Hvad skal vi lave?

brunch buffet opskrifter Baroness Blixen

thomas mann troldfjeldet nordform i aalborg BLIXEN, FLORA DANICA, BRYLLUPSFEST OG MEGET ANDET TIL GOLDEN DAYS.

konservativ politiker i eu “Hvad skal vi lave?” Sådan sagde en tegnet lyshåret fyr til en søvnig hund i introen til Børnetime, dengang jeg var lille. Eller sådan husker jeg det i alle tilfælde. Hvis I ikke ved, hvad I skal lave i dag eller på et eller andet tidspunkt den kommende uges tid, så synes jeg at I skal tage til freddy fazbear drawings eady.

tandtråd glide picks tandpleje I år stiller festivalen skarpt på hvad kulturarv egentlig er for noget. Og byder på Blixen, smørrebrød, Carlsberg, erotik, Rottehullet og en hel masse andet Important Shit. Ja, sådan hedder årets festival altså. Se lovkrav til badeværelser.

falck autohjælp tlf Det er en af mine læsegruppeveninder fra da jeg læste litteraturvidenskab (folk er virkelig endt i de sejeste jobs!), der står bag Golden Days og selvom jeg har været mægtigt begejstret for hvad hun (og resten af teamet) har fundet på de seneste år, så synes jeg det er det hidtil sejeste tema og bedste program i år. Bravo Jose og co. :)

lejlighed toscanas kyst unnamedy

motiver eventyr fyrtøjet Næste lørdag er der røde kors sundevedfor festivalen på Københavs Museum og det hele kulminerer i en kæmpe Bryllupsfest. Jep, en rigtig bryllupsfest (det forlyder at nogle skal vies, sådan rigtigt med borgmester und alles) og du er inviteret :)

restaurant job i ebeltoft Der vil være suppe, steg og is, taler, workshops, lækre cocktails, bryllupskage fra La Glace (!!!), herreværelse med whisky og cigarer, musik og dans, 3D-bryllupsfotograf og en hel masse andet bryllupsfestligt.

grillet oksemørbrad stegetid Brylluppet er nemlig af de mest traditionsrige fester, vi har, og som alle med garanti har et personligt forhold til, og derfor vil Golden Days gerne afslutte deres festival med en kæmpe fejring af kærligheden og mange af de bryllupstraditioner, der hører til.

indslag til fødselsdage Jeg ELSKER bryllupsfester og har allerede kridtet danseskoene og storglæder mig til denne.

daniel klein watches Se højeste bygninger i københavn.

when to drink espresso Ps. Skulle man selv ønske at blive gift på aftenen er det selvklart en mulighed. Giftefogeden og festen er der jo allerede ;)

georg jensen cobra stage 3 armet  

Skriv en kommentar

belgisk hyrdehund tervueren billeder

hvor ligger ringkøbing

gumpel & co

mammut og elefant

pernille sams mand

9 Kommentarer

  1. forever 21 floral dress Ser veldig fint ut, jeg elsker også bryllupsfester. Driver å tenker på å gifte oss i hemmelighet i København til våren. Noen gode tips for hvordan det kan bli en perfekt dag?

    1. kage tapas lagkagehuset Uh hvor lyder det fint Silje :) Mon du har noget lidt mere specifikt i tankerne? Så skal jeg prøve at hjælpe :) Klem Emily

      1. sjove billeder sct hans Vi ser etter en passende resturant å feire på om aften (vi elsker god mat og drikke) og et fint, luksushotell å bo på

        1. måleudstyr til sukkersyge Åh lyder så hyggeligt! Måske Hotel Guldsmeden eller Nimb? Mht restaurant kan jeg anbefale AOC om det skal være rigtigt fint og ellers elsker jeg Pluto, Paté Paté, Fiskebaren og Gorilla :) klem Emily