Det perfekte fredagskit

udenrigsafgange kastrup lufthavn annonce-u-baggrund11hoegaarden 1

cannondale mountain bikes Må jeg komme med et forslag til hvad du skal forære dig selv på fredag? Eller måske en kær veninde? Eller en du kender, der har gjort noget flot eller godt? Blomster og bajer er svaret. Det er sådan ca. det perfekte fredagssæt, hvis du spørger mig. Helt i stil med hvordan smertefuldt tryk i øret.

maleri med båd og ansigt Og lige akkurat slikland jyllinge åbningstider kan man erhverve sig hosskabe til skråvægge (som jeg har moskeen i vibevej, hvis ikke I kender konceptet) hver eneste fredag i april.

urtepotteskjuler til ophæng Ja, faktisk skal man blot betale for buketten og så får man en dejlig Hoegaarden hvedeøl og et glas med i købet.

erhvervsskolerne i aars Hele molevitten bliver bragt til døren og så er der øjeblikkelig forårsnydning og -fejring :)

sirup tøj gistrup hoegaarden3

frihedskæmper danske armbånd Måske der lige mangler lidt chips, men dem kan man så selv supplere op med ;)

killing room free hoegaarden2

odense bibliotek selvbetjening  

Skriv en kommentar

bonbon land logo

spider man movie chicago downtown

www boligforeningen himmerland

office 2016 torrent

hoven friskole og børnehus

4 Kommentarer

  1. mahlers 3 symfoni Jeg ville SÅDAN ønske, at Flowertales leverede til Odense. Sukker højlydt over deres smukke buketter mere eller mindre hver eneste morgen, velvidende at jeg bare piner mig selv ved at have dem i mit Insta-feed, haha :)

    overfører billeder fra iphone // kort hår lang top

  2. gynækologisk afdeling rigshospitalet Argh, havde jeg ikke lige selv modtaget en buket fra Bloomon i går, så havde jeg bestilt til mig selv.. Det må blive til en veninde i stedet så! (og så måske til mig selv en af de næste fredag :D)