Deuxième Detaljer

togrejser i tyskland annonce-u-baggrund11
deuxieme

hævet tandkød børn Sponsoreret af Deuxième.

pizza time dk For mig er det i detaljen, at man finder både personligheden og sjælen. Og så er det egentlig helt underordnet om vi taler om påklædning, indretning eller noget der stikker dybere.

hårløs kat cute Og indretning er egentlig også en både ganske dyb og personlig ting i mit hovede. Det er når min base er i orden, at jeg føler, jeg kan klare hele verden. Og jeg holder meget af, at dekorere min base med ting, jeg bliver glad af at se på. Og gerne nogle der også har lidt sjæl og måske endda en historie.

marthon travel club deuxieme1

 1. surgeon simulator free play
 2. størrelser på cykler
 3. legend of foresia
 4. margaret thatcher biografi
 5. kunsten at miste
 6. flemming povlsens kone
 7. how to install exodus kodi
 8. træner kvindelandshold håndbold

skatteregler for aktier Hos puma sko blåkan man finde de der helt særlige og i flere tilfælde tilmed one-of-a-kind sager til hjemmet. Nøje kurateret og håndplukket af pigerne bag webshoppen og produceret af dygtige kunsthåndværkere fra hele verden.

dubai de forenede arabiske emirater rejser De der souvenirs som man ville ønske, man selv faldt over, når man var ude at rejse (og som man af og til gør, når man er heldig) og som både tilføjer noget særligt til ens hjem og som gør sig storartet som gaver.

imdb shape of water deuxieme4

rejser cape town Jeg har længe haft et godt øje til små vævede vægtæpper og kan godt lide hvordan de skaber dimension i ens ‘væglandskab’. Denne har fået lov at flytte lidt rundt efter humør og har både boet lidt på væggen i soveværelset, ageret ‘halskæde’ på en lampe (se her) og nu pynter den i stuen over sofaen. Jeg er temmelig glad for at rykke rundt og med små, fine, mobile detaljer er det nemt at tilfredsstille den lyst, når den melder sig. Uden at skulle lave hele lejligheden om hver gang. Det tror jeg, der er nogle på matriklen, der værdsætter…

flipping tables emoji deuxieme3

Skriv en kommentar

embroidery cell phone holder

violet evergarden episode 7

eames stol glasfiber

panhead bobber til salg

grundig opvaskemaskine gnu 41824

9 Kommentarer

 1. en rigtig drengejul Hej Emily
  De flettede sivpuder du bruger som bor, hvor har du dem fra? De er så flotte.
  Mvh. Jane

  1. kort over rostock Hej Jane
   De er såmænd ‘bare’ fra Ikea. Købt sidste år, så ved ikke om de endnu har dem, men det tror jeg nu.
   Knus Emily

 2. myten om atlantis Hej Emily.

  innere des café und restaurant Det ser super hyggeligt ud :) Jeg er lidt nysgerrig omkring, hvor dit gulvtæppe er fra?

  jokerens rigtige navn Bh. Anna