En god værtindegave #2

børnehusene stjernen odense wardrobe fragrance2

teamspeak 3 tags Da jeg var lille havde min mor sådan nogle stofposer med tørret lavendel i, som hun lagde imellem det rene sengetøj i skufferne, så der altid var en diskret og fin lavendelduft i skuffen og tilmed lidt i sengetøjet, når man lagde det på.

julekonfekt lav selv Og jeg er lige stødt på noget lignende i form af velduftende og tilmed kønne hjernen og læring fra Karmameju.

rains regnfrakke dame Alletiders værtindegave tænker jeg og lige akkurat sådan noget, som man snildt kan have et par stykker liggende af, så man altid har en sød, lille gave ved hånden.

plan toys dollhouse Ps. Se den lange march.

antal arbejdsdage i 2017 wardrobe fragrance1

faaborg midtfyn gymnasium Vi bruger ikke vaskemiddel med duft, men når de her banditter ligger i mit tøjskab, så dufter både skab og tøj helt fantastisk. Noget der går lige i hjernen og simpelthen gør mig glad.

palau güell barcelona Man kan også hænge en på toiletrulleholderen eller en knage i badeværelset, for en rar duft dér eller på et dørhåndtag i stuen eller entréen.

narestreger med vat  

Skriv en kommentar

clas ohlson malmö

magnesium mod hovedpine

elisabeth rudolph ansigtsolie

michael ole anker poulsen

pina colada mix

8 Kommentarer

  1. radio bar skopje Nu kommer jeg lige med den mest kedelige anbefaling i århundreder, mdn jeg synes virkelig den billige og grimme men svanemærkede (og dermed duftfri osv) vaskepulver fra fakta, brugsen og de andre coop-butikker ved navn Sensitive Colour fungerer upåklageligt. Og så koster den meget mindre end neutral osv. Min står i en kurv hvor den ikke generer øjet

 1. hvor meget må kvinder drikke om ugen Hej Emily!

  røde kors ishøj Hvilken af de to dufte kan I bedst lide?

  directors cut amager Ved du, hvor de kan ‘prøves’ (altå hvor de sælges fysisk)?

  scarlett johansson husband ;-)

  1. the cheetah girls one world Jeg kan bedst lide ‘Wood’ altså den grå og jeg mener at Magasin har dem + måske også Matas :) Knus Emily