coke

love to sleep next to you

girl most likely

superhelt kvinde catwoman

the investors podcast

7 Kommentarer