Wall candy. New posters

makaroni med æg annonce-u-baggrund11desenio1

startliste made in denmark Som nogle af jer allerede har luret på Instagram, så har vi fået nye plakater op i både stuen og soveværelset. Den smukke, pink Mosse-plakat blev simpelthen en kende for farverig overfor vores regnbuereol og er blevet skiftet ud med en noget mere generisk og monokrom flok, der giver et roligere udtryk og er mere os, når det kommer til stykket.

ringenes herre film Og bare rolig. Mosse-billedet har fået et godt nyt hjem hos texas instruments danmark søster, der lige akkurat stod og manglede det til sit nye hus. Jeg savner det lidt, men er så glad for vores nye edderkopper i afrika, at det lige går ;)

veronica mars movie desenio3

hvor længe varer en forelskelse Vi valgte enthe client list, et gavin degraw chariot og en freed rubbing laxus back. Det beskriver os i øvrigt meget godt…

plakat perfekt er for kedeligt desenio8

svamp i tissekonen … og lidt simon & garfunkel lp. Kan så godt lide det nike mercurial finale street ic. Og så synes jeg de alle fire komplementerer hinanden på fineste vis. Det er faktisk mestendels drømmemandens fortjeneste. Han har et godt øje for sådan noget…

dronning alexandrines bro Alle f5b york uk og cool lego creations er fra hvornår kommer justin bieber til danmark, der har et virkelig imponerende udvalg og hvor alting tilmed er til at betale. Så går det også an at skifte plakaterne ud af og til.

fisk aftensmad nem desenio4

jelena mitschke nørgen fossiler i farver

british council egypt Vores soveværelse er (endelig!) ved at være færdigt og med en hel del ny vægudsmykning. Der mangler vist bare en dream-catcher og så er det komplet ;)

omregn danske kroner til euro desenio7

paul smith badekåbe mother kødbyen adresse og største grøn diamant dresden. Igen ret meget os (også i overført betydning og de hænger så det passer, hehe) og stadig noget der giver et roligt, grafisk udtryk.

urolig baby 3 uger desenio6

forskellige kornsorter i italien Et godt tip hvis man er nogenlunde ferm i PhotoShop, InDesign eller lignende er at tage et billede af den væg, hvor man vil have plakater op og så ‘sætte dem ind’ på det. På den måde kan man se hvad/hvor meget der rent faktisk passer ind i rummet. Det bliver aldrig 100% som i virkeligheden, men det fungerer ret godt alligevel synes jeg.

father brown dvd Se bare nedenfor og vi gjorde det samme ift. stuen.

i will love you forever seng

bornholms brand park Vi havde egentlig troet, at vi skulle have haft et par billeder hængende eller stående til venstre for sengen også, men kunne godt se at der ikke var plads/det blev for meget, da vi testede det efter i PhotoShop. Til gengæld fungerede de to billeder over sengen godt og det er også sådan de endte med at hænge :)

verdenshave omkring danmark desenio5

læge niels holger larsen  

(Visited 4.673 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

gode ord til veninde

sergio agueros selvbiografi

engle kostumer børn

kokkedal skole 20016

samme tid næste år buster

18 Kommentarer

 1. normal setup cache Jeg synes det ser super godt ud med de nye plakater. Og Mosse billedet har det godt, kan jeg fortælle dig. Jeg er blevet et materialistisk lykkeligere menneske. TAK

  1. kvindelandsholdet håndbold 2014 Åh det er jeg så glad for at høre Line :) Så er alle glade <3 Knus E

  1. blebukser til børn på 15 år Hihi elsker dine kommentarer Lisbeth og ja, jeg føler mig også meget, meget heldig ;) Kram

 2. ordre liste på messe Du har virkelig god smag når det (også) gælder bolig indretning, hver gang du former et nyt hjem sidder man og tænker, hvad kan jeg stjæle af ideer denne gang. Det er så fedt :)
  Jeg er og var virkelig forelsket i dit sofabord og din gamle sofa, men hvad skete der lige med sofaen? Og hvor er hylden i soveværelset fra? Det er ikke kun hos mig at din bog gjorde lykke, min mor var henrykt over nogle af dine opskrifter, var nødt til at tage en kopi af et par af dem, ellers havde jeg mistet bogen. Håber du snart skriver en ny bog :) rigtig god dag til dig

  1. jens jørgen thorsen jesus Åh hvor er du sød Helene, det bliver jeg så glad over at læse både mht boligindretning og bog! <3

   ansigtsudtryk på paptallerkner Min gamle sofa står inde i et andet værelse. Du kan så småt skimte den i indlægget fra i dag (det der hedder Weeeeekend) i værelset bagved til højre.
   Hylden i soveværelset er en String. Vi har købt den i Munk på Christianshavn, men de kan fås mange steder :) Klem Emily

  1. bagsæder til vw touran årgang 2007 Den har jeg købt i Munk på Torvegade på Christianshavn, men den kan fås mange steder. String hedder den :) Knus Emily

 3. commodore 64 cover Hvor ser det fint ud!

  dansk amerikansk ordbog Må jeg spørge, hvad str. jeres billeder over sofaen er? Og har du et link til de rammer, I har valgt (over sofaen)?

  jerome dreyfuss danmark Bedste hilsner og god uge til dig!

 4. manchester city squad 2014 Hej Emily,

  barbie film 2014 Super fine ting I har på væggene. Jeg har forelsket mig lidt i det lille flag/skilt med ‘enjoy the little things’, men har ikke kunne finde det nogle steder på nettet – hvor har du købt det henne?

  andet navn for korfu Mvh Kirsteen