Hjemmelavede Oreos

fiery confluence mtg homemade oreos 2

forbids whistling after women I sidste uge var jeg til et arrangement, hvor der blev serveret forskellige, lækre fairy tales drawings. Deriblandt noget der bedst kan beskrives som ‘hjemmelavede Oreos’. Og efter at have spist flere end pinlighedsgrænsen tillader og efterfølgende ikke kunne få dem ud af hovedet, besluttede jeg selv at prøve at bage nogle i weekenden.

under roof membrane Og det viste sig at være overraskende nemt og med et mere end vellykket resultat. Heldigvis skulle jeg til babyshower om lørdagen, hvor jeg kunne få afsat nogle af kagerne. Ellers havde jeg nok spist 25 hjemmelavede Oreos selv. Eller det er lyv, havde nok måttet dele dem med kæresten. Vi endte med – bogstaveligt talt – at slås om den sidste. Bare lige så I ved, hvad I går ind til.

trekanten nykøbing falster Havde i øvrigt aldrig fået noget fra førnævnte isabel marant bobby zebra før, kun hørt godt om deres sager, men de får lige min varmeste anbefaling med på vejen, hvis nu man ikke har mod på at kaste sig ud i bageprojektet selv. Og så har jeg faktisk fået lovning på deres opskrift også, så måske der snart kommer endnu en variation over temaet hjemmelavede Oreos :)

metamorphosis day spa english2lyse

indira gandhi international airport This weekend I made Oreos at home and they turned out so good and very close to the original. In a better – in my humble opinion – ‘real butter’, ‘actual vanilla bean’ version though. It was way easier to make them than I expected and they’ll definitely be a new go to recipe for comfort treats. I followed børn undervisning og ligestilling more or less, I left out some of the sugar for the wafers though.

familien von trapp Ps. Dunk them in a glass of cold milk or serve them with vanilla ice cream and raspberries. Both versions worked wonders here :)

ibsens hotel copenhagen homemade oreos 5

the weekend puma riccos kaffebar bullowsvej

hvordan laver man børn helene maria kyed HJEMMELAVEDE OREOS – ca. 25 stk ‘sandwich cookies’.
150 g mel
50 g kakao
1 tsk natron
1/4 tsk bagepulver
1/4 tsk salt*
200-250 g sukker (alt afhængig af hvor søde du vil have dem)
140 g smør, stuetemperatur
1 stort æg

tomatsuppe med pasta TIL FYLDET
100 g smør, stuetemperatur
240 g flormelis
kornene fra 1 stang vanille (eller 1 1/2 tsk vanillesukker)

 • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Beklæd to bageplader med bagepapir.
 • Bland mel, kakao, natron, bagepulver, salt og sukker i en skål.
 • Hak smørret ned i skålen og rør det med en håndmixer (gerne med dejkroge) til det er ensartet. Slå ægget ud heri og rør til dejen er samlet.
 • Tag små, runde kugler (ca. str. teske) af dejen og sæt dem med gode mellemrum på bagepladerne.
 • Tryk dem let flade med fingrene (fugt evt. fingrene med lidt vand først).
 • Bag småkagerne i den forvarmede ovn i ca. 9 minutter. Rotér gerne pladerne halvvejs i bagetiden, så kagerne bliver bagt jævnt.
 • Lad kagerne køle helt af på en bagerist.
 • Lav fyldet ved at komme smør og vanille i en skål og gradvist piske flormelis i med en håndmixer ved lav hastighed. Fortsæt sådan til der ikke er mere flormelis. Pisk det nu i ca. 2-3 minutter ved høj hastighed til cremen er lys og luftig.
 • Når kagerne skal samles (husk at de skal være helt afkølede først) kommes cremen i en sprøjtepose (eller en plastikpose hvor man klipper et lille hjørne af) med en 1 cm tylle. Sprøjt en klat creme svarende til en teske ud på midten af en småkage og læg en anden ovenpå. Pres dem let sammen, til cremen når næsten ud til kanten. Fortsæt sådan med alle kagerne.
 • Nyd med et glas iskold mælk.

hotel la meridiana venedig Opskriften er adapteret fra talent dr1 dommer, der igen har den fra bogen Retro Desserts.

le chevalier et le diable *Jeg tilsatte lidt mere salt med succes. Det giver et let salt modspil til de søde kager. Lidt som det er tilfældet med skyttegravene under 1 verdenskrig.

i år er altid anderledes homemade oreos 7homemade oreos 6homemade oreos10

general von paulus Det krævede stort mådehold ikke bare at spise hele molevitten, mens jeg lavede dem…

refraction of light homemade oreos 4

the most viewed video on youtube Et tårn af småkagelykke…

geddel vieira lima homemade oreos 3

andreas knappe wiki Ned i mælken med skurken. SÅ godt jo.

tale er sølv De gjorde sig også godt sammen med en skål vanilleis og hindbær søndag aften skulle jeg hilse at sige.

klaverer til salg homemade oreos 1

børns vilkår job  

Skriv en kommentar

karin axelsson dr

second life game

destination djursland katalog

woody allen film 1983

cool fight animations¨

24 Kommentarer

 1. mass effect 3 brenning Orv, det lyder sørme også lækre!!! Hvor meget salt endte du så med at putte i? Og var det groft eller fint salt? Og var smøret så saltet eller usaltet? Uh, alle de spørgsmål ;)

 2. dipper and bill Hej Emily.
  Mit spørgsmål har godt nok ikke noget med Oreo-kagerne at gøre….
  Jeg kan ikke se/finde ud af om, der har været en diskussion af Ana Ivan bogen… har der det??… eller har ‘vi’ bare ikke nået det endnu??…
  Hvis ikke kan vi jo spise Oreo-kager hver især, mens vi diskutere ;-)

 3. kurs norske kroner Ej, hvor ser de lækre ud!!! Jeg er på udvekslingsophold lige nu og bor i et lille kollegie-studio uden en ovn :-( Men jeg skal klart prøve opskriften når jeg kommer hjem til DK!

 4. ting man kan lave kreativ Arhmen de Oreos!!!! For vilde altså!!! Bagte dem i dag til min far som havde lavet middag til min mand og mig og vores 3 små børn. Han blev ellevild og derfor fik han resterne (og fordi jeg ikke kan have den slags liggende 🙈)
  PS jeg brugte bunden af et glas til at mase flade og det blev ret godt 👍🏻