Flower Power

lucerne switzerland weather buket2

bord med stålstativ Da min mor havde fødselsdag i torsdags, kom min kæreste med den kønneste buket til hende. På eget initiativ. Sød kæreste. Men det var nu egentlig ikke det, det skulle handle om. Det skulle handle om den kønne buket. Der var lige tilpas vild og alligevel konstrueret. Og som indeholdt en hel del overraskende elementer,  der kun gjorde den endnu bedre.

okker gokker fleece buket1

nikon vidvinkel objektiv En helt perfekt, uperfekt buket i mine øjne. Håber, at jeg også får en lignende til min egen fødselsdag om et par uger ;)

earth global circulation hadley cell Den er købt hos (og bundet af) Lennie i Guldblomst på Guldbergsgade, som I måske allerede kender, hvis I har set det herlige DR program Marta og Guldsaksen om livet i Guldbergsgade på Nørrebro. Hvis ikke så se det, det er mere end hyggeligt.

sonja fra saxogade alder Og det er Guldblomst også. På sin helt egen måde. Jeg plejede at købe planter og blomster dér, da jeg boede i Brønshøj og blev glad over at genopdage den gennem min mors buket.

horoskop passer vi sammen buket3

i am where i am supposed to ve  

Skriv en kommentar

oddset janni dømt

hvornår skal man have stivkrampevaccine

live changing citat

longer opening hours

yduns have samsø

6 Kommentarer

  1. fedtindhold i fløde Meget smuk og skøn buket :-) Tak for de fine billeder af den :-) Kh Maiken