En god værtindegave #1

temperaturer på cypern kaktus1

hvor mange hedder peter Jeg kender endnu ikke nogen værtinde, der er blevet ked af at få en buket blomster eller en flaske vin (eller endnu bedre champagne), men omvendt er det også dejligt med noget, der potentielt kan holde lidt længere.

eric adult swim coffee Når man står i øjeblikket og skal bruge en fin, lille ting til gave, synes jeg ofte det er svært at hitte på noget og omvendt falder jeg ofte over sådanne sager, når jeg ikke lige står og skal bruge dem.

kyllingefileter med grøn salat Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele her, hver gang jeg falder over en oplagt værtindegave (og de fleste vil nok også egne sig som alle mulige andre slags gaver), både for at minde mig selv om dem, til når jeg så står og mangler dem, men (forhåbentlig) også for at inspirere jer :)

magasin udsalg 2017 kaktus4

celine trio bag Og første værtindegave er en herlig, lille kaktus i den fineste, glaserede potte. Begge dele er købt i stønne på engelsk pop-up-stand i Torvehallerne. Jeg er helt vild med de håndlavede potter og gad godt have dem i masser af størrelser (hint hint til hvis nogen skal give mig en værtindegave ;)).

område nummer for norge Kaktusser er ret taknemmelige at passe og kan derfor holde rigtigt længe, hvilket gør dem til en hyggelig værtindegave med en lang levetid.

stivkrampe og difteri vaccine Og kaktusser vokser skam også, det går bare meget, meget langsomt. Det er både derfor de er lidt kostbare – i alle tilfælde de store af dem – men også derfor det er skægt at ‘følge dem’ over tid (her taler vi år) og leve med dem (ja, ja crazy kaktuslady).

bakkens hvile 2017 kaktus2

togtider københavn til næstved Den bagerste, lidt større kaktus fik jeg til min 30-års fødselsdag sidste år og det er hyggeligt at have den stående til at minde mig om en dejlig fest og ikke mindst de søde piger der forærede mig den.

boy george paint Jeg fandt allerede endnu en oplagt, lille og velduftende værtindegave i går, så den kommer på bloggen snarest.

gammelt amatur til salg messing Rigtig dejlig aften til jer :)

thunderbolt firewire 800 adaptor kaktus3

give your heart a break lyrics  

Skriv en kommentar

stikker ved hjertet

liselotte lohmann bror

ariel sharon 1967

vejle bibliotek åbningstider

jack poul and gucci

13 Kommentarer

 1. enke på engelsk Den er da simpelthen så fin!
  Jeg kunne vildt godt tænke mig en “Mickey Mouse” kaktus, men de er ofte lidt dyre. Man kan dog være heldige i de knap så kendte butikker.
  Men virkelig fin lille kaktus du har fået valgt dig, og egentlig en meget fin idé med disse blogindlæg.

 2. bedste love song Sjovt, at du skriver at det er dejligt med noget som holder lidt længere…

  ray ban aviator solbriller Jeg orker simpelthen ikke flere potteplanter i gaver. Jeg hader når folk køber noget, som jeg skal finde plads til i mit hjem :) Jeg har ikke flere vindueskarme, og jeg gider ikke at “opfinde” et nyt sted til en plante.

  chipotle chili mayo Jeg er meget mere til en buket, som er pæn på bordet nogle dage, og så ud. Alt det permanente foretrækker jeg selv at købe :)

  1. irvine rivergate mall Jeg er så enig Karen :) ikke nok med at finde plads men så har man også fået en pligt (nu er kaktus nok ikke lige det værste i den sammenhæng ;)) men jeg er vild med ideen om at få lidt ny inspiration til værtindegaver i stedet for at det altid er blomster :) så du har ret Emily – kend din værtinde ;) i øvrigt tak for en skøn blog.

 3. lunden i varde Kaktus er blevet in, der er bare det ved kaktus, at de stikker, men ikke nok med det, så er der rigtig mange der får høfeber/ allergi i nærheden af dem. Ellers er de jo fantastiske når de blomstrer.

 4. gryderet med oksekød Ej hvor er den fin! Jeg elsker at kaktusser er blevet ‘in’ igen, for de er virkelig taknemmelige og ret så dekorative :) Nogle gange springer jeg altså over hvor gærdet er lavest og køber ikea-udgaven og så planter jeg dem om ;)

  1. moonlight grapes georg jensen Helt enig, det er nemlig alletiders! Sejt at du planter om, det tør jeg ikke :S Er engang blevet stukket af en kaktus og havde (uvidende) piggen siddende i fingeren i lang tid efter. Men måske jeg bare skal have de rigtige handsker… Klem E

 5. avril gau instagram Jeg er altså også ret så vild med lysestagen din, og jeg mindes du har nævnt hvor den er fra før, for jeg har da set den på tidligere billeder…. men liiiige en ekstra gang for mig og prins knud, hvor kan jeg få fingre i sådan en? :-)

  saratele cu branza Nina